Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: urgent!

din 17 ian 2006 15:03 de valentine

Dupa 7 zile de cand incepi sa le iei sau mai devreme....ca sa fii sigura mai stai 3 zile si dupa aia dai bataie:ok:

Re: Se poate?

din 17 ian 2006 12:53 de radu

Fa-o linistit! cauta un lubrifiant bun pe baza de apa.. daca nu esti sigur de infectie, de asemenea e recomandat sa fi sigur inainte ca nu exista leziuni anale. oricum riscul mai mare este pt "anal -ant" decat pt ...

urgent!

din 17 ian 2006 12:06 de iulia

As avea nevoie urgent de un raspuns!De 3 zile am inceput sa iau anticonceptionale(tri-regol).vreau sa precizez ca nu am mai luat pana acum nici un fel de anticonceptionale!Dupa cat timp as putea sa am relatii sexuale,fara a avea dubii daca si-au ...

Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...?

din 17 ian 2006 10:19 de Swann

Cred ca da. Si am reusit sa nu mai simt nimic pentru acea persoana.

Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang!

din 17 ian 2006 10:06 de MarkD

Am incercat saptamana trecuta dar n-am putut intra pe forum! Ascultam acum cateva zile o melodie E-TYPE = Angels Crying si atunci m-am gandit asa:"De ce atunci cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang!" Am ceva ani de ...

Re: blestematele astea de droguri

din 17 ian 2006 02:03 de Xmen

Sa sti ca iarba nu e kiar asa rea...nu iti zic sa incerci....dar nu-i impune prietenuli tau sa nu mai consume...mai ales daca consuma rar.......nu ai de ce sa fi ingrijorata

Re: filozofie tipic masculina

din 17 ian 2006 01:18 de noname

De ce sa merg pe stadion daca acasa am televizor tridimensional cu diagonala de 100?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru

din 17 ian 2006 00:54 de ExoticDream

Ai dreptate...., insa mi-a trebuit aproape o eternitate sa-mi dau seama de asta, in acest timp am tesut raspunsuri posibile, am acordat circumstante atenuante, am invinuit anturajul, conditiile, am iertat, am crezut in acea farama de bunatate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru bai

din 17 ian 2006 00:40 de spleen

era nevoie de completarea aceasta. acum te inteleg. intr-adevar nu l-ai iubit pe al 2-lea, ai iubit un miraj, ai iubit ceea ce vedeai in el (dar el era altul).

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru baieti

din 17 ian 2006 00:22 de ExoticDream

Completare (stii tu de ce): Cand am scris ca nu regret nici o nanosecunda acei ani, m-am referit [b]strict [/b] la prima iubire, sper ca nu ai inteles gresit! Ceea ce am vrut sa spun este ca, si daca as fi stiut ca iubirea aceea se va sfarsi ...

Re: Masturbarea!!!!!!!!!!!

din 17 ian 2006 00:20 de Necunoscut

Get a woman.

Re: Masturbarea!!!!!!!!!!!

din 16 ian 2006 22:23 de Dany

Nu cred ca e deloc anormal, la 16 ani cred ca faceam mai des de o data la 3 zile. Cum sa te lasi sau macar sa raresti? O solutie ar fi mult sport. Si cat mai multe iesiri in oras cu prietenii.

Masturbarea!!!!!!!!!!!

din 16 ian 2006 21:31 de Lucian

Salut!Vreau sa ma lamuriti in legatura cu ceva.Ma masturbez de 2 ani incoace si sincer m-am saturat sa ma masturbez dar nu ma pot lasa!!! Am avut tot feluri de simtiri dupa si inainte de a ma masturba.Inainte aveam si inca mai am niste frisoane,tot ...

Re: Re: Re: Asasini sentimentali...?

din 16 ian 2006 20:24 de Dru_me

Swann ai fost vreodata indragostit/indragostita cu adevarat?Daca da,tu ai fi putut sa te racesti de persoana respectiva?

Re: Re: Dragostea ca-n filme....

din 16 ian 2006 19:08 de spleen

"te iubesti"? mai invata reflexivul nekunosuta, aici nu era vorba despre dragostea de sine, dar sa lasam gramatica la o parte. Nu e nici o contrazicere aici. In general filmele prezinta personaje exceptionale in situatii exceptionale ...

Re: Re: Asasini sentimentali...?

din 16 ian 2006 18:34 de Swann

Mai tarziu nu vei mai suferi...sa presupunem ca iubesti foarte mult pe cineva; simplul gand ca intr-o zi nu vei mai simti mare lucru pt persoana respectiva ti se pare de neconceput, te gandesti ca e o tragedie ca dragostea ta sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare

din 16 ian 2006 15:20 de Dany

Mda, e din pacate o varianta. Totusi am facut in primele 7 zile dupa ciclu si dupa vreo 25-28 de zile de la ciclu. De fiecare data cu prezervativ. How unlucky could I get?:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna

din 16 ian 2006 15:14 de Nekunoskuta

Daca iese pozitiv tot la medic cu ea :) Din pacate e o varianta si rezultatul pozitiv.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna...

din 16 ian 2006 15:10 de Dany

nu, ai dreptate. Mai asteptam vreo 2 zile, facem un test de sarcina, si daca iese negativ mergem la doctor. Excludem varianta sa fie pozitiv:unsure:

Re: Re: va plac baietii rasi?

din 16 ian 2006 14:21 de Necunoscut

Mda, aflam ceva nou! Exista fata careia sa nu ii placa baietii neingrijiti? :) Daca prietenul tau nu e ras, ce faci, te desparti de el? Chestia cu parfumul e aiurea, zic eu... oricine are 50 000 ROL sa-si ia un spray de kko (a se citi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2739 din 3732
«   1 ... 2736   2737   2738   2739   2740   2741   2742 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare