Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: baietzi inaltzi din 31 ian 2005 10:07 de ExoticDream
Talent?!? Hmmmmm.....manelistule!!! ;):D:lol:
Re: clamidia din 31 ian 2005 10:01 de ExoticDream
Infectia cu Chlamydia este "tacuta", putand trece luni sau chiar ani de zile pana la aparitia primelor simptome. La femei infectia afecteaza vaginul si colul uterin, iar simptomele, atunci cand apar, sunt reprezentate prin secretii ...
Re: Re: Re: Re: presiune din 31 ian 2005 00:28 de anda
parerile sunt impartite.nemesis,nu ma lamuresti tu?
Plictiseala in doi din 30 ian 2005 23:27 de Taqua
Cum credeti voi ca ar trebui "tratate" efectele rutinei in cadrul cuplului?
Nu ma refer la ceea ce se intampla in pat, excludem asta...Pur si simplu ma intrebam daca voi v-ati confruntat cu o astfel de situatie...Putem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 ian 2005 21:53 de LatinSexyGuy
Foarte adevarat ca de obicei ;)
Re: Re: Re: presiune din 30 ian 2005 21:40 de penetru
distanta depinde de om,de varsta lui,de timpul trecut de la ultima partida si mai ales de intensitatea orgasmului.
daca a "aruncat" asa departe inseamna ca ai reusit ce ti-ai propus,sa-l impresionezi placut.
Re: Re: presiune din 30 ian 2005 20:55 de anda
la faza cu distanta ma refer.:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ??????????? din 30 ian 2005 20:28 de KNight
Ma indoiesc ca relatia va dura in felul asta;)
Stii cum e: sa ajungi in varf e usor,dar sa te mentii acolo e greu.
Re: Re: Probleme de erectie din 30 ian 2005 20:25 de Dr.Pork
Nu mai vorbiti oameni buni tampenii. Omul credca nu fumeaza in exces, nu bea alcol in exces, nu se drogheaza, nu are complexe fata de cat este de dotat sau fata de partenera...aici e probelma lui ca si a multora. Cu chestii de genul asta in general ...
"Picatura placerii" contine spermatozoizi? din 30 ian 2005 20:04 de Carla
:unsure:
as avea si eu o intrebare, lichidul ce se elibereaza in timpul actului sexual la baieti poate contine spermatozoizi?
si daca da, poate acesta sa lase o fata virgina insarcinata fara ca penisul sa patrunda in vagin ci doar sa atinga ...
Re: sunt intr-o dilema,, din 30 ian 2005 16:43 de chroniX
Nu stiu in ce masura sunt sa iti dau un sfat, mai ales ca nu cunosc cum a decurs relatia vostra sexuala pana acum. Banuiesc ca la inceput, raporturile sexuale dintre voi erau satsfacatoare pentru tine. Daca zici ca nu ai reusit prin discutii sa ...
Re: sunt intr-o dilema,, din 30 ian 2005 15:49 de xyz
Re: Re: Ovarele.... din 30 ian 2005 15:32 de Bambolina
Asa este cel mai bine, dar as vrea sa stiu daca simptomele care le am la care se aduga si mici dureri de sani...pot anunta o sarcina....:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt i din 30 ian 2005 14:52 de dany
:)ti-am ascultat sfatul{Exotic Dream}incerc din tot sufletul sa ma schimb,s-a observat asta,imi spun si colegii,incerc sa nu mai pun nimic la suflet,apropo...am grija de mine sa arat mai bine...incerc sa simt ca traiesc ,si ma rog la d-zeu ca imi da ...
Re: Re: Re: Re: dupa...........contactul sexual... din 30 ian 2005 05:36 de Vampyrela
daca nu a spus,inseamna ca nu vrea si gata....nu mai fi asa curios:lol:
Re: Re: Re: Re: pilule din 30 ian 2005 05:26 de Vampyrela
Treaba cu maritul sanilor,ingrasatul, cresterea parului in locuri nedorite, nu se intampla la toate femeile.
Cauta solutii reale nu doar povesti in manualul complet pentru marirea sanilor disponibil aici: http://www.bust.ro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi din 30 ian 2005 05:22 de Vampyrela
Deci....care ar fi atunci sfatul?....sa divorteze si sa-si gaseasca una care ii face fata?
Re: Re: Re: baietzi inaltzi din 30 ian 2005 05:18 de Vampyrela
Mda...:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Nu te vreau ca prietena!Asta a din 30 ian 2005 05:17 de Vampyrela
Normal ca asa se va intampla, dar daca nu-i marturisesti ceea ce simti pentru ea, nu vei sti niciodata...asa ca....SPUNE-I, nu mai sta pe ganduri.:love:
Re: nevasta de nevasta din 30 ian 2005 01:08 de valentine
huh greu de zis.....daca ai sentimente extrem de puternice pt cineva......eu zic ca poti sa ii lasi trecutul la o parte......(S!C! ca am adus si eu un subiect vechi pe prima pagina)
Pagina 3064 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||