Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cyber-sex: sexy sau pe

din 14 oct 2004 12:38 de Giulia's Rob

Lolozaur esti tu! De unde stii tu ce si cum iubesc eu? Si daca te mai legi de Robbie al meu ti-o iei urat de tot! NIMENI nu se leaga de el, clar? Pt mine doar el conteaza...e primul baiat cu care am facut dragoste si singurul care ma poate face ...

Re: Re: Re: Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune

din 14 oct 2004 12:07 de lnfector

Suferi cu capul! :D

Re: Re: Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune

din 14 oct 2004 11:46 de Rob's Giulia

Cea mai frumoasa dimineata din viata mea a fost cea in care m-am trezit in bratele iubitului meu....! Poate ca era vara si se auzeau valurile marii sau poate era iarna si-n cabanuta noastra din varf de munte ardea mocnit focul....., nici nu mai ...

Re: Re: Re: Ce inseamna "a fi barbat" in

din 14 oct 2004 11:31 de lnfector

Hai ca l-ai halit la greu in mesajul asta plin de "esentza" :D

din 14 oct 2004 11:28 de MissM

Nu urmaresc si nu-mi voi transforma niciodata dragostea in ura, prefer sa o pastrez intr-un colt de suflet pura, asa cum era ea la inceput, ura este ceva bolnav si urat, nu vreau sa-mi umbreasca sufletul. M-am exprimat gresit: nu urasc baietii ...

Re: Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune

din 14 oct 2004 11:23 de lnfector

Si cand te-ai trezit era dimineata ...

din 14 oct 2004 11:22 de Critical Sex

esti atat de bun si inteligent..:D:D:D

Re: Cyber-sex: sexy sau perversiune

din 14 oct 2004 11:18 de Rob's Giulia

Eu zic ca e sexy!:love: La inceput, cand intre noi era o oarecare distanta (fizica si nu numai...) , se intampla ca iubitul meu si cu mine, vorbind (pe net sau la tel) cate in luna si in stele, si cum ne iubeam ca doi copii nebuni, sa atingem ...

Re: Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o

din 14 oct 2004 11:17 de Squaw

Cineva m-a intrebat:Ce preferi?Un rahat sa-l mananci de unul singur sau o prajitura s-o imparti cu toata lumea?I-am raspuns ca prefer o prajitura s-o mananc de unul singur.Si eram mic atunci,nu intelegeam prea bine intrebarea.Tu sigur ca preferi ...

Re: Sfaturi/Problema/Caut/Ce se poate face?

din 14 oct 2004 11:14 de Critical Sex

da..te putem ajuta cu o doza de colagen sau o fiola de botulina!efect garantat ..,daca nu in lungime in grosime sigguurrrr.. :D:D

Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o rel

din 14 oct 2004 10:52 de MissM

Ca fata, eu prefer prima categorie (nu l-as considera pe baiatul romantic fraier bla bla bla si m-as comporta si eu la fel de dragut cu el) si o urasc pe cea de a doua (nu am tendinte masochiste, nu vreau langa mine un fel de animal necivilizat ...

Re: Re: Aveti grija cu sufletele...

din 14 oct 2004 10:39 de MissM

Nici nu stii cat de bine te inteleg....trec prin ceva similar...altfel nimeni nu ar putea pricepe ce este in sufletul tau...Oamenii sunt egoisti...poate iti citesc randurile triste, zambesc usor amar, in subconstient se bucura ca nu li se ...

Sfaturi / Problema / Caut / Ce se poate face?

din 14 oct 2004 08:22 de GigiSpaima

Saluare! Deci ( incep cu concluzia) va rog nu va luati dupa nick :P , l`am ales ca sa imi adund cat de cat identitatea, am si eu o chestie de zis si nu vreau sa afle chiar toate tzara :)! Este un mesaj FOARTE serios si va rog sa`l tratati ca ...

Re: Re: Re: Re: ptr.fete

din 14 oct 2004 00:26 de nemesis

Ai perfecta dreptate Infector, dar acesta nu e raspunsul sau nu poate sta drept o observatie pertinenta la ceea ce am scris eu... Mai citeste o data si incarca sa vezi totul un pic metaforic, nu ca pe un caz real...

Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o rel

din 13 oct 2004 23:48 de marta

:love:

Re: Sex cu sora/fratele vitreg

din 13 oct 2004 22:19 de wow

Depinde cum arata, daca soramea ar fi fost angelina "jolie" atunci nu as mai fi asteptat sa ma sarute ea, 'now wha' i mean

Re: nevasta de nevasta

din 13 oct 2004 21:09 de add

cel mai bine e sa aplice proverbul fuga e rusinoasa dar e sanatoasa :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sora/fratele vitreg

din 13 oct 2004 17:41 de Squaw

Fun.Ce are sexul cu promovarea bacalaureatului?Dauneaza?Daca ai vazut statisticile spune-mi si mie te rog cati frati vitregi l-au picat?Eu iti spun sigur ca din procentul pe care o sa mi-l dai tu 0,000...% au facut sex intre ei

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sora/fratele vitreg

din 13 oct 2004 15:50 de squaw

Corect!E sigur barbat si nu gandeste deloc prost in imaginatia lui :)E corecta si intrebarea :Cine stie? Stiu eu oare daca am o surioara vitrega?Am stat eu la fundul lui tata cand el se ducea la curve si avorturile erau interzise? Stiu eu ...

Re: Un pic de ajutor

din 13 oct 2004 13:59 de Squaw

Nici nu vreau sa aud de avort.Daca ai fi copilul meu ti-as acorda tot sprijinul.Inteleg ca si tatal bebelusului ar face tot ce poate.Poate te ajuta parintii lui daca nu vei gasi intelegere la ai tai(ar trebui sa nu le ascunzi sarcina)Aveti grija de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3151 din 3732
«   1 ... 3148   3149   3150   3151   3152   3153   3154 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare