Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum se saruta?

din 21 ian 2005 20:40 de Vampyrela

:/Mai...nu mai fi asa rau ca nimeni nu s-a nascut invatat...iar daca nu vrei si nu ai chaef de dat sfaturi...nu te obliga nimeni sa le dai;)

Re: Re: Re: Re: SONDAJ : RAS SAU NU?

din 21 ian 2005 20:36 de Vampyrela

Nu,nu as pune-o....dar nici nu l-as trimite acasa....i-as explica frumos si delicat situatia,asa incat sa ma inteleaga si sa ia masuri data viitoare(asta daca ar vrea sa mai fie data viitoare bineinteles)...

Re: Cum se saruta?

din 21 ian 2005 20:35 de LatinSexyGuy

Daca vii pana la mine iti arat eu live , cu riscul de a fi categorisit intr-o anumita categorie sexuala!Alte intrebari stupide mai aveti?):(

Re: Cum se saruta?

din 21 ian 2005 20:32 de Vampyrela

Singura care te-ar putea ajuta,ar fi numai prietena ta....daca intradevar ii place de tine,iti va arata ea cum se face mai bine sau mai placut...Bafta!

Re: Re: Ajutorrr!!!

din 21 ian 2005 20:10 de NariA

ii o varianta si asta..cea cu minciuna in legatura varstei.si apropo piratule ..pregateste pormoneul..:).. imi pare rau pentru prietena ta ..sper sa nu fie insarcinata ..e prea devreme pentru un avort..

Re: Ajutorrr!!!

din 21 ian 2005 20:00 de sabba

Daca totusi se dovedeste ca ai motive de panica, cred ca eu in locul tau, m-as duce la un medic ginecolog ( deci tu, nu ea) si i-as explica situatia" prietena mea are 17 ani, a facut test si e insarcinata....putem sa facem ceva fara sa afle ...

din 21 ian 2005 19:52 de NariA

.... Nu vreau sa critic pe nimeni..fiecare face ce vrea cu viata sa..dar ....parerea mea ii ca sunt lucruri mult mai grave de cat cele cu parinti(daca ei vor afla)...gandeste-te ca un avort poate avea consecinte grave...sfatul meu..control la o ...

din 21 ian 2005 19:50 de sabba

Cred ca prima chestie pe care ar trebui s-a faceti ar fi sa luati un test de sarcina si sa si-l faca! Poate nu mai e cazul sa va puneti intrebari din astea!

Ajutorrr!!!

din 21 ian 2005 19:46 de Piratul

Salvati-ma prieteni!!! Prietenei mele i-a intarziat ciclul 7 zile si sunt ingrijorat mort. Daca a ramas gravida??? Problema mare este ca are 17 ani si 6 luni si nu stiu daca poate face avort fara sa afle parintii ei,adica fara acordul unuia ...

Iti multumesc..va multumesc

din 21 ian 2005 19:46 de NariA

Mda...cam asa este..nu trebuie sa ramana secret..ii ceva ce ne priveste pe amandoi..o relatie nu trebuie sa se bazeze pe asa ceva..ai dreptate..iti multumesc pt gandul tau sincer.

si azi....

din 21 ian 2005 19:42 de NariA

A trecut...dar nu ca o zi normal..dar a trecut ..in legatura cu prietenul meu...nici eu nu stiu...sa ii zic .Ce sa ii zic?: -Felicitari,era sa fi tata..,condoleante,am avut avort spontan..daca mie imi pare rau ...nu stiu cum ii va fi lui..plus ca el ...

Re: Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iub

din 21 ian 2005 11:25 de trinchi

Nu mai vreau eu oricat de mult as iubi-o! Am incercat de pera multe ori amandoi nu putem avea o relatie desi ne iubim dar nici sa nu nevedem iarasi nu putem! E ceva mai greu de inteles dar asa e .....:)

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iub

din 21 ian 2005 11:05 de ExoticDream

Daca inca o mai iubesti, dar ea nu...., e greu sa-i poti fi doar amic....Daca stie si iti respecta sentimentele, se va cenzura in ceea ce-ti va impartasi din viata ei (nu-ti va spune nimic din subiectul *noul ei iubit*) si prietenia voastra ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac

din 21 ian 2005 10:50 de trinchi

Eu NU am dreptate nici o data pentru ca nu imi place! E frunos... si invetzi mai usor din greseli!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda cal

din 21 ian 2005 10:47 de trinchi

Intradevar prezervativele diminueaza placerea si sunt si ca un mic intrus in intimitatea unu culu si e normal! Cand faci dragoste e frumos sa faci asa cum... nu am cuvinte sa explic dar trebuie sa te gandesti intotdeauna si la urmari! Si crede-ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac

din 21 ian 2005 10:44 de ExoticDream

Stai linistit, stiam dinainte! Nu inseamna ca, daca tu pui la indoiala existenta creierului meu, ai si dreptate!!! ;):D:lol:

Re: Si maine e vineri

din 21 ian 2005 10:41 de trinchi

Imi pare rau de cele intamplate, dar eu zic ca trebuia sa ii zici si lui chear daca sa intamplat ce sa intamplat! Viatza merge inainte si tu sper sa devii cine erai inainte! Succes! :.:.:.:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calenda

din 21 ian 2005 10:39 de ExoticDream

Da, despre prezervative era vorba, cineva spunea ca, in conditiile in care placerea este mult diminuata, ele se transforma in niste inhibitori in ale sexului. Nu neg rolul lor *tehnic*, dar lasa fiecarui cuplu libertatea de a alege metoda ...

Re: Re: Re: Mai poate exista ceva dupa iubire?

din 21 ian 2005 10:38 de trinchi

Tragic dar adevarat! :.:.:(:(:(:(:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Metoda calendarului

din 21 ian 2005 10:24 de ExoticDream

Pai facem dragoste/sex din necesitate sau din placere??? :unsure::unsure::unsure:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3074 din 3732
«   1 ... 3071   3072   3073   3074   3075   3076   3077 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare