Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romania pitoreasca - j

din 5 mai 2011 02:25 de dorinda

Da, chiar ca il face frumos.:D Si eu eram vara trecuta in autobuz iar la gara s-a urcat un tip..cu tot cu sconcs dupa el. In viata mea n-am fost atat de nerabdatoare sa cobor.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mai 2011 01:59 de simosimina

haha...good joke little boy... dar in adancul sufletului tau stii ca am dreptateO:)

Re: !

din 5 mai 2011 01:38 de Machiavelli

Pai si cati ani ai? Pana nu va loviti cu capul de pragul de sus nu va lasati.:`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt in

din 5 mai 2011 01:26 de Machiavelli

P.S.Machiavelli se scrie cu M mare nu cu m de la "mecla". Mai citeste si tu ceva de pe la biblioteca si ai sa vezi ca nu vorbesc prostii.;):-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt ingroz

din 5 mai 2011 01:25 de Machiavelli

Ce ai scris ma in asterixuri? Zi ma pe sleau daca tot o arzi aiurea sa stiu cum sa-ti raspund...si nu ma lua cu "mama ta"...descarca-te,spune tot ce ai pe suflet,tristule):(

Re: Foarte timid

din 5 mai 2011 01:17 de Machiavelli

Du-te ma la ele si spune-le ca vrei sa le babardesti cu tot cu neamul lor de curve...Daca nu procedezi astfel risti sa fi catalogat drept gay.:ok:

Re: jurnal deschis: Deci pot...

din 5 mai 2011 01:05 de blondy_girl

nu pot sa dorm, parca bratele imi sunt goale, ceva imi lipseste, tu nu mai dormi in bratele mele...oare ce faci? nu te-am vazut de atunci( cand erai beat si s-a intamplat incidentul) oare mai poti sa te uiti in ochii mei? Ma simt ciudat, mi-e ...

Re: Re: Re: Ai vrea sa fii de sex opus!!!?

din 5 mai 2011 00:53 de Duracelliuss

dorinda cu intrebarea asta ne-ai pus o mica capcana cred! Raspunde acuma Bozgore!Daca reusesti sa iesi din asta esti bun:ok::ok::ok::ok::ok:(X)(X):ok::ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt ingrozitor

din 5 mai 2011 00:50 de Duracelliuss

Ma f********e ...tu nu sti cum sa comentezi si incepi sa injuri..!? {machiavelli} . Daca eu sant obisnuit in asa fel sa scriu,poate chiar si mama ta foloseste hi5,messenger majoritatea folosesc siteu-ri de socializare deci nu stiu dece esti asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romania pitoreasca - jurna

din 5 mai 2011 00:47 de fiat_lux_mihi

Astazi am mers cu transportul in comun, imi era dor oarecum... a trecut ceva timp. Foarte scumpe biletele, am avut un soc! Intamplarea a facut, probabil, sa ma sui in autobuzul cu refugiati de la circ. Parca am intrat in alta lume. In spate 3 ...

Re: Re: Re: Foarte timid

din 5 mai 2011 00:47 de andreiu21

Nu prea ai cum sa rezolvi o problema decat abordand-o. (in general):flowers: Incearca sa te implici mai mult in activitati care sa te inconjoare de oameni, prieteni intre care te simti confortabil si "lume noua". Nu are rost sa te gandesti la fete ...

din 5 mai 2011 00:45 de blondy_girl

poate nu accepta faptul ca AI crescut si ai un iubit...sau poate nu suporta persoana lui daca ii a2a varianta incearca sa scoti in evidenta calitatiile iubitului tau

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa p

din 5 mai 2011 00:43 de blondy_girl

poate pana la urma o sa se bucure ca ti-ai pierdut virginitatea cu ea...si lucrul acesta o sa va uneasca si mai mult

din 5 mai 2011 00:25 de Melisa

Nu toate . :ok:

din 4 mai 2011 23:49 de dorinda

Nu prea ai cum, doar sa-i demonstrezi ca esti in stare. Nici mie nu-mi plac astfel de parinti, dar atata timp cat stai in casa lor si te inretin, trebuie sa mai inghiti unele lucruri neplacute.

Tatal meu nu imi suporta iubitul!

din 4 mai 2011 23:29 de Melisa

Am si eu o problema referitoare la parinti , tata nu.mi suporta iubitul .. iar daca incerc sa ii explic ceva imi spune : "Mai bine taci , ca eu sunt mai mare " . Cum as putea sa il fac sa inteleaga ca sunt destul de mare sa duc o relatie , care ...

din 4 mai 2011 23:25 de viss123

Da...el tia facut pana acum ,fara sa iti reproseze nimic(cred) si tu ii zici sa isi gaseasca alta daca vrea :)) ce profitoare mai sunt si femeile astea

Re: Re: Re: Re: Re: ovulatie tarzie-intarzierea me

din 4 mai 2011 22:09 de blondy_girl

nu ai de ce, stiu ce inseamna sa stai cu stress sa iti vina menstra....ma bucur ca am putut fi de folos

Re: Re: Re: Re: ovulatie tarzie-intarzierea menstr

din 4 mai 2011 22:01 de Iulia5

Da,mai astept putin...daca nu o sa fac un test.Multumesc frumos de raspunsuri!!:flowers:

Re: Re: Re: ovulatie tarzie-intarzierea menstruati

din 4 mai 2011 21:55 de blondy_girl

menstruatia intarzie si de la stress, o sa iti vina...eventual fa-ti un test de sarcina ca sa fii sigura... ii putin probabil sa fii ramas insarcinata, daca zici ca ovulatia ai avut-o abia pe 21

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 294 din 3731
«   1 ... 291   292   293   294   295   296   297 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare