Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 24 ian 2005 23:44 de dany
...i-am spus si de divort,mi-a spus ca altul ca el nu mai gasesc...a devenit agresiv,prin cuvinte...il urasc,simt cu adevarat ca nu-l mai iubesc...ma lasa rece...si nici nu vreau sa mai aud de barbatii...cer,prea mult oare? pun punctul pe RESPECT ...
Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 24 ian 2005 23:03 de dany
:(ai deptate,sa stii nu sunt genul sa merg prin disco./bar.etc.si nu mai spun ca sunt o timida...mi-e tema sa fac pasul oricum fetita are 14ani este maricica,si daca bag divortul ce se va intampla...apropo,am incercat sa vb.cu sotu dar,ma evita ...
Re: sunt intr-o dilema,, din 24 ian 2005 22:43 de Suparatu
Soryy ca ma bag !
Dany dupa cate zici sotul tau pare a fi mai dintr-o bucata , zic si io.
Dar oricum ar fi, este chiar aiurea ceea ce faci fara sa ii zici mai ales daca ati ajuns in acest stadiu !
De dragul copilului puteti trai impreuna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love o din 24 ian 2005 22:00 de LatinSexyGuy
Relatia mea on-line s-a tranformat foarte repede intr-o relatie reala ... am cunoscut-o live dupa 2 saptamani, mi-am mutat domiciuliu cu vreo 500 de km dupa vreo 6 luni, am trait impreuna 2 ani 1/2 si ne-am despartit brusc!Motive?E greu pt mine si nu ...
Re: Re: le intelege cineva pe femei din 24 ian 2005 20:16 de valentine
faci pe draq ca daca o faci numa sa zambeasca si incerci sa fii cat mai tandru si nu stiu ce cu ea isi ia lumea in cap......
Re: Re: Mai poate exista ceva din 24 ian 2005 19:25 de sabba
E total altul! De ce?
Pentru ca omul care te iubeste este total diferit de cel care nu te mai iubeste! Considerandu-l sincer!;)
Love on the internet din 24 ian 2005 15:49 de ExoticDream
Tu - A, ea/el - A
Cazul ideal! Se intampla din pacate extrem de rar ca doua persoane compatibile dpdv intelectual si emotional sa se cunoasca pe Internet..., dar mai exista si minuni! Indiferent cum ai ajuns sa comunici cu o astfel de persoana, ...
Love on the internet din 24 ian 2005 15:07 de ExoticDream
Tu - C, ea/el - A
Esti smecher si ai dat peste o persoana altfel decat tine, o persoana inteligenta care nu apreciaza flirtul si relatiile scurte, lipsite de implicare sentimentala. Pentru tine ca vanator, doborarea unei astfel de tinte este o ...
Love on the internet din 24 ian 2005 14:41 de ExoticDream
Matematic vorbind, exista 9 posibilitati de *combinare*. Las la sfarsit varianta A - A.
Tu - A, ea/el - B
Esti serios si ai dat peste un timid, complexat, frustrat, handicapat....in orice caz un om care are ceva de ascuns! Ghinion! Risti sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 ian 2005 13:58 de trinchi
O sa postez acolo unde trebuie si ce trebuie daca nu are legatura cu subiect-ul nu postez!:p:p:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Love on the internet din 24 ian 2005 13:52 de ExoticDream
In spatele unui nick se afla un OM! daca suferi, daca iubesti, o faci nu pentru o concatenare de litere, ci pentru un OM!!! :love::love::love:
Re: Re: Re: caz feicit din 24 ian 2005 13:36 de ExoticDream
A trecut aproape un an de atunci...Ma intreb....ai gasit pana la urma curajul sa-l intalnesti? Ti-ai invins frica si incapatanarea? Sunteti impreuna acum?
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me din 24 ian 2005 13:28 de trinchi
Nu aici trebuie postat ce imi place mie, sunt deschis sa imi impart ideile si parerile si faturile, dar nu si intimitatea mea!
PS: Baietii au char si al 7 lea char si al 8 lea simt!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda din 24 ian 2005 13:23 de ExoticDream
Cum sa mai purtam un dialog daca tu iti pastrezi parerile pentru tine? :(
Cam intuiesc eu ce fel de partenere iti plac tie, stii tu ca fetele au un saselea simt.....!!! :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda cal din 24 ian 2005 13:23 de trinchi
Nu stiu ce vrei tu imi ceri si daca pot te ajut! O favoare contra celeilate! E bine?
:mellow::mellow::mellow::mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calenda din 24 ian 2005 12:52 de ExoticDream
Poate ca da, poate ca nu....Ma mai gandesc! Daca fac rezumatul, tu ce faci in schimb pentru mine?
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calenda din 24 ian 2005 12:51 de ExoticDream
Chiar crezi ca toata lumea procedeaza asa? Te inseli! Sunt atatia oameni care fac sex fara sa-si cunoasca prea bine partenerii! E sexul sportiv...., de distractie, de gura lumii, de "necesitate" bla bla bla! Tie ti-ar placea sa ai o ...
Re: sunt intr-o dilema,, din 24 ian 2005 12:39 de ExoticDream
Daca ai mai fi avut ceva sentimente pentru sotul tau, ti-as fi recomandat sa incerci sa schimbi cumva viata voastra sexuala. Cunosc un cuplu care, din intamplare, are exact aceeasi varsta ca si voi si doi copii. Sunt casatoriti de 10 ani, dar in ...
Re: le intelege cineva pe femei din 24 ian 2005 12:12 de trinchi
Pai uite cam ce zic eu: unei femei terebuie sa ii fii priten, sot, amant... ca sa o multumesti! Nu ai sa reusesti niciodata sa stii care dinte astea trebuie sa fii si cand dar daca intadevar tine si ea la tine si te iubeste nu vad cu ce ar trebui ...
Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 24 ian 2005 12:08 de ExoticDream
Stiu, dar ma gandeam ca raspunsul meu la thread-ul "Love on the Internet" va face cat doua din cele obisnuite, avand in vedere ca intentionez sa tratez....exhaustiv... problema! Daca nu, atunci I owe you one acum, multumit? (I don't ...
Pagina 3070 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||