Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata vo din 13 ian 2006 02:50 de inuendo
sincer..odata credeam si eu asta..pana sa dovedit contrariul lmao si apropo..nu e vorba de tentatie..am refuzat femei care erau foarte aprope de 90 60 90...fara (mari) regrete..pur si simplu ..cum sa descriu..poate e particular..dar dupa o perioda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile pri din 13 ian 2006 02:50 de spleen
da cine ar vrea sa se sarute cu prostituate? oamenii vin la prostituate sa f*** nu sa se sarute. nu e mai intim sarutul. ce-i cu voi fetelor? pe exotic o mai inteleg ca n-a facut dragoste cu nimeni. nu cumva si tu sweetgirl n-ai facut niciodata ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 13 ian 2006 02:50 de sweetgirl1
Daca toate fetele ar fi ca tine draga mea...ma intreb ce s-ar intampla.Cred ca am junge toate extrem de inteligente....cu o cultura generala foarte vasta...si nu spun cultura la lucruri de genul istorie, geografie...adunare, scadere s.a.m.d. ci o ...
Re: stie cineva sa imi raspunda??? din 13 ian 2006 02:41 de sweetgirl1
Si mie mi se pare inutila...chiar imorala.Chiar asa...sa iti minti partenerul ca esti virgina...acum stau si ma gandesc...fetele de bani gata...de cate ori or fi fost virgine?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:41 de ExoticDream
Mda, asta numai daca poti trece de prima faza, de ridicare a temperaturii, in care unora le este greu sau imposibil ca, fara sentimente, sa atinga totusi acel prag dincolo de care actioneaza doar instinctele. Trebuie sa stapanesti bine arta ...
Re: Re: Re: Re: O problema rar intalnita din 13 ian 2006 02:35 de sweetgirl1
Eu am spus ca un psiholog ar putea sa ajute foarte mult in aceasta situtie...sa o ajute sa isi dea seama ca nu este ceva gresit sa iti exprimi sentimentele...in felul acesta daca ele sunt sincere, adevarate.Poate ca ai dreptate si este ceva...o ...
Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata voastra? din 13 ian 2006 02:34 de inuendo
nah.. eu resist cam 2-3 luni eroic... pe urma incep vanatoarea...pur si simplu dupa 3 luni simt cum fierbe sangele fara sex.. e o senzatie cidata si tampita..da asta e
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:32 de inuendo
nah.. niciodata nu poate fi acelasi lucru doar ca cateodata sexul poate fi foarte...hot...
Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata voastra? din 13 ian 2006 02:29 de sweetgirl1
Pentru mine cel putin, sexul nu este o necesitate...este o forma de a iti arata sentimentele intr-o relatie stabila, in care dragostea vine din ambele parti.Cred ca nu se poate face cu oricine asta...eu cel putin nu as putea.Sexul nu se poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:29 de ExoticDream
Vrei sa spui ca uneori este acelasi lucru daca faci dragoste sau sex? Stiu ca mecanismul este acelasi, dar chiar toate diferentele se estompeaza de la un punct incolo?
:o:o:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:26 de inuendo
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:19 de ExoticDream
Daca te referi la a face dragoste cu omul pe care il iubesti, te cred fara demonstratie, dar in alte conditii.... ma tem ca m-ar dezamagi cumplit: ce sa experimentez, niste reactii la cald, in conditiile in care cresterea temperaturii ar fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:14 de inuendo
nu foarte diferit, dar altfel, si orice ti-as spune nu poate explica exact.. trebuie sa vezi..sorry:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 ian 2006 02:13 de ExoticDream
Spune-mi, inuendo, cat de diferit as vedea lumea daca as privi-o prin acea prisma, sunt curioasa? Tu stii, lumineaza-ma si pe mine!
:/:/:/
stie cineva sa imi raspunda??? din 13 ian 2006 02:10 de inuendo
mi se pare o cheltuiala inutila..daca stai si te gandesti cate pizza iei de 500 ...hehe...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile din 13 ian 2006 01:34 de sweetgirl1
Scuze, nu am citit ce ai scris tu si m-am cam repetat...daca vedeam spuneam doar: Subscriu :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ,,Amic din 13 ian 2006 01:33 de Necunoscut
Nu sunt de acord cu tine.. pentru ca poate tie ti se pare o persoana foarte expresiva, ca are ceva aparte, si... o alta fata, considera ca nu are nimic deosebit... totul se petrece in mintea ta.
Si oameni inteligenti.. consider ca ... inca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile prin ,, din 13 ian 2006 01:33 de sweetgirl1
Da...este mai intim...uneori un sarut iti poate spune mai mutlte decat orice act sexual...printr-un sarut...iti poti da seama daca o persoana are sentimente sincere.Un act sexual poate sa fie doar pentru a isi satisface "poftele".De ce ...
Re: Re: Re: mituri din 13 ian 2006 01:14 de Necunoscut
Clar. Esti virgina... am i right? :)
Daca esti virgina... e clar ca nu stii, si daca nu stii, e clar ca n-ar trebui sa raspunzi:)
Nu e deloc la nivel mental, e si fizic, pentru ca atunci cand faci sex, o faci fizic, nu cu mintea, nu? ...
Ce pozitie ocupa sexul in viata voastra? din 13 ian 2006 00:28 de ExoticDream
Daca am privi publicatiile de pe tarabele vanzatorilor de ziare, daca am asculta discutiile din fata blocului dintre adolescenti, daca am trage cu ochiul la conversatiile care se poarta intens pe Internet, daca l-am intreba pe un prieten care este ...
Pagina 2743 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||