Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu sora/fratele vitreg din 13 oct 2004 13:58 de YLoveCamelia
spui bine ce ai de spus..cred ca esti barbat fiindca altfel , greu imi imaginez;):)
btw, uite un caz care probabil are tangenta cu sex ul intre frati, la priemiera unui film sau nush ce era.. angelina jolie la sarutat pe frate su vreo 1o ...
Re: nevasta de nevasta din 13 oct 2004 13:51 de mappy
Eu cred ca tu esti acea fosta prietena..daca ma insel,my fault..in fine..imp e ca cei doi chiar nu se potrivesc si probabil ca acea cruella s-a casatorit sin interes..nu spun nimic sigur,imi spun parerea..daca eram eu in locul lui vasilica,sigur nu ...
Re: Re: Sex cu sora/fratele vitreg din 13 oct 2004 11:50 de squaw
Daca sunteti FRATE/SORA vezi ca vrea sa ti-o traga.Iar daca sta si mama ta inseamna ca si mama ta 'e tot femeie'Sa nu ma faci iar Bonaparte ca nu mai imi dau ashtia drumul de la Socola si se bucura Bebe :D
Re: Re: Re: Re: Re: Ochii din 13 oct 2004 11:30 de Alinutzzza
cam asa e.......
Re: Sex cu sora/fratele vitreg din 13 oct 2004 11:26 de Alinutzzza
ESTI BOLNAV FRATE!!
poate sa fie cea mai destrabalata din oras...E SORA TA IN ACTE!! ..daca e "JUST SEX!FOR FUN!!" atunci inseamna ca nu gasesti nimic rau in a ti-o trage cu propria mama, nu?? ESTI TARE
Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o rel din 13 oct 2004 11:16 de Alinutzzza
cine te considera atarnache?de cine esti considerat sub papuc?
cel mai bine ar fi dupa mine ca ambele parti sa fie amiabile. pe asta se bazeaza o relatie adevarata. si tu sa lasi de la tine, si ea asemenea. nu e o chestie sanatoasa atunci cand ...
Re: sal din 13 oct 2004 11:09 de Alinutzzza
MI-AS ASUMA RESPONSABILITATEA!
Re: nevasta de nevasta din 13 oct 2004 10:19 de lnfector
Am eu o vorba: "Degeaba esti destept in general daca esti prost in momentele critice". Cam asa si cu "Vasilica".Si la urma urmei, el traieste cu fata nu noi asa ca de ce sa ne stresam.Cum isi asterne asa doarme.Daca e ...
Re: nevasta de nevasta din 13 oct 2004 09:43 de bibi
misoginism=nevoia de a numi saturatia de coarde pe metru patrat :D:D
Re: sal din 13 oct 2004 09:15 de squaw
Tie iti ti ? La mine e imposibil(a trecut muult timp de cand n-am mai fost la curve).Daca n-ai aflat in trei luni si nu ti-ai dat seama nici singurel,ar putea sa iasa mulatru:lol:
Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o rel din 13 oct 2004 08:40 de squaw
Dracu stie!Cred ca vor si d'aia si d'aia.In general se indragostesc de ''duri'' si incearca sa-i faca ''baieti buni".Cand reusesc, deja s-au plictisit si le zboara ochii iar la ''duri''.Ai grija cum te porti!:D
Re: nevasta de nevasta din 13 oct 2004 00:28 de shaolin
Nici eu nu tin de virginitate, dar oricum.... totusi sa stiu ca si-au bagat toti in ea.... nush, nu prea ma incanta ideea... :)
Re: nevasta de nevasta din 13 oct 2004 00:13 de Shine
vasilica sucks. bravo cruela. trebuie si curvele sa gaseasca un depou cind ies din folosinta, nu-i asa?
:)
nevasta de nevasta din 12 oct 2004 23:43 de spy007
Oameni buni, m-am decis sa va spun o povestioara/intamplare adevarata. mentionez ca nu e vorba de mine (slava domnului)
un.. sa zicem vasilica, care a avut pana pe la varsta de 27 ani aproximativ 4-5 prietene, toate de treaba, de gasca, se putea ...
Re: Re: Re: Re: Sex cu sora/fratele vitreg din 12 oct 2004 23:23 de Critical Sex
Ma intreb oare cati dintre moralistii de azi (nu-i vb de colegii de forum :) ) n-au fost in tineretele lor lupi ?
Hai chiar asa ?! Ma adresez fratilor cu surori si invers: chiar n-ati avut nici macar curiozitatea sa va uitati pe gaura cheii catre ...
Re: Re: Sex cu sora/fratele vitreg din 12 oct 2004 23:12 de Critica Sex
Adeca sa te heliberezi da energia creatoare ! :)
Cand te duci la curve ce te duci sa le iobesti sincer ? :)
Si daca sora respectiva, respectiv fratele este curva ? De ce la altii poa sa deie si la fratele ei nu ? de ce ?:)
Re: Ce inseamna "a fi barbat" intr-o rel din 12 oct 2004 22:52 de dualis
:) A., tu esti ? :)
Ce inseamna "a fi barbat" intr-o relatie din 12 oct 2004 22:15 de Fire Eyes
Daca intr-o relatie esti romantic, baiat bun si-i faci fetei toate poftele (din placere) atunci esti considerat fraier, catelus, atarnache, sub papuc.
Daca esti dur, faci ce vrei, te porti cu ea cum ai chef tu (cu anumite limite) atunci poate ...
Re: Probleme de cuplu din 12 oct 2004 15:22 de Denisa
poate ca pe o parte esti vinovat ca ai invatat-o cu bani totusi ea este inconstienta acum cand treci prin situatii mai grele ea nu este alaturi de tine sa te sustina deci si asta ca si celelalte da de gandit,totusi mai dai o sansa si discuta cu ea ...
Re: Re: .......... din 12 oct 2004 15:10 de ~~~~~###
asta inseamna ca tu nul iubesti cu adevarat si de aceea ai inceput sa te racesti fata de el,mai ales ca zici ca esti plecata din tara timpul le rezolva pe toate asa ca daca e sa fii cu el ...
ar trebui totusi sa ii spui prietenului tau ceea ce se ...
Pagina 3152 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||