Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dupa cat timp se fac simtite efectele sarcinii

din 19 ian 2005 22:37 de nemesis

ExoticDream... Imi esti datoare cu faza asta! Cum iti platesti datoria? Pai... o sa-i promit lui LatinSexyGuy, ca pana Luni are din partea ta, un raspuns (SERIOS!!!) la topicul lui... Karma! What you give, is what you get returned... :) Ok, ...

Re: Re: Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU?

din 19 ian 2005 19:58 de bodisan

Si eu as apela tot la tuns scurt decat ras.. din 3 motive. 1. E mai usor de tuns decat de ras... 2. Daca ma rad poate mi se intareste parul din zona pubiana si atunci nu prea e bine... 3. Daca ma rad dupa aia ma mananca 1 sapt si ma ...

Re: Mai poate exista ceva dupa iub

din 19 ian 2005 19:36 de sabba

Atunci cand putem vorbi de o amicitie ulterioara, cum spui tu, nu putem vorbi de o iubire anterioara (Ma refer la iubire in adevaratul sens al cuvantului, nu povesti siropoase). Daca ai putea suporta o experienta de genul: sa iesiti in patru la ...

Re: Re: Re: Re: ce sa fac

din 19 ian 2005 14:33 de ExoticDream

Iti pot spune doar ca in privinta varstei 20 e foarte aproape....in rest e mai bine sa nu te straduiesti sa intelegi, ramai rece! ;):p:D:lol: P.S. Pentru unii, dragostea si creierul fac casa buna.....uneori chiar de piatra!!! ...

Re: UN SFAT

din 19 ian 2005 14:17 de LatinSexyGuy

UN domn la 50-55 de ani?Adica faceti sex si tu nu stii cati ani are?Poate arata de 50-55 si el are 70 , varsta la care cred ca penisul lui mai are doar o singura intrebuintare!Mie sincer mi se pare cam dubios mesajul!

Re: Re: Re: Casatorie neconsumata!

din 19 ian 2005 13:21 de athos29

cred ca mult mai bine s-ar intelege daca ar ramane prieteni.pot ramane chiar si casatoriti dar sa-si refaca fiecare viata pana se vor finaliza actele de divort.daca pasiune nu e,comunicare nu...practic nu mai ramane decat respectul si prietenia.

Re: Casatorie neconsumata!

din 19 ian 2005 13:02 de athos29

mi se pare mie sau in gandirea ta,maturitatea nu si-a facut,inca,simtita prezenta?la un lucru atat de serios nu se raspunde cu astfel de glume...nici problema lor si nici tsunami nu sunt subiecte pe baza carora sa se poata face glume...

Re: Re: Re: ce sa fac

din 19 ian 2005 10:45 de trinchi

Sa inteleg ca tu esti mult mai mare de 20 de ani? sau sa inteleg ca inca ai suferi de dorul primei iubiri? Mai lasa dragostea deoparte si mai asculta si creierul ala din cand in cand.... asta daca il ai!:blink::blink::blink::blink::blink:

Re: Re: ce sa fac

din 19 ian 2005 10:43 de ExoticDream

Nu ai de unde sa stii daca si eventual cand ti se va oferi o sansa....Viata e plina de surprize...Poti sa alergi ani si ani dupa persoane de tot felul, dar se poate intampla sa intalnesti pe cineva potrivit exact atunci cand te astepti mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: probleme/erectie

din 19 ian 2005 09:54 de ExoticDream

N-am auzit un oximoron mai amuzant ca asta in viata mea!!! Ai rade pana si tu 7 zile si 7 nopti daca ai realiza ce spui!!! ;):p:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: P.S. Colega, ti-am zis eu ca trebuie sa studiem etimologia acestei ...

Re: Re: Ce este postludiul?

din 19 ian 2005 09:37 de ExoticDream

Prima TV? Visezi, dragule! Textul imi apartine, nu ma pricep eu la unele lucruri (inca), dar am vointa! Restul depinde de....profesor, sunt un student bunicel si prind repede! Daca te preocupa sexul oral....problema ta, eu am un fix cu ...

Re: Ce este postludiul?

din 19 ian 2005 09:08 de Sean

rezumat dupa primatv!n-ai putut dormii in noaptea aia,asa mai hexotico?:lol: pacat ca nu au fost faze si cu sex oral.mi-ar fi placut sa narezi un pic pe marginea subiectului!nu te pricepi tu prea tare,chestia e ca ai vointa!:lol:

Re: Help!!Vreau sa scap de o durere care nu ma las

din 19 ian 2005 08:51 de trinchi

E foarte ciudat asa ca dute la un medic asa cum ti-a zis toata lumea!

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 19 ian 2005 08:46 de Sean

hop si eu!credeam ca a terminat idioata asta cu aberatiile pe aici.de ce nu se gaseste nimeni sa o impuste?:lol:

Re: Metoda calendarului

din 19 ian 2005 08:45 de trinchi

Auzi eu zic sa renuntzi cat mai repede la metodele astea si sa folosesti prezervativele! Sunt cele mai sigure(in cazul in care nu se sparg)

din 19 ian 2005 02:59 de Vampyrela

metoda calendarului se aplica doar daca ai o menstruatie regulata....sfatul meu este sa ramai la metodele clasice de contraceptie....

Re: Rigevidon

din 19 ian 2005 02:54 de valentine

Da rigedon alea care ai zis a 2 a oara au +7 langa ele...

din 19 ian 2005 02:50 de valentine

ma ea e sigura impotriva sarcinii da nu si impotriva bolilor...si tre sa stii cu cate zile inainte si dupa ciclu ai parte de perioada asta norocoasa pt ca perioada asta variaza de la 8 la 3 zile depinde de fata....

Re: Help!!Vreau sa scap de o durere care nu ma las

din 19 ian 2005 02:45 de valentine

Doh...dute la medic!!!!

Re: ce sa fac

din 18 ian 2005 22:31 de dreamer

Niciodata nu am inteles nevoia oamenilor de a pune intrebari la care raspunsul si-l dau singuri. Zici ca pe unul il iubesti si se poarta asa cum ar trebui cu tine, celalalt e total opus, tu daca ti-ar pune cineva intrebarea asta ce i-ai spune. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3076 din 3732
«   1 ... 3073   3074   3075   3076   3077   3078   3079 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare