Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Stimularea clitoridiana din 24 ian 2005 01:46 de viitorexpert
incearca sit tu sa stai pe o suprafata umeda sau rece gen piele cred ca o sa ai o senzatie placuta.astept un raspuns de la tine sa stiu daca ti-a placut.
:p:p
Re: Re: Un penis f f mic din 24 ian 2005 01:22 de valentine
la 14 ani aveam vreo 15...si mi se parea mic....
Re: Un penis f f mic din 24 ian 2005 01:20 de valentine
baietii sa fim seriosi, se zice ca mai bine mic si jucaus....da totusi nici chiar asa mic...acum serios e normal ca fetele sa reactioneze ciudat....e chiar mic....intereseazate de tratamente pt marirea penisului....cum e si cartea de pe site
Re: Ritmul baietilor... inainte de orgasm din 23 ian 2005 23:42 de valentine
daca nu maresc ritmul nusi dau drumu...
Re: Penisul din 23 ian 2005 22:26 de Vampyrela
Du-te la doctor urgent...nu mai sta pe ganduri.Si gandeste-te ca toate au inceput si ca acel inceput e intotdeauna mai greu...CURAJ!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: ?? din 23 ian 2005 18:29 de bodisan
Eu personal daca nu accelerez ritmul inainte de climax, ejaculez aproape fara nici un orgasm... deci se poate sa fie la fel si in acest caz.
ba fata! din 23 ian 2005 15:47 de Destiny48
ba omule... tu ai febra? cum sa fi frigida? TU?? doaaamne... de parca nu te-ash cunoashte ;) crede-ma ca nu e cazul. pur si simplu nu ai intalnit inca pe cine trebuie. cat despre acest individ numai depinde de tine daca o sa mai fiti impreuna sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 23 ian 2005 10:15 de sabba
Faptul ca nu mai simti nimic pentru el si probabil nici el pentru tine, din moment ce se comporta asa, nu vad motivul pentru care nu renunti definitiv la relatia asta?
Oricum daca nu esti pregatita sa faci acest pas, incearca o relatie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU? din 23 ian 2005 09:46 de Vampyrela
Ok...daca tu zici....si eu tot la parerea mea ranan:D
Re: Re: Ajutorrr!!! din 23 ian 2005 08:59 de sabba
Te inseli! Sunt parinti si parinti! Sunt parinti care stiu sa se apropie de copii lor astfel incat cei din urma se simt prieteni cu cei dintai si nu le este teama sa le dea o veste de genul asta. Dar sunt parinti, care nu concep ca pot avea cu, ...
Re: Re: Re: Re: ?? din 23 ian 2005 08:49 de sabba
Ati intrat pe un teren mlastinos!
Adevarat, fiecare cuplu se manifesta in felul sau, chiar acelasi cuplu se manifesta diferit. Si ,daca ma gandesc, cred ca ar fi groaznic sa fie la fel de fiecare data!
;):D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dup din 23 ian 2005 08:42 de sabba
Da, ai si tu dreptate! Insa gandeste-te, se poate sa-l percepi diferit, pentru ca la momentul ala te iubea si era intr-adevar altfel/altul.
Nu cred ca poti sa te pacalesti .......foarte tare!;):D:D:D
Re: Ajutor! din 23 ian 2005 00:42 de trinchi
Pai nu o mai sarutaeu zic ca asta e solutia!!!::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU? din 23 ian 2005 00:18 de trinchi
Da sa zicem dar sa stii ca tot la parerea mea raman!
Re: Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 23:52 de dany
:(totusi,pana nu incerc nu-mi dau seama ,aici este problema voi ce spuneti?si sincer mie mi-e teama,poate toti sunt la fel...
Re: Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 22:45 de LatinSexyGuy
Mda este clar ... daca exista ceva care totusi va leaga si nu vrei sa divirtezi de el, ideea unui amant cred ca este foarte potrivita, ai grija insa ca amantul sa nu fie acelasi gen de om ca si sotul tau!
Re: Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 22:42 de dany
m-ati intrebat de sentimente...au disparut,nu-l simt aproare de mine,nu-i un sentimental deloc,asta chiar imi lipseste...am nevoie de dragoste...
Re: Re: Ejaculez foarte, foarte repede din 22 ian 2005 22:32 de dreamer
Daca n-ai facut misto esti chiar de treaba. Care act mah?
Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 22:03 de Infectorââ€
Iesi si tu intr-un club fara sot fara nimeni, sigur ai sa cunosti un tip bine (daca arati ok esti in avantaj) .. Ce te mai stresezi atat .. sotu tau e "depasit" .. e "demodat" k sa zic asa. Acum stiu ca se cheama ...
Re: Ajutor! din 22 ian 2005 21:55 de LatinSexyGuy
Cred ca are legatura cu subiectul celalalt deschis de tine ... nu ii place cum saruti si de asta te musca de limba!
Pagina 3072 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||