Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: cum e cu sarutul din 25 ian 2005 15:22 de tablam
Hello, omule ce mai faci... eu acum 2 saptanani am invatat sa sarut... e super marfa... shi daca prietena ta, tzine la tine te va lasa sa o saruti cum vrei tu... shi ea asat vrea... Iti spun eu asata vor toate fetele sa "le bagi limba in ...
Ordonati descrescator! din 25 ian 2005 13:29 de DiamondCrown
Daca pe neasteptate ti se ofera sansa implinirii unei singure dorinte in week-end-ul urmator, care ai vrea sa fie aceea? Ordoneaza descrescator in functie de preferintele personale urmatoarele optiuni:
1. o noapte de sex nebun cu un partener ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o di din 25 ian 2005 13:14 de ExoticDream
Intre voi doi nu cred sa mai existe punti de comunicare, sotul tau este refractar la orice v-ar putea ajuta sa iesiti din dilema in care va aflati, e prea egoist si marginit in gandire pentru a citi o carte!!! Probabil ca nu ai timp nici sa-ti ...
Re: Re: Re: Mai poate exista ceva din 25 ian 2005 13:02 de ExoticDream
Daca omul care te iubeste este altfel decat cel care nu te mai iubeste, inseamna ca te-ai pacalit. Cand te iubea era probabil dragut, romantic, dulce, tandru, il interesau probemele tale, o lacrima de-a ta i-ar fi intunecat ziua, avea simtul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o di din 25 ian 2005 12:52 de nemesis
Ma insel eu? Sa fim seriosi! Vezi cursul de Psihologia varstelor sau cel de Psihologia dezvoltarii...
Tot e *sexiune* in perioada asta...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lo din 25 ian 2005 12:52 de ExoticDream
Ne asemanam dintr-un punct de vedere, de aceea ma intereseaza in mod deosebit acest subiect si vom vorbi intr-una din zile pe YMessenger....
Nu cred ca incheierea primei tale relatii are legatura cu faptul ca ea a debutat online, in fond ...
Re: Re: Re: le intelege cineva pe femei din 25 ian 2005 12:41 de ExoticDream
Eu cred ca poti pune foarte bine acea teorie in practica, dar conditia esentiala este cu cine te insotesti, pe cine alegi sa-ti fie alaturi, de convergenta celor doi depinde totul. Daca accepti ca partenera o fiinta care pune mai mult pret pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema din 25 ian 2005 11:53 de Taqua
Nemesis, ce iti veni sa sari asa de stiu eu ce in sus? Nu mai avem voie mai nou sa ne exprimam o opinie referitoare la o problema?
Daca in situatia ta genul acesta de sfaturi nu au functionat asa cum ti-ai dorit, asta nu inseamna ca la ea nu ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 25 ian 2005 11:51 de trinchi
Da ar fi o idee si asta dar eu unu as fi sugerat asa mic un medic, din carti nu stii ce o sa iteleaga si daca o sa inteleaga! Plus ca un doctor stie foarte bine in majoriatea cazurilor ce e de facut in asemenea situatii!
PS: cat ai dat pe ...
Re: Re: Re: Re: Un penis f f mic din 25 ian 2005 11:43 de valentine
nam vrut sa ii dau un sut in cur ca am nikeuri originale si mi le rupeam....da eu as zice sa caute tratamente dalea gen cartea de pe sexpert...pt marirea penisului.....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema din 25 ian 2005 11:36 de dany
M-ati intrebat daca asa a fost de la inceputul casatoriei...lipsa de comunicare si comportament...ce pot sa spun ca aveam 19ani cand l-am cunoscut si el 25ani deci eu m-am luam dupa el asa a fost de la inceput...dar parca cu cat inainteaza in ...
Re: Re: Re: Un penis f f mic din 25 ian 2005 11:35 de trinchi
Eu incarcam sa il consolez un pic dar daca chear vrei sa ii tai toata speranta ai sa reusesti! Marfa in loc de suport si ajutor eventual ii mai dadeai si un sut in cur!):():(
Re: Cum se saruta? din 25 ian 2005 10:17 de trinchi
E clar ca nu exista un sarut standard asa ca nu inteleg ce vrei sa afli defapt, cum poate un sarut sa fie corespunzator, daca nu ii place cum sarutzi e partea a doua, oricum cu timpul o sa se mai schimbe modul in care sarutzi tu si in care saruta ...
Re: Re: Re: Re: Ritmul baietilor... inainte de org din 25 ian 2005 09:50 de CristianH
Aici nu m-am prins ce ai vrut sa demonstrezi, pentru ca zici acelasi lucru pe caer l-am zis si eu... dar folosesti un ton de parca ai vrea sa-mi demonstrezi ca nu am dreptate... :blink:
Parca ziceai ca:
Re: Re: Re: Re: Ritmul baietilor... inainte de org din 25 ian 2005 09:32 de CristianH
Ce m-ai ghicit.... :huh:
De unde ai aflat mai metoda mea "secreta" (?)B)
PS. Cind ziceam ca EA poate controla adincimea, ma refeream ca daca ea sta culcata pe spate, atunci daca tine picioarele indoite de la genunchi si departate la ...
Re: Re: Ritmul baietilor... inainte de orgasm din 25 ian 2005 04:00 de VideCorMeum
Nu, *nusi* dau drumu', o tin asa la infinit! Incet calm... o adevarata eternitate in doi. :D
Re: Re: Re: le intelege cineva pe femei din 25 ian 2005 03:02 de nemesis
Remarcabile, cele trei afirmatii!!!
Perfect adevarate! (pastrand gradul de generalizare...)
Completare: Daca greseste ea, se asteapta sa fie inteleasa, sa-i fie acceptate IMEDIAT scuzele, iar daca indraznesti sa-i amintesti... *Ai de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 25 ian 2005 02:48 de nemesis
Aha... CORECT! Iar in aceste circumstante, tu vrei, ca ea sa se aseze frumos pe scaun si sa-i explice lui ce gandea Freud despre familie...
Desigur, dragul meu... Hai sa vorbim despre asta. Calm si linistit. Totul se rezolva prin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 25 ian 2005 00:43 de Taqua
Niciodata si sub nici o conditie un barbat nu se va afla intr-o situatie confortabila cand simte ca nu este apreciat in pat...iar tu te-ai trezit cam tarziu, iarta-ma ca iti spun asta...Cand vine vorba de prestatiile in pat, barbatul este foarte usor ...
Re: Re: le intelege cineva pe femei din 25 ian 2005 00:11 de Suparatu
Femeile "de azi " sunt in primu rand cele mai sensibile la greutatile vietii mai ales cand altele o duc asa bine ;eu de ce nu !
Daca mai are si o maimuta langa ea este clar ca se vor despartii!
Gagicile vor aventura o viata pe care ...
Pagina 3069 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||