Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: urgent! din 17 ian 2006 15:03 de valentine
Dupa 7 zile de cand incepi sa le iei sau mai devreme....ca sa fii sigura mai stai 3 zile si dupa aia dai bataie:ok:
Re: Se poate? din 17 ian 2006 12:53 de radu
Fa-o linistit! cauta un lubrifiant bun pe baza de apa.. daca nu esti sigur de infectie, de asemenea e recomandat sa fi sigur inainte ca nu exista leziuni anale. oricum riscul mai mare este pt "anal -ant" decat pt ...
urgent! din 17 ian 2006 12:06 de iulia
As avea nevoie urgent de un raspuns!De 3 zile am inceput sa iau anticonceptionale(tri-regol).vreau sa precizez ca nu am mai luat pana acum nici un fel de anticonceptionale!Dupa cat timp as putea sa am relatii sexuale,fara a avea dubii daca si-au ...
Re: Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 17 ian 2006 10:19 de Swann
Cred ca da.
Si am reusit sa nu mai simt nimic pentru acea persoana.
Cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang! din 17 ian 2006 10:06 de MarkD
Am incercat saptamana trecuta dar n-am putut intra pe forum!
Ascultam acum cateva zile o melodie E-TYPE = Angels Crying si atunci m-am gandit asa:"De ce atunci cand oamenii buni sufera,pana si ingerii plang!"
Am ceva ani de ...
Re: blestematele astea de droguri din 17 ian 2006 02:03 de Xmen
Sa sti ca iarba nu e kiar asa rea...nu iti zic sa incerci....dar nu-i impune prietenuli tau sa nu mai consume...mai ales daca consuma rar.......nu ai de ce sa fi ingrijorata
Re: filozofie tipic masculina din 17 ian 2006 01:18 de noname
De ce sa merg pe stadion daca acasa am televizor tridimensional cu diagonala de 100?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru din 17 ian 2006 00:54 de ExoticDream
Ai dreptate...., insa mi-a trebuit aproape o eternitate sa-mi dau seama de asta, in acest timp am tesut raspunsuri posibile, am acordat circumstante atenuante, am invinuit anturajul, conditiile, am iertat, am crezut in acea farama de bunatate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru bai din 17 ian 2006 00:40 de spleen
era nevoie de completarea aceasta. acum te inteleg.
intr-adevar nu l-ai iubit pe al 2-lea, ai iubit un miraj, ai iubit ceea ce vedeai in el (dar el era altul).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numaratoare pentru baieti din 17 ian 2006 00:22 de ExoticDream
Completare (stii tu de ce):
Cand am scris ca nu regret nici o nanosecunda acei ani, m-am referit [b]strict [/b] la prima iubire, sper ca nu ai inteles gresit! Ceea ce am vrut sa spun este ca, si daca as fi stiut ca iubirea aceea se va sfarsi ...
Re: Masturbarea!!!!!!!!!!! din 17 ian 2006 00:20 de Necunoscut
Get a woman.
Re: Masturbarea!!!!!!!!!!! din 16 ian 2006 22:23 de Dany
Nu cred ca e deloc anormal, la 16 ani cred ca faceam mai des de o data la 3 zile. Cum sa te lasi sau macar sa raresti? O solutie ar fi mult sport. Si cat mai multe iesiri in oras cu prietenii.
Masturbarea!!!!!!!!!!! din 16 ian 2006 21:31 de Lucian
Salut!Vreau sa ma lamuriti in legatura cu ceva.Ma masturbez de 2 ani incoace si sincer m-am saturat sa ma masturbez dar nu ma pot lasa!!!
Am avut tot feluri de simtiri dupa si inainte de a ma masturba.Inainte aveam si inca mai am niste frisoane,tot ...
Re: Re: Re: Asasini sentimentali...? din 16 ian 2006 20:24 de Dru_me
Swann ai fost vreodata indragostit/indragostita cu adevarat?Daca da,tu ai fi putut sa te racesti de persoana respectiva?
Re: Re: Dragostea ca-n filme.... din 16 ian 2006 19:08 de spleen
"te iubesti"? mai invata reflexivul nekunosuta, aici nu era vorba despre dragostea de sine, dar sa lasam gramatica la o parte. Nu e nici o contrazicere aici. In general filmele prezinta personaje exceptionale in situatii exceptionale ...
Re: Re: Asasini sentimentali...? din 16 ian 2006 18:34 de Swann
Mai tarziu nu vei mai suferi...sa presupunem ca iubesti foarte mult pe cineva; simplul gand ca intr-o zi nu vei mai simti mare lucru pt persoana respectiva ti se pare de neconceput, te gandesti ca e o tragedie ca dragostea ta sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare din 16 ian 2006 15:20 de Dany
Mda, e din pacate o varianta. Totusi am facut in primele 7 zile dupa ciclu si dupa vreo 25-28 de zile de la ciclu. De fiecare data cu prezervativ. How unlucky could I get?:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna din 16 ian 2006 15:14 de Nekunoskuta
Daca iese pozitiv tot la medic cu ea :) Din pacate e o varianta si rezultatul pozitiv.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morcov in fiecare luna... din 16 ian 2006 15:10 de Dany
nu, ai dreptate. Mai asteptam vreo 2 zile, facem un test de sarcina, si daca iese negativ mergem la doctor. Excludem varianta sa fie pozitiv:unsure:
Re: Re: va plac baietii rasi? din 16 ian 2006 14:21 de Necunoscut
Mda, aflam ceva nou! Exista fata careia sa nu ii placa baietii neingrijiti? :)
Daca prietenul tau nu e ras, ce faci, te desparti de el?
Chestia cu parfumul e aiurea, zic eu... oricine are 50 000 ROL sa-si ia un spray de kko (a se citi ...
Pagina 2739 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||