Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a f

din 11 ian 2006 02:53 de Bozgoru

di max.. lingi in cur ... toate femeile... ca sa te dai pe langa ele..sa-ti cedeze usor...sa-ti arate si tie o tatza.... bahh asta inseamna s afii curva!! esti o curva masculina! n-apuci 17 ani daca mai vb urat cu mine..;)

Re: ce este mai important?

din 11 ian 2006 01:21 de ExoticDream

Pe plan psihic inainte de orice. Vorba cuiva, la planul fizic se mai poate lucra, invers insa este o utopie! Faci sex fantastic o data, de doua ori, de o suta de ori... si pe urma??? :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 ian 2006 23:27 de BloodRage

Ohh...de cand te astept....,daca ai stii...!;) ...si taica-sau...era in gashca cu taica-tau cand s-au hotarat sa te faca..,numai ca tu ai iesit cel mai papagal dupa palierul blocului !stai la turn , nu-i asa? :d te-ai enervat?ei si?? ...

din 10 ian 2006 20:51 de sweetgirl1

Cred ca trebuie sa existe o imbinare a celor doua pentru ca altfel nu se poate dar cel mai important ar fi sa fie alaturi de mine in momentele frele, sa ma iubeasca s.a.m.d. adica partea cu psihicul.Cu sexul se mai poate lucra...ii mai dai un ...

Re: De ce "fara placere"??Trebuie cautat

din 10 ian 2006 20:32 de andreeea

Merci pt sfaturi... :(:(:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara p

din 10 ian 2006 20:31 de andreeea

Da` nici nu ma astept la o placere imensa. Ma astept sa simt macar 'ceva', orice care aduce a placere. Dar nu simt nimic...:mellow:

Re: Re: ce este mai important?

din 10 ian 2006 20:24 de DiMaX

:D:D :p

din 10 ian 2006 20:23 de MachoMan

Daca te aude partenerul, zici ca pe plan psihic, daca nu, atunci traiasca sexuuuuuul! :lol:

Care e mai importanta: satisfacerea fizica/psihica

din 10 ian 2006 20:20 de DiMaX

Dupa parerea voastra : Ce credeti ca este mai important :-sa va satisfaca parteneru pe plan fizic sau pe planul psihic(adik sa fie in momentele grele cu voi)sau altceva daca exista..........:love:

Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva,,?

din 10 ian 2006 19:19 de andreeea

Mai rar baieti ca tine... :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina

din 10 ian 2006 18:39 de DiMaX

Da draga cum zici tu:p Pai totusi am zis io acolo ca ma gandesc la sex........adik nu ca nu mi-ar sta capu...doar ca nu asta e cea mai importanta chestie pe care mio doresc de la o fata......anyway Love rullz:love::love::love:

Re: Eliade si prietenia

din 10 ian 2006 17:54 de sweetgirl1

Cred ca fiecare o va interpeta asa cum vrea, fiecare va avea parerea lui.Este un text care te face sa te gandesti foarte mult la prietenie si chiar la ceea ce insemni tu pentru prieteni, cum te vad ei...Este ciudat pentru ca nu m-am gandit ...

Re: O problema rar intalnita

din 10 ian 2006 16:53 de sweetgirl1

Este clar ca si ea este nehotarata si se "zbate" intre dorinta si educatia pe care a primit-o.De asemenea se vede ca te iubeste daca a acceptat totusi sa mearga putin mai departe...desi educatie nu ii permite.Cel mai bine este sa o lasi ...

Re: Himen rupt = sange?

din 10 ian 2006 16:27 de sweetgirl1

Sunt cazuri si cazuri...mie de exemplu nu mi-a curs sange prima data.Intradevar sunt unele fete care mai si mint dar nu trebuie sa le pui pe toate in aceasi oala. ;)O:)

Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva,,?

din 10 ian 2006 16:10 de lupulnebun

Ce vrajitor.. :D:D:D

Re: Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!!

din 10 ian 2006 16:04 de VLAD

faza este ca mi-au aparut inainte sa-mi incep viata sexuala...ce am eu intradevar sunt putin in relief, si se vad...sunt albe...

Re: Re: Re: PROBLEMA MARE !!!

din 10 ian 2006 15:54 de pionul

Hmm...uite cum sta treaba... dar NU UITA SA TE DUCI LA DOCTOR! Am vazut asa ceva de doua ori: 1. un prieten a capatat asa ceva dupa ce a facut sex la intamplare cu cine a apucat, aventuri de o noapte, "fetite", etc. Nu si-a dat seama ...

Re: Re: Re: Re: voi ce pozitii preferati...

din 10 ian 2006 15:43 de ExoticDream

Da, optiunea "Search" este functionala pentru userii inregistrati. A propos de pozitii variate...., am gasit un site unde sunt descrise scurt, la obiect si amuzant, fel de fel de pozitii. Tot acolo sunt si cateva glume legate de ...

De ce "fara placere"??Trebuie cautata, m

din 10 ian 2006 15:36 de DinCluj

Si sexul oral se poate face la fel de prost/ bine ca sexul normal...daca n-ai imaginatie sa prevezi cam care ar fi miscarile si zonele excitante pentru celalat...tot degeaba. Asa ca ...keep it on si cu miscari si sarutari cat mai tandre si mai ...

Re: Re: PROBLEMA MARE !!!

din 10 ian 2006 15:29 de VLAD

Sunt niste pietricele albe, de dimensiune mica (cam cat zaharul), se afla in pielea penisului, pe partea de jos, sunt multe si f. apropiate iar in spre cap se raresc.... Daca este cineva care se pricepe cu adevarat si doreste sa ma ajute as ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2747 din 3732
«   1 ... 2744   2745   2746   2747   2748   2749   2750 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare