Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 ian 2005 19:24 de LatinSexyGuy

Ai ceva de pierdut?Cred ca din moment ce il placi deja de pe net, chiar daca nu o sa iti placa si in realitate, puteti ramane prieteni, daca iti doresti sa ai si prieteni si poti face trecerea de la una la alta :)

raspuns

din 28 ian 2005 17:51 de alexandratol

Am luat si eu de multe ori postinor 2 cu toate ca nu e bine...se iau in caz de maxima urgenta. Ce i s-a intamplat prietenei tale este normal. Ciclul o sa-i intarzie, n-o sa-i mai vina la data obisnuita. Oricum daca testul a iesit negativ e bine. Daca ...

Chlamydia

din 28 ian 2005 17:37 de alexandratol

Am o problema...de fapt o dilema si daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscatoare.M-am culcat cu 2 tipi si la un moment dat unul dintre ei m-a anuntat ca si-a facut niste analize si are clamidia.Mi-am facut si eu si actualul meu prieten testul si a ...

Re: Re: Re: Baieti si fete !

din 28 ian 2005 16:55 de ExoticDream

Acum m-am lamurit. In cazul asta, fie nu te mai iubeste, fie v-ati certat voi cine stie cat de rau si a vrut *sa ti-o plateasca* (hmmm...interesant mod de a te razbuna). Daca asa stau lucrurile, si intr-un caz si in celalalt, daca tu nu ai calcat ...

din 28 ian 2005 16:49 de ExoticDream

Pana la urma ce ierti si ce nu ca nu este prea clar? Infidelitatea pusa in aplicare este impardonabila dupa parerea mea. Act primitiv sau nu (majoritatea suntem totusi oameni, ne putem stapani instinctele), daca ai inselat, normal este sa nu ...

Re: Re: Baieti si fete !

din 28 ian 2005 16:35 de Suparatu

Timp de 2 ani am facut sex cu ea ! Primii doi ani , aproape doi nu s-a intamplat nimica , dar nici o relatie plicticoasa nu a fost , din contra a fost ceva super dupa spusele ei ! Si cand aproape nimic nu ne lipsea , vorba vine, s-a consolat in ...

De ce am inchis acest topic

din 28 ian 2005 16:04 de ExoticDream

Ne zbatem de 15 ani intr-o stare de perpetua tranzitie, nu discutam aici guvernarile care ne-au adus in halul asta, ci efectele pe care schimbarea din '89 sau poate mostenirea acestui popor ciudat le au asupra felului de a fi al unora dintre semenii ...

Re: Re: Re: Re: Nu te vreau ca prietena!Asta ar tr

din 28 ian 2005 12:31 de Any0ne

Daca acel *vreau ceva mai mult* se refera la sex, atunci renunta, las-o in pace. Daca este vorba de sentimente si spui ca sunteti prieteni buni, te sfatuiesc sa-i spui adevarul, in acest fel vei primi si un raspuns din partea ei. De unde stii, ...

Re: Re: Re: E normal sa-ti placa mai multe fete la

din 28 ian 2005 12:30 de trinchi

Avand in vedere ca nu sunt aplauze ca emoticon-uri o sa iti zic ca ai perfecta dreptate, dar din cate stiu eu maturizarea la baieti incepe pe la 16 ani si se face vazuta pe la 18 ani pentru ca finalul sa fie mai tarziu, mult mai tarziu!:):):)

Re: Re: E normal sa-ti placa mai multe fete la 15

din 28 ian 2005 12:24 de FireSoul

Ete na! omu' are 15 ani, ce vrei! e normal sa-i placa, dar e nasol sa ramana asa. Claudiu, daca nu iti trece pana la 18-20 ani, inseamna ca esti pedofil :) Cel mai bine ar fisa cauti pe net sau la biblioteca informatii despre viata sexuala ...

Re: Re: Re: Re: Nu te vreau ca prietena!Asta ar tr

din 28 ian 2005 12:24 de Any0ne

mda...ea are un iubit...nu stiu care ii exact care ii situatia intre ei doi pt. ca nu se prea inntalnesc ca ii din alt oras el...Oricum ideea ii ca eu nu as vrea sa fiu cu ea numai pt ca suntem acuma in acelasi oras. Si nu stiu axact ce ...

Re: Re: Baieti si fete !

din 28 ian 2005 12:16 de trinchi

Pai sa stii ca poti sa ieri, si chear daca ma repet si eu am zis ca omul mai greseste dar dupa parerea mea asta nu e o greseala capitala ce n trebuie iertata e o mare diferenta, daca nu ma insel tocmai actul sexual in sine (dragoste sau sex) ...

Re: Baieti si fete !

din 28 ian 2005 12:08 de FireSoul

Omul e o fiinta complicata. Omul nu e o fiinta perfecta, ci o fiinta supusa viciilor. Recunoastem sau nu, toti facem greseli. O dovada adevarata de iubire e reprezentata de IERTARE. Daca a gresit o data, nu inseamna ca o va mai face(asta ...

Re: Re: Re: Re: Consolare pentru nemesis

din 28 ian 2005 11:08 de ExoticDream

Ti-ai facut un obicei extrem de daunator din a incerca sa ghicesti gandurile semenilor, renunta, ai vazut ca nu te tine! Stii tu....nu a citi o carte e important, ci a o intelege. Nemesis este aici din timpuri imemoriale si va ramane atat timp ...

Re: Re: despre sex

din 28 ian 2005 10:49 de ExoticDream

Ai dreptate, sunt rari acei barbati care au respect pentru dorinta partenerei de a-si pastra un timp (rezonabil) virginitatea....sunt acei barbati care iubesc cu adevarat si pun fericirea partenerei inaintea propriei fericiri. Din pacate, cel de ...

Re: Re: Re: Nu te vreau ca prietena!Asta ar trebui

din 28 ian 2005 10:15 de ExoticDream

Daca acel *vreau ceva mai mult* se refera la sex, atunci renunta, las-o in pace. Daca este vorba de sentimente si spui ca sunteti prieteni buni, te sfatuiesc sa-i spui adevarul, in acest fel vei primi si un raspuns din partea ei. De unde stii, ...

Re: Va rog MULT!!!

din 28 ian 2005 09:57 de CristianH

Mai ... depinde de unde masori aia 3 centimetri. Vreau sa zic ca daca indepartezi labiile mari si mici (le tragi in lateral), atunci himenul e la COTA ZERO. Deci ... depinde. Daca ai bagat asa, chiar si 1 cm ar fi deajuns sa te dezvirginezi, ...

Re: despre sex

din 28 ian 2005 09:47 de trinchi

Ok si voi ganditi dar sa stii ca nu e neaparat sa greseasca intotdeauna barbatul! In unele cazuri gresesc si femeile! Suntem oameni si e normal! Totusi daca el a fost atat de bun cu ea si a inteles-o pentru mult timp ea de ce nu a avut macar ...

din 28 ian 2005 09:38 de trinchi

Vreu sa zic ca era o fosta care mi-a dat "papucii" si pe care inca o mai iubeam! Asa ca sper sa intelegi de ce o intrebam pe ea de ce o face! Eu stiam ca a aface dragoste e ceva special si singurele momente in care simteam ca mai e ...

Re: ???????????

din 28 ian 2005 08:43 de trinchi

Normal, daca l-ai cauta mai mult poate l-ai gasi!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3066 din 3732
«   1 ... 3063   3064   3065   3066   3067   3068   3069 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare