Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Help!!Vreau sa scap de o durere care nu ma lasa!!

din 18 ian 2005 22:22 de oricare

Pana acum experienta mea sexuala se reduce , pe langa masturbare , doar la sex oral si stimulare manuala. Insa cu prietena mea noua am incercat si sexul normal insa exista o problema. Nu sunt circumcis si daca se intampla ca stimularea sa aiba loc ...

Re: ce sa fac

din 18 ian 2005 21:46 de penetru

daca dragoste nu e.....nu te mai amagi,pune punct relatiei,ai o singura viata,nu ti se ofera o alta sansa. ai curajul si ia-o de la capat,trebuie sa-ti gasesti sufletul-pereche. succes!

Re: Re: Metoda calendarului

din 18 ian 2005 19:28 de mimi

daca se face sex neprotejat in primele 8 zile ale ciclului menstrual si se aplica coitul intrerupt...ce riscuri sunt?

Re: Metoda calendarului

din 18 ian 2005 18:00 de LEILA25

ramai la cele doua metode ..nu este sigur parerea mea.

Re: Re: Dupa cat timp se fac simtite efectele sarc

din 18 ian 2005 17:59 de LEILA25

efectele sarcini: dupa o saptamana : dureri de sani chiar o marire a acestora, lipsa menstruatiei, varsaturi , greturi stare de somnolenta. cel mai sigur cumpara un test de sarcina este 50 000 - 1 linie negativ 2 pozitiv. macar te ...

Re: constientizarea nevoii de a face sex

din 18 ian 2005 15:59 de ExoticDream

Dragostea nu este nici o mana cereasca, nici un har divin! Ea este una dintre cele mai frumoase cuceriri ale omului in lupta cu el insusi: victoria ratiunii si a gandirii asupra instinctelor, egoismului si vietii animalice! Dragostea redusa la ...

Metoda calendarului

din 18 ian 2005 15:42 de mimi

In cazul in care nu se folosesc anticonceptionale si prezervative...metoda calendarului cat de sigura este? si daca se aplica coitul intrerupt..?

Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 18 ian 2005 13:04 de ExoticDream

Daca "s-a dus totul dracului din cauza ta si tu ai pus capat relatiei", ar fi de-a dreptul aberant, demonic si lipsit de omenie sa-i mai iesi in cale si sa-l ranesti mai mult decat ai facut-o deja, du-te acolo unde te cheama sufletul si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iub

din 18 ian 2005 12:41 de trinchi

Si eu sunt de parere ca sa te desparti civilizat e mai bine si eventual o viitoare amicitzie e chear simpatica atat cat pe nici unu dintre ei nu doare prea tare!

Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 18 ian 2005 12:37 de ExoticDream

Ai dreptate, dupa iubire sensul lui "NOI" se pierde in neant, dar nimic nu te impiedica sa te desparti civilizat (cu exceptia unui orgoliu nemasurat sau a lipsei de maturitate). Cunosc mai multe cupluri care s-au despartit frumos...., ...

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 18 ian 2005 12:21 de trinchi

Si aucum sa itzi aduc aminte potul meu in care ziceam ca e bine sa pastrezi amintirile frumoase?... si daca nu am folosit "noi" e pentru ca dupa iubire nu mai exista un "noi" sau nu am dreptate?

Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 18 ian 2005 12:13 de ExoticDream

Dupa iubire existi doar tu? Hmmm....putin cam egoist! Nu, atat timp cat iubesti exista pronumele "NOI", care se frange apoi in separatele "EU" si "TU"....fiecare incercand sa-si gaseasca drumul in negura de ...

Re: Rigevidon

din 18 ian 2005 11:36 de catch

Re: constientizarea nevoii de a face sex

din 18 ian 2005 10:42 de trinchi

Dumnezeu se scrie cu "D" cat despre restu e un pic cam mult sa abordez tema la varsta mea!

Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 18 ian 2005 10:11 de trinchi

Dupa iubire mai poate exista ceva si anume tu ca persoana! De ce sa te razbuni sau sa incerci sa vezi daca ii mai pasa de tine! Mai bine treci mai departe doar nu e sfarsitul vietii cand pierzi pe cineva! Viata merge inainte!

Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 18 ian 2005 04:06 de viitorexpert

Daca s-a dus totul dracului din cauza ta, si tu ai pus capat relatiei, cauta mai departe si vezi sa nu te intalnesti cu el prea des. DA dupa iubire exista ceva, exista ura, suferinta , dorinta de razbunare amestecata cu sentimentul ce candva te ...

Re: ce sa fac

din 18 ian 2005 03:58 de viitorexpert

Incearca sa iti aduci aminte de ce te-ai casatorit cu el, daca mai crezi ca merita ceea ce ai vazut atunci la el incearca sa salvezi relatia, nu trebuia sa incepi de buna voie sa cauti in alta parte din moment ce relatia nu era clarificata.Fa ce ...

Re: Re: Re: Pt nemesis stupidul

din 17 ian 2005 23:53 de nemesis

Explicatia este simpla! Vroia sa ne arate "ce cool e el ca se da cu placa". Ca la gradinita!

Re: Re: Pt nemesis stupidul

din 17 ian 2005 23:50 de explicator

Infection daca vroiai niste informatii le puteai afla foarte bine de pe forumurile sportive, sunt inclusiv ptr.snoubord-uri si alte cacaturi. Nu prea te inteleg ce cauta un subiect despre legaturi ptr.snaubord pe un forum ca asta. Asa ca ...

Re: Re: Re: Re: fantezii

din 17 ian 2005 15:55 de ExoticDream

Am si eu poze (inclusiv langa biserica, in apropierea statuii lui Hercule), am fost si eu pe muntii aia care de fapt sunt dealuri si stiu si apa care trece prin statiune....Nu-i nici o problema, ti-am raspuns pentru ca m-a contrariat IP-ul....e ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3077 din 3732
«   1 ... 3074   3075   3076   3077   3078   3079   3080 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare