Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 10 ian 2006 15:22 de ExoticDream
Singura sansa este sa-si folosesca clonele de aici, atat! Poti sa iesi la bere cu prietenii, alocatiile familiei tale sunt in siguranta!
B)B)B)
Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii c din 10 ian 2006 15:15 de ExoticDream
Se pare ca trebuie sa reluam lectiile de gramatica, doamna profesoara, iar s-au inmultit greselile!
Cat despre curve.... hmmm, as forta un pic definitia data de bebelushyka, incluzand la acelasi capitol si femeile care o fac oricand, oricum si ...
Re: PROBLEMA MARE !!! din 10 ian 2006 14:50 de pionul
Ce forma au pietricelele mai exact? Si unde anume apar in pielea penisului? Spre cap, sub cap, pe lungimea lui? E nevoie de mai multe detalii daca vrei sa ai un raspuns aproximativ aici.
Dar tot consultatia la dermatolog este recomandata. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma doa din 10 ian 2006 14:42 de ExoticDream
Vezi daca nu-ti faci constiincios temele? S-a tot discutat aici zilele trecute despre prietenia dintre baieti si fete, cineva sustinea ca fetele privesc orice amic drept un potential lover (in fine, comparatia era mai... plastica, amic = nu stiu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa din 10 ian 2006 14:34 de ExoticDream
Tu asteapta sa mai cresti un pic, n-au intrat zilele in sac, chiar daca anturajul s-ar putea sa-ti serveasca placa asta, daca esti baiat cuminte si vei sti sa faci alegerea potrivita, vei avea parte de clipe de vis! Invata intai cum e cu ...
Re: Re: Re: Re: o mika kuriozitate,... din 10 ian 2006 14:22 de ExoticDream
Daca-i adevarat ce zice gura poporului, retrag urgent afirmatia de mai sus, imi dau si ban daca ma supar!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ar fi super dc pe foru din 10 ian 2006 13:58 de LonelyGirl
Uita-te si tu putin la datele mele personale si inclina-te mai drept.
P.S. Daca ai fi fost ex-ul meu iti garantez ca te trezeai cu niste picioare in coitze de ajungeai la spital.
Re: Re: Re: voi ce pozitii preferati... din 10 ian 2006 13:57 de DinCluj
da-i iun search pe site ul asta ca au mai fost dezvoltate ceva subiecte chiar pe tema asta si unde mai pui ca au aparut vreo 5-7 pagini de replici:p:p:p:pSo..lecturare placuta (asta daca mai exista acea posibilitate de "search").
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mituri din 10 ian 2006 13:42 de DinCluj
:ok:merci, stii ca cine se aseamana se aduna. Daca ai vazut in mine un destept (din ala bun):p, pai nu pot decat sa zic ca si tu esti la fel, :flowers:si ma bucur ca am mai intalnit inca o persoana la fel. Saltare si numa bine:love::ok::,:p:rolleyes: ...
Re: sfaturi pentru gay, va rog ! din 10 ian 2006 13:39 de Infector
Folositi calibru 9 mm sau dk aveti jucarii cu CO2 macar trageti de la mica distanta si cu alice tip Bereta ... preferabil in tampla!
Sau daca sunteti mai groovy asa puteti folosi benzina si multe scantei!
Sau funie si sapun dk sunteti mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mituri din 10 ian 2006 13:31 de bebelushyka
:,:,:,aprob...un om destept:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode contraceptie din 10 ian 2006 13:10 de DinCluj
Mai dar cineva sau careva a auzit ca sunt si pilule pt BARBATI? Nu stiu daca exista si in Romania (m-as bucura sa existe :love:) dar trebuie cercetat. Numai bine...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce din 10 ian 2006 13:04 de DiMaX
Eu nu cred ca marian s-ar indragosti de o panarama agramata.........e adevarat ca exista multe.dc sari sa caracterizezi toate femeile asha. Eu deocamdata am o parere foarte buna despre ele.Sau tu te iei dupa principiul" gaura sa fie ca restu ...
Re: Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva,,? din 10 ian 2006 12:59 de DiMaX
Moama da greu esti
Daca toate femeile ar fi curve,noi am fi curvari:D Femeia e ceva pur..........E ceva foarte special asta doar in cazul in care le stii aprecia.imagineaza-ti cum ar fi viatza fara ele.Daca parerea ta e ca toate femeile sunt curve ...
Re: Re: Re: Re: Re: mituri din 10 ian 2006 12:21 de DinCluj
Cu siguranta deja exista(daca nu pe piata, atunci sigur in laboratoare de cercetari): e vb de un gel care pe de o parte e spermicid, si pe de alta parte e antibiotic. Nu stiu sigur daca e pus deja pre vanzare ca produs, sau mai incerca cercetatorii ...
Re: mituri din 10 ian 2006 12:04 de DinCluj
Pai daca CHIAR ;)vrei o lamurire, smecheria e ca unii nu inteleg ca sexul masculin;) functioneaza pe alte principii decat cel feminin. In primul rand prezervativul acopera o parte din senzitivitatea nervilor de pe penis. Si deci daca nu exista ...
Re: nu prea stiu din 10 ian 2006 11:03 de Nekunoskuta
Te duce cu zaharelul. Cu prezervativ, fara, nu exista nici o protectie practic. Pun pariu ca tu stai intinsa si el isi face treaba fara macar sa te intrebe de protectie.;)
Daca ai luat Postinor ar trebui sa fie totul ok. Dar ai grija cum/daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O problema rar int din 10 ian 2006 11:01 de Nekunoskuta
Tu vrei iar sa ma iau de tine??:devil:):():(
:D:D
Eliade si prietenia din 10 ian 2006 01:44 de ExoticDream
Exercitiu de interpretare: ce parere aveti despre textul urmator?
[b]Despre prietenie[/b]
[i]Mircea Eliade[/i]
Se spune ca a fi sincer inseamna a nu ascunde nimic celuilalt, a te deschide tot. Este exact, dar criteriul acestei sinceritati il ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu prea stiu din 10 ian 2006 01:14 de Farfalla
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Mai mai mai ... speriati fata ....
Pagina 2748 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||