Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 21:52 de LatinSexyGuy
Mda , delicata situatie , daca o discutie cu el nu te ajuta sper sa te ajute o discutie cu noi!Daca exista sentimente intre voi, cred ca ar trebui sa se rezolve problema, el ar trebuie sa isi puna in gand ca prioritatea ar trebui sa fie satisfactia ...
Re: sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 21:26 de ExoticDream
Am o presimtire ca al meu coleg nemesis iti va da un sfat bun in curand (he ows me one!), eu iti scriu luni, OK? Pana atunci spune-ne daca intre tine si sotul tau mai exista ceva sentimente...ar conta si asta... Deocamdata nu te gandi la amant, ...
sunt intr-o dilema,, din 22 ian 2005 21:19 de dany
:rolleyes:va salut,ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog ca sunt f:(am totusi 34 ani am si o fetita dar am o prpblema care ma cam doare de ceva vreme,si nu am spus la nimeni,sa trec la subiect(>)imi este si rusine sa incep,nu am cunoscut pe ...
Re: Ajutor! din 22 ian 2005 20:45 de ExoticDream
Bine ca nu te musca de altceva care-i place! Cu felinele astea nu se stie niciodata!
;):D:lol::lol::lol::lol:
Solutia: SPUNE-I!!! B)
Re: Un penis f f mic din 22 ian 2005 20:43 de tablam
Nu-ti face griji ca toti ne dezvoltam la fel dar unii mai repede shi unii mai incep!! NU TE MAI INGRIJORA!!
Partenera mea ma musca de limba! din 22 ian 2005 20:35 de tablam
Ce ma fac daca sunt cu o fata cu care sunt ma musca aprope mereu de limba?? Shi a zis ca ii place limba mea dar mie nu imi place cand ma musca... ce ma fac??
Re: Ajutorrr!!! din 22 ian 2005 20:17 de ExoticDream
Asa cum a spus si nemesis, in ziua de azi e aberant sa te apuci sa faci dragoste/sex fara sa te gandesti un pic la consecinte! O fi adevarat ca sangele e fierbinte, ochii vad, inima cere, dar.....un pic de ratiune acolo se poate si la 17 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iu din 22 ian 2005 19:51 de ExoticDream
Cred ca exista doua situatii: una in care ai iubit mult pe cineva, dar persoana respectiva s-a schimbat in timp, ti-o amintesti asa cum era si te doare sa o vezi altfel acum; a doua in care ai iubit atat de mult pe cineva incat ratiunea ti-a fost ...
Re: Ejaculez foarte, foarte repede din 22 ian 2005 19:34 de ExoticDream
Cred ca esti doar extrem de tanar pentru *sportul* asta si de aceea hiper excitabil, poate partenerele pe care le-ai avut au fost experimentate si te-au zapacit....! Mai ai rabdare un pic si vezi cum merge....Daca observi o crestere progresiva a ...
Re: Un penis f f mic din 22 ian 2005 11:16 de tablam
MAi intai cati ani ai ca tre sa stim daca chiar e pre mic ca eu am 14 ani si in erectie e de cam de 10.5 cm!!
Un penis f f mic din 22 ian 2005 10:55 de Raduku
Salutare tuturor
Am si eu o mica ( :) chiar mica) problema. Banuiesc ca ati inteles de ce este vb. Problema sta cam asa...ma rog este destul de greu de spus. Penisul meu are 9 cm in erectie (un adev mmonstru dupa cum se vede :) ). Evident am avut ...
Re: Cum se saruta? din 22 ian 2005 05:43 de xxxxx
Inclini usor capul ca sa nu va ciocniti nasurile si te apropii usor pana se ating buzele (ai grija sa nu va spargeti ochelarii) ... Informatii aditionale:
- scuipi guma de mestecat inainte de sarut;
- iti umezezesti buzele fara ca fata sa-ti ...
Re: Re: Cum se saruta? din 22 ian 2005 04:12 de Necunoscut
Parerea mea este ca nu exista regula pentru sarut. Aia vine de la sine. Cel putin, si eu stiam ca nu stiu sa sarut pana cand a venit o fata si ne-am sarutat, fara sa imi explice ea cum se saruta...
Totusi daca chiar nu stii (cam naspa, nu ai ...
Re: Re: Re: Ritmul baietilor... inainte de orgasm din 22 ian 2005 02:11 de nemesis
*Zau?* :lol:
Daca ea controleaza adancimea penetrarii si nu ritmul, cu iti explici ca atat un baiat cu un penis de 5 cm, cat si unul cu un penis de 20, pot provoca orgasmul unei aceleasi fete? :blink:
Ea? *Partea pasiva*? :lol:
Mai ...
Re: Ajutorrr!!! din 22 ian 2005 01:56 de nemesis
Uite asa sunt unii prosti... dar PROSTI DE BUBUIE!
O carte de educatie sexuala nu ati stiut sa deschideti, dar de bagat in pat ati stiut!
Vrei un sfat? Sigur ca vrei...
Testele de sarcina se fac dupa 7-10-12-14 zile, in functie de test. Cele ...
Re: Ajutorrr!!! din 21 ian 2005 21:09 de NariA
Si fete :)
Re: Ajutorrr!!! din 21 ian 2005 20:59 de Piratul
Multumesc baieti!
Sper sa nu fie insarcinata si daca e
sper sa o rezolv fara
s afle parintii ca altfel...
Astept in continuare sfaturi...
Re: Ce poate fi? din 21 ian 2005 20:58 de xxxxx
Poate fi vorba de fibrochistoza (fibrocystic disease). Da un search pe yahoo!
Daca durerea nu dispare dupa ce renunti la cafea, ciocolata, green tea, cola si alte chestii care contin cofeina e bine sa te duci la doctor.
Consumul de sare ...
Re: Re: Re: Re: Cum se saruta? din 21 ian 2005 20:46 de Vampyrela
Aici ai dreptate...dar in primul mesaj ai cam exagerat....nu s-a suparat nimeni...a fost doar o observatie,atata tot....
Re: Re: Re: Cum se saruta? din 21 ian 2005 20:43 de LatinSexyGuy
Hai mai , sa fim seriosi , cine poate sa iti dea sfaturi cum sa saruti si mai ales sa iti si explice cum se face?Fiecare trebuie sa se educe singur in aceasta privinta si bineinteles ca totul difera de la cuplu la cuplu si de la persoana la ...
Pagina 3073 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||