Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mai 2011 04:07 de ExoticDream
Viata este prea scurta ca sa o dormi.... chiar daca nu ai partener de sex (se mai gaseste cate ceva interesant de facut, nu-i asa, fetelor?).
;););)
Re: Re: Re: Prezervativ spart.... din 7 mai 2011 01:51 de simosimina
am patit si eu cu al meu la inceputul relatiei, cand inca nu foloseam anticonceptionale...se intampla...daca sunt Durex..nu inseamna ca sunt 100% sigure...........
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 23:36 de dorinda
Poate ii mai cresc neuroni. Nu stiu daca din nimic se poate crea ceva, dar cred ca merita o incercare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 23:34 de Rolando
Nu va inteleg de ce va agitati atat!:lol: Daca era in genul "cacacioasei de dorobanti" intelegeam sa faceti atata zarva(cum am facut si eu),dar voi faceti mult zgomot pentru nimic!Voi ii ziceti ca e bine sa faca ea zice ca nu vrea si tot asa umpleti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 23:01 de fiat_lux_mihi
Exprimare de pitipoanca?
Data viitoare o sa fiu mai din topor sa nu mai "confuzezi".
Mai bag nasu` pe la dansa din cand in cand, nu-mi purta de grija.
:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 22:57 de viss123
tu nu sti ce vrei...ba spui ca atunci cand o sa vrei sa te casatoresti cu el atunci o sa faci asta,ba ca vrei ceva serios cu el tu ti la el ? il iubesti?. Incerci sa te scoti sa gasesti circumstante atenuante. Nu ai nicio scuza asa ca treci la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 22:54 de dorinda
Persoana care ti-a scris este barbat, n-are cum sa fie pitipoanca. Dar tu, da.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 22:51 de Alina90
mda,gandire si exprimare de pitzipoanca. Mersi,dar n-am nevoie de sfaturile tale. Pune tu gura pe carnat,daca iti place atat de mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 22:29 de dorinda
Sau cu un uscat.
Mie trebuie sa-mi placa ce vad in oglinda, nu altora. Daca vreau sa am 47kg ca sa arat bine, atunci fac tot posibilul sa ajung acolo.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat Dupa Ajutor! din 6 mai 2011 21:59 de fiat_lux_mihi
Ma tu suferi de boala lu sac sac?
Zi clar unde ti se pare tie ca am gresit sa-ti demontez teoria in 5 feluri.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 21:52 de fiat_lux_mihi
Hai lasa, ca daca te culci cu o tipa parca iti face un favor, ea nu zice apoi "L-am avut si pe asta, m-am simtit bine..."?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de ro din 6 mai 2011 21:47 de fiat_lux_mihi
Nasol daca ai ajuns in baza de date.
Am niste idei pe care vreau sa le pun in aplicare la vara, o firma noua alt domeniu de activitate.
Am dosarul curat la banci, ma doare la banana.
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 21:16 de Alina90
Voi implini 22 ani luna asta. Cred ca dupa aproape 3ani de relatie,am dreptul sa stiu ce intentii de viitor are ,daca sunt sau nu inclusa in planurile sale
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Disperat Dupa Ajutor! din 6 mai 2011 21:15 de SkilleT
Daca nici acum nu vezi..
Re: Sa folosesc vopseaua de par Syoss? din 6 mai 2011 20:53 de georgianajulie
Am o prietena blonda care se vopseste cu vopsea Syoss doar la radacina cand ii creste si are un par blond atat de frumos, incat m-am decis si eu azi sa imi cumpar. Eu mi-am luat un saten, sper sa imi iasa frumos. Blondul pe care il avea ea ...
Re: Re: Re: hpv. din 6 mai 2011 20:36 de Alinussa
Trebuie sa îți facă genotipare hpv,costa 300 RON si îți spune daca ai vreo tulpina
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 20:30 de Melisa
Si va zice ca ai facut sex cu el , fapt care include si oralul , care e diferenta ?
Sau ma rog , daca te iubeste intradevar , nu te va barfi pentru ca totusi a fost ceva frumos intre voi , sau este , presupun .
Si cati ani ai de te vezi deja ...
Re: . din 6 mai 2011 18:29 de fiat_lux_mihi
Puterea sa iei decizia corecta chiar daca doare, maturizarea sufleteasca iti va aduce beneficii mai tarziu o sa vezi.
Kudos!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a venitu din 6 mai 2011 14:43 de fiat_lux_mihi
Pai succes atunci, eu ti-am spus cum stau lucrurile.
Daca dai chix nu ramai cu nimic, parte din profitul tau pus in contul special se duce inapoi la stat si probabil ca vei dori sa lichidezi activele firmei sa-ti acoperi cei 20% din ...
Re: Re: Re: Re: jurnal deschis: Deci pot... din 6 mai 2011 11:25 de blondy_girl
o noua zi, esti pe online pe mess, dar nu imi zici nimic,ma doare...de acuma inainte nu o sa mai intru pe mess, nu o sa merg in locurile in care stiu ca esti si tu...o sa iti fie dor de mine
Pagina 291 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |