Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calendarulu din 24 ian 2005 12:04 de trinchi
Toata lumea procedeaza asa! Dar nu stiu ce sa zic despre "nu extrem de experimentat ca numar de partenere in trecut"! Daca totusi il iubesti si te iubeste nu cred ca mai conteaza cate partenere a avut!:p:p:p:p
Re: le intelege cineva pe femei din 24 ian 2005 12:01 de ExoticDream
Femeile nu sunt atat de complicate pe cat par. Dandu-va peste cap sa le intelegeti si sa veniti in intampinarea presupuselor lor dorinte, omiteti esentialul: SINCERITATEA! O femeie nu are nevoie langa ea nici de un catelus care sa-i indeplineasca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista din 24 ian 2005 10:18 de trinchi
Concluzia mea e:" Dupa iubire mai pote exista ceva!" Ce? Asta difera de la persoana la persoana! La unii un gust amar, la altii o placere in al/o revedea, la altii o prieteni foarte buna, un sentiment de dor, s.a.
Iubitzi ca e frumos si ...
Re: Re: Re: Ejaculez foarte, foarte repede din 24 ian 2005 10:11 de ExoticDream
Nu, nu am facut misto, chiar cred ca varsta, lipsa lui de experienta si experienta partenerelor sunt "de vina" pentru ejacularea rapida. Mai toti baietii viseaza ani de zile la primele aventuri sexuale, isi construiesc mii de scenarii ...
Re: Re: Re: Re: Ajutorrr!!! din 24 ian 2005 10:11 de trinchi
Si chear daca ar fi citit si mai multe carti de educatie sexuala sau ar fi folost si metode de contraceptie? Sa nu uitam ca se mai pot intampla si accidente! Nu ii mai condamnati atat si daca vreti sa faceti ceva ajtatii ca in starea in care sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva din 24 ian 2005 09:40 de ExoticDream
De ce daca te iubeste trebuie neaparat sa fie altul? Cand iubesti mi se pare firesc sa fii mai tu insuti decat niciodata, sa i te arati celuilalt sincer si deschis asa cum ai face-o doar cu tine insuti! O iubire in care minti si te minti nu mai ...
Re: Ajutorrr!!! din 24 ian 2005 09:37 de NariA
Cred ca asa zice fiecare...daca as fi eu...nu te contrazic..dar sunt si acei parinti la care nici nu le pasa...sau pt. care acest lucru ar fi doar un stres in plus.Dar revenind la problema de fata..eu cred ca cel mai mare stres nu ar trebui sa fie ...
Re: Re: Ajutorrr!!! din 24 ian 2005 09:32 de NariA
:lol::lol: si imi poti spune tu mie ..ca daca eu citesc o carte de educatie sexuala nu voi ramane insarcinata..daca e pana acolo ,daca e sa ramai ramai ..indiferent de mijlocul de protectie...in legatura cu testele ..sa taci...pt ca stiu eu ce teste ...
Re: Re: Re: Ajutorrr!!! din 24 ian 2005 09:29 de ExoticDream
Cred ca exista trei categorii de parinti: cei care reusesc sa fie prieteni cu copiii lor (extrem de putini, desi multi incearca), cei obisnuiti (marea majoritate) si cei "nebuni" (iarasi extrem de putini)! O veste ca cea privind sarcina ...
Re: Cum se saruta? din 24 ian 2005 09:19 de trinchi
Nu stiu cum sa itzi zic dar cred ca nu vrea sa o mai sarutzi! Asa ca daca nu ii place sigur o saruta altul in locul tau asa cum prefera ea! ):(
Re: Un penis f f mic din 24 ian 2005 08:53 de trinchi
Cum se poate ca o problema asa mica sa itzi faca o alta problema asa mare! Oricum lasa ca e trecator o sa ajungi si tu candva la o erectie satifacatoare! Nu itzi mai fa probleme si mergi inainte o sa fie bine!
Re: Re: Re: Penisul din 24 ian 2005 08:18 de Vampyrela
Si daca e ceva serios? Sau ma rog...ceva care ar trebui tratat? Nu ai de unde sa stii pana nu faci un control.
Tu ce ai face in locul lui? Nu te-ai duce la un doctor mai intai?
Re: Un penis f f mic din 24 ian 2005 08:14 de Vampyrela
Normal ca exista persoane de sex feminin care sa nu gandeasca asa....iti vei da seama doar atunci cand vei gasi pe cinve care te va place asa cum esti tu...cand va iubiti...restu' nu mai conteaza:love:
Re: timp trecut din 24 ian 2005 02:41 de valentine
ma daca a mai gresit nare nika...nu ma intereseaza...bine asta nu inseamna ca o sa ma combin cu panarama satului....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie din 24 ian 2005 02:36 de valentine
'
:/ si ce spun ma rog draga?
Re: Re: UN SFAT din 24 ian 2005 02:26 de valentine
daca nici la 50 de ani na capatat incredere in el......NO COMMENT!
Re: le intelege cineva pe femei din 24 ian 2005 02:24 de nemesis
Tu faci o gresala fundamentala: Femeile nu se inteleg, nu sunt masini, nu sunt computere pe care sa le poti intelege! O femeie se... simte, se anticipeaza; inchizi ochii si-ti imaginezi zambetul ei dublat de sentimentul de fericire: Ce i-ar ...
Re: Ajutor! din 24 ian 2005 02:20 de valentine
vorbeste cu ea....zi ca nu itzi place si ar trebui sa se rezolve...
Re: Re: le intelege cineva pe femei din 24 ian 2005 02:17 de valentine
Pai in primul rand nici ele nu stiu ce vor....defapt stiu dar este o chestie psihica...daca barbatul este catelus iti indeplineste toate dorintele si se poarta super frumos cu tine....observi ca tu esti cea care domina si psihicul nu stiu cum ...
Le intelege cineva pe femei? din 24 ian 2005 01:56 de viitorexpert
eu nu le inteleg pe femei.nu reusesc.daca voi le intelegeti spuneti-mi si mie ce sa fac sa le inteleg mai bine.spun ca vor ceva,le dai ceea ce isi doresc si tot nu sunt multumite si dupa aia te acuza ca nu te-ai implicat destul sau ceva de genu asta ...
Pagina 3071 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||