Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 22:53 de sabba
dar pun pariu ca o sa-ti dispara brusc cheful si o sa ti se faca somn...sau foame!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 22:48 de x
faptul ca suntetzi 3 contra 1 nu ma sperie. asta daca n-ai observat. poate tu in caz similar tzi-ai ascunde coada intre picioare shi ai pleca. eu stau cit am chef
Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 22:44 de sabba
hai incearc-o tu de buna voie....
daca nu....un shut in MS-dos cu siguranta te va ajuta!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Vreau... din 2 dec 2005 22:42 de Aluka
ii gasesc si adresa ! il caut si in buzunare daca e nevoie ! :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 dec 2005 22:35 de Nekunoskuta
Daca ai sti ce bruneta sunt:lol::lol::lol:
Apropo...daca incepem sa ne jignim sa ma anunti, o sa inveti o chestie noua, am auzit-o la dinescu: sa ciocani in pantecul mamei tale si sa ceri voie sa intri.
Oricum...altceva decat sa jignesti pe ...
Re: Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o cearta? din 2 dec 2005 22:09 de nemesis
Hmmm... :/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se din 2 dec 2005 21:34 de x
un joc de cuvinte de care intr-adevar nu te consideram capabila. daca tu l-ai compus pot sa te bucur ca nu eshti asha de proasta precum te credeam. cu toate acestea ramii o blonda veritabila
Re: Cum va comportati intr-o cearta? din 2 dec 2005 20:19 de valentine
Daca precizai motivul certii...te puteam ajuta, dar asa nu pot :unsure:
Re: Re: Re: Sex la menst... din 2 dec 2005 19:56 de Lora
Re: Re: marirea sanilor din 2 dec 2005 19:52 de Arhanghel
eu nush :P si eu caut un raspuns...cum fac sa imi maresc penisul fara pastile sau pompe sau alte chestii :D daca stie careva....sa imi zica si mie;)
Re: Re: cine sunteti? din 2 dec 2005 19:30 de LonelyGirl
Pai..avand in vedere faptul ca unii suntem loa sute de kilometri distanta..nu stiu care ar fi problema.Intr-adevar , nu am o garantie ca ceea ce mi se spune e adevarat dar nu7 vad sensul de a ne apuca sa ne mintim pe-aici...
Re: Re: Re: Re: Vreau... din 2 dec 2005 19:07 de x
eu vorbeam despre un mesaj concret care nu era nici trivial, nici off topic. in rest d'accord avec vous mademoiselle exotic
Re: Ati fi partener de VIP? din 2 dec 2005 18:46 de LonelyGirl
De ce nu?O noua experienta care daca nu va duce la un happy end te va invata cu siguranta ceva.O iei ca pe o provocare si vezi cum ii faci fata.:ok:
Re: Re: Re: Cum va comportati intr-o cearta? din 2 dec 2005 18:29 de LonelyGirl
Foarte rau.Candva ascultam, contraziceam, recunosteam daca greseam, daca nu o tineam pe a mea dar in final inchideam ochii si totul trecea.Astazi nu ma mai chinui nici macar sa ascult.Ignor.Nu ascult.Plec.Iar in cel mai bun caz imi expun ...
Re: Re: Re: dulce razbunare din 2 dec 2005 18:17 de LonelyGirl
Nu am zis ca ceea ce a facut el a fost bine.Dar hai sa fim seriosi...te culci cu 2 tipi ca sa te razbuni??Adica iti bati joc de trupul tau?Poate ca voi vedeti altfel situatia...eu nu pot sa accept asa.Mi se pare a fi un comportament ...
Re: Re: Re: dulce razbunare din 2 dec 2005 16:32 de sol
din pacate si acum regret un picut am mers sa zic pana la capat,pana a aparut el in scena si apoi a inceput cearta cu prietenii(imagineazati) si bineinteles a fost tentat sa dea in mine, cu toate ca nu este o fire violenta a apucat sa-mi dea o ...
Re: Re: Re: problema din 2 dec 2005 14:34 de Farfalla
Poate o fi fost o partida de sex mai dura si s-o fi ranit, de aceea scurgerea aceea maronie. Oricum cam o saptamana sa nu faceti sex ca sa treaca, daca nu trece .. nu stiu ... medicul este solutia
Re: Cum va comportati intr-o cearta? din 2 dec 2005 14:32 de Taqua
Candva se lasa cu pumni si picioare in gura (de parca n-ai sti:D)...spre final incepusem sa ingurgitez cantitati industriale de nesimtirol.
Acum e prea multa liniste.:((
Re: Re: Re: Re: Vreau... din 2 dec 2005 14:14 de Taqua
Astept cu nerabdare sa imi stearga cineva semnatura....:-`
Re: dulce razbunare din 2 dec 2005 14:04 de Farfalla
Ma bucur pentru tine, ca ai avut curajul sa faci asa ceva ... eu nu as avea curaj sa ma culc cu doi si "sa ma prinda" prietenul meu. Lasa ca e bine ca te-ai razbunat si eu daca as avea sansa m-as razbuna :)
Pagina 2782 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||