Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: test de sarcina... din 16 ian 2006 13:33 de Necunoscut
Mda... nu va inteleg. Adica, exista posibilitatea sa fii insarcinata, si tu tot la sex te gandesti? Wtf.. nu puteti sta locului 2 saptamani? Chiar asa de greu e? Daca e greu, cumparati-va naibii un pachet de prezervative.. e doar 69 000 :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile pri din 16 ian 2006 13:25 de Necunoscut
WROOOOOOOOOOOOOOOONG
Si tu si ExoticDream
la chestia cu prostituatele, gresiti amarnic..
Intrebarea e alta:
[b]De ce credeti ca majoritatea CLIENTILOR nu saruta prostituatele?[/b]
La cat sex oral fac alea, crede-ma ca un sarut e ...
Re: va plac baietii rasi? din 16 ian 2006 12:45 de andreea
da si mie imi plac baieti ingrijiti si rasi peste tot parfumati
Re: Lubrifierea.. din 16 ian 2006 11:00 de Nekunoskuta
Da, unei fete virgine i se lubrifiaza vaginul. Daca li se lubrifiaza (asta presupune excitare, nu e gata asa...cat ai bate din palme, tre' sa pui osu' la treaba:D) inseamna ca penisul va intra mai usor. Asta nu presupune neaparat lipsa durerii, ...
Re: Re: Re: Re: Re: filozofie tipic masculina din 16 ian 2006 10:58 de Nekunoskuta
Cred ca nu ati inteles. Fraza era de genul "barbatul e mai fidel femeii care ii satisface poftele sexuale", o virgula a fost pusa aiurea.;)
Asta ar fi secretul prin care o femeie sa-si tina partenerul langa ea. De asta fructele din ...
Re: Dragostea ca-n filme.... din 16 ian 2006 10:55 de Nekunoskuta
Vezi tu, aici e o contradictie. Daca te iubesti in felul descris NU se poate sa nu gasesti o cale sa fii impreuna cu alesul/aleasa.
Mai bine ne zici filmul sa ne dam seama la ce vrei sa te referi ;)
Re: Asasini sentimentali...? din 16 ian 2006 10:22 de miky
Este ffffffffffffff greu.Este o lupta asidua cu tine si trebuie sa fii sau sa devii o persoana puternica si sigura de sine ca va reusi, altfel nu vad cum.
Re: Fericirea din 16 ian 2006 10:18 de miky
Nu cred ca toata lumea asociaza fericirea cu banii.
Noi gresim gandindu-ne ca fericirea e ceva de durata, cand de fapt e o stare de moment.
Esti fericit in adevaratul sens al cuvantului datorita unor evenimente care se petrec in viata ta, dar ...
Re: filozofie tipic masculina din 16 ian 2006 10:12 de miky
Din pacate sunt barbati care sunt satisfacuti si au tot ce le trebuia acasa, dar din cauza anturajului cauta si in alta parte......
Re: Re: Re: Ce pozitie ocupa sexul in viata voastr din 16 ian 2006 10:06 de miky
8 luni nu stiu daca este o perioada chiar atat de mare,incat sa-ti faci probleme.
Totusi ia-ma in serios si citeste despre aparitia nodulilor la san , a cancerului si vezi ce zice despre cauzele aparitiei lor.
Asta nu inseamna ca tre sa sarim ...
Lubrifierea.. din 16 ian 2006 04:23 de Bozgoru
Nu am dezvirginat nici o fata niciodata.. si as avea o intrebare... fetelelor virgine li se lubifiaza vaginul.. la fel ca celor care si-au inceput viata sexuala? daca li se lubrifiaza inseamna ca se simt bine? daca n-au durere inseamna ca l-i s-a ...
Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 16 ian 2006 03:35 de Dany
Da, cred ca ai dreptate.Sper sa imi fac griji degeaba, ca probleme cu prezervativul nu au fost si intarzieri a tot avut de vreo 3-4 luni incoace.
O sa rasuflu totusi usurat cand cand ii vine:wacko:
Re: Re: Re: Re: filozofie tipic masculina din 16 ian 2006 01:42 de spleen
nu generalizez, dar din cite fete si beieti stiu iti dau dreptate. baietii sunt mai fideli (proportia creste odata cu seriozitatea relatiei)
Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 15 ian 2006 23:39 de valentine
Pai daca nu ai avut prb cu prezervativul....nu trebuie ca tu sa iti faci griji legate de sarcina ci legate de dereglarea ei...
Re: Asasini sentimentali...? din 15 ian 2006 16:26 de Dru_me
Sigur ca se poate.dar intrebarea e: merita cu adevarat?Suferim mai putin daca punem acum punct sau daca luptam in continuare?(?)
Just asking...:ermm:
Este inteligenta o premisa a fericirii? din 15 ian 2006 15:58 de LonelyGirl
In societatea occidentala, inteligenta ocupa un loc de mare importanta, intrucat detine cheia succesului profesional, financiar si social.S-ar crede ca oamenii inteligenti au mai multe sanse de fericire decat cei mai putin inteligenti.In ciuda ...
Fericirea din 15 ian 2006 15:39 de LonelyGirl
La intrebarea "Care sunt ingredientele fericirii?", raspunsul este ca o viata fericita inseamna o succesiune de evenimente placute.deci, daca avem o suma rezonabila de bani, prieteni, o viata agreabila, o stare de sanatate perfecta ...
Re: Dragostea ca-n filme.... din 15 ian 2006 14:36 de LonelyGirl
Cand doi aoemni se iubesc total, sincer, cu adevarat gasesc o cale pentru a fi impreuna!!!Daca nu gasesc o solutie inseamna ca undeva dragostea aia mare se pierde.
Re: Asasini sentimentali...? din 15 ian 2006 14:24 de LonelyGirl
Bineinteles ca se poate.Suntem proprii nostri stapani, deci orice e posibil.iti trebuie o motivatie puternica, o "planificare" a gandurilor si restul vine de la sine.
Re: filozofie tipic masculina din 15 ian 2006 14:05 de inuendo
merele cazute aluturi nu sunt mai dulci, sunt altfel, si de unde stii tu ca barbatul e mai fidel?
Pagina 2740 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||