Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata?

din 9 ian 2006 22:00 de octavian

oare si fetele au aceeasi parere, in legatura cu baietii virgini? :D

Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 9 ian 2006 19:50 de DiMaX

Referitor la problema pe care o are Marian Parerea mea e sa mergi sa stai fatza in fatza cu ea si sa spui tot ce simti si nu conteaza modul in care explici si emotziile pe care le ai.Tot ce vine pe moment este din suflet si daca ea este o fata ...

Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 9 ian 2006 19:43 de DiMaX

Am ramas la parerea mea :p Daca imi areti mie macar 3 baietzi(normali) din aia 99 care zic ca (ExoticDream) Visul meu exotic:~* :ok: :lol: este naspa atunci iti dau alocatzia mea si a nepotilor pe urmatorii 15 ani :D:D deci daca pierd pariul ...

Re: Numaratoare pentru baieti (barbati)!

din 9 ian 2006 19:23 de DiMaX

1.0 2.2 Nu uitati ca nam decat 15 adik 16 in curand Asa ca am toata viatza inainte de facut dragoste:P:love::love: Sau nu?:((:blink::-`

Re: Re: Re: In operatie

din 9 ian 2006 17:35 de andreeea

Oare? Eu cred ca este dureros si pentru tine. Eu cred ca si tu ai regreta faptul ca relatia se duce. Daca a fost o relatie lunga, serioasa, bazata pe iubire reciproca, s.a.m.d . cu siguranta exista regrete. In plus, ar interveni si sentimentul ...

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 9 ian 2006 16:05 de spleen

e de vina si societatea, cit de mult influeteaza depinde de fiecare persoana in parte. un lucru e sigur, ea influenteaza. evident conteaza si ce-ai mentionat tu "educatie, personalitate etc etc".

din 9 ian 2006 15:29 de LonelyGirl

Ii klar.Fala goala, straitza usoara(vorba din Ardeal).;)

din 9 ian 2006 15:20 de ExoticDream

De la indragostit romantic ai ajuns la dezvirginator profesionist?!? Hm, ciudat.... :-`:-`:-`

din 9 ian 2006 15:15 de andreeea

:lol::D:, Tu sigur esti prieten cu okidoki! :-`:-`O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: curiozitate

din 9 ian 2006 14:54 de ExoticDream

Cu palca poti sa iei eventual bataie, nu prea vad cum te-ai putea da cu ea pe zapada (indicatie: DEX online sau tratament contra dislexiei)... De jucat pe pc se vede ca nu te joci decat in ritm de lol, asl, brb ilu, daca te-ai "juca" ...

Pentru Infector

din 9 ian 2006 14:42 de LonelyGirl

Uite draguztule, e mai bine sa ne mutam aici cu injuraturile si toate cele.Asta pentru ca nu cred ca e cineva interesat de magariile tale.daca ai ceva de zis zi aici.promit ca o sa te admir in continuare.

Re: Re: Re: funny things

din 9 ian 2006 14:23 de ExoticDream

Mai nou judecam userii dupa nick? Interesant.....! Oare le convine tuturor? P.S. "Gigolo"? Nu, doar impresii de..... ;););)

Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 9 ian 2006 14:22 de cosmarul tau

bai fraiere imi dai si mie nr tau de telef daca te tine p--a):():():( infectu dreacu

Re: Re: funny things

din 9 ian 2006 14:15 de LonelyGirl

Daca din toata chestia asta concluzia ta e ca sunt lonely atunci tu esti gigolo.

Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 9 ian 2006 14:11 de ExoticDream

Asta depinde de ce fel de baiat ai langa tine, daca nu poti avea incredere in cuvantul lui, ma tem ca relatia este pe nisipuri miscatoare! In conditii normale, da, cred ca va fi sincer. Ce-ar fi sa intrebam baietii de pe forum? [b]Hei, ...

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 9 ian 2006 14:08 de Infector

Daca-ti dau o castana vomiti :) Nu dau in femei dar pe tine te pun in regnul animal la maimutze ;) Si gura mica! Faci curent!

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 9 ian 2006 14:06 de LonelyGirl

Mai baiete...crede-ma ca n-am absolut nimik cu tine dar esti cam prostanac.Ar trebui sa lasi deoparte aerele astea de superioritate si de domnisorul stie tot si sa dai si tu un sfat.Iar daca nu esti capabil de asa ceva marsh ...

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 9 ian 2006 14:00 de Infector

Am impresia ca-ti rup capu :ok: [Cenzurat de ExoticDream] Nu te mai da frate la femei daca-ti plac barbatii

Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 9 ian 2006 13:47 de ExoticDream

Curiousity killed the cat! E amuzant...., am mai auzit povesti din-astea cum ca "prietenele au facut-o, mmmmm, ce fain este, toata ziua susotesc pe tema asta, eu de ca sa raman mai prejos?", daca fetele astea ar citi pana la capat ...

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 9 ian 2006 13:26 de sweetgirl1

Ok...sa zicem ca intradevar ne intereseaza cu cate s-a culcat, chiar crezi ca va fi sincer? Cred ca esti de acord cu mine ca fetele la 15-16 ani sunt foarte influentabile...si aici intervin societatea si prietenii oricata educatie ar avea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2750 din 3732
«   1 ... 2747   2748   2749   2750   2751   2752   2753 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare