Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ce va aduce fericirea? din 10 sep 2004 13:15 de ExoticDream
Depinde de oameni, de context.... Felul de a fi al oamenilor depinde de educatia primita, de anturaj, de personalitate....Contextul este dat de situatia fiecaruia.... Stresul exista in viata multora dintre noi, dar asta nu face decat sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 10 sep 2004 12:18 de dualis
Imi amintiti de filmul/nuvela "Fight Club". Ar trebui sa vedem adevarata suferinta pt. a intelege cat de norocosi suntem.
Re: Re: Re: Re: din 10 sep 2004 12:05 de ExoticDream
Stiu ca acum esti tentata sa crezi ca lumea e rea in ansamblu, ca tot ce e frumos ramane doar un vis adanc ingropat in tine insati, dar nu-ti pierde complet SPERANTA, las-o sa palpaie in sufletul tau chiar si in cele mai negre clipe ale tale. ...
Re: Dragostea un virus? Niciodata! din 10 sep 2004 11:54 de dualis
Frumos.
Merita recitit. :)
Re: Re: Re: Re: Dragostea un virus? Niciodata! din 10 sep 2004 11:44 de ExoticDream
Te cunosc, baiete mah, te cunosc....tocmai asta e trist, ca te cunosc....si ceea ce arati tu aici nu este o masca, ci adevaratul Infector... Daca ai fost vreodata altfel decat cum te-am descris, dovedeste-mi! Eu asa te stiu de cand te-am intalnit ...
Re: Re: Dragostea un virus? Niciodata! din 10 sep 2004 11:40 de ExoticDream
EA....un stil inconfundabil (si atat de strain celui cu care esti obisnuit!...) (un om prea bun, prea sincer, prea iubitor, prea fidel, prea inteligent, prea....multe pt un om care isi "domina" sentimente al caror inteles nu-l poate ...
Re: Re: Re: Dragostea un virus? Niciodata! din 10 sep 2004 11:37 de Infector
... daca m-ai cunoaste tu mah fata mah ... vorbesti sa n-adormi.Ti-am mai spus eu dar....sechele fata mea...sechele se numesc astea la tine :)
Re: Re: Re: din 10 sep 2004 11:27 de Alinutzzza
va multumesc la toti.
am VOINTA,si ea ma AJUTA>
incerc din rasputeri sa imi gasesc echilibrul, asta pot face doar daca sunt sincera cu mine insumi. intradevar, propriile ganduri imi joaca feste.
NU ARE ROST SA MA TERMIN DIN CAUZA UNEI ...
Re: Dragostea un virus? Niciodata! din 10 sep 2004 11:25 de Infector
Ca sa vezi....Un stil inconfundabil,aceleasi cuvinte intr-o alta ordine mereu.
Buna Mona!Sa inteleg ca te-a adus "scumpa" de Felicia pe forum in scopul de a ma stresa?Well ... keep up the good work.
Dragostea un virus? Niciodata! din 10 sep 2004 10:57 de MissM
Te-ai gandit ca poate dominarea sentimentelor (de iubire) e doar o iluzie care mascheaza faptul ca nu le ai?
Eu cred ca puterea de stapanire a sentimentelor este invers proportionala cu intensitatea lor. Daca ai ajuns sa iubesti pe cineva si ...
Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 10 sep 2004 09:35 de Brigitte
Ce sa zic suratelor...eu inclin spre ce a zis Mascul...am cunoscut un tim supermisto...cult, manierat un gentilom...dar la pat, o avea cam de 14 cm...dar nu asta era problema, uneori mergea binisor, alteori avea erectie incompleta si rar faceam ...
Re: Ce barbati va plac?:)) din 10 sep 2004 08:11 de Teo
Minimum minimorum 1.85 - nu ajunge sa pot sa port tocuri, vreau sa fie mai inalt decat mine si cand am role in picioare :) , solizi (nu neaparat in genul atletic), ca sa ma simt in siguranta, sa nu se mai ia lumea de mine pe strada - in plus, si ...
Re: Prietenie-iubire-prietenie...mit sau realitate din 10 sep 2004 07:38 de Teo
din experienta personala:
1. nu exista prietenie dupa iubire, poate sa existe amicitie, dar nu mai mult decat atat, pt ca in mod sigur exista in continuare (re)sentimente cel putin din partea unuia din fostii parteneri
2. bleah si periculos ...
Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 9 sep 2004 21:06 de sabba
Vin Diesel e fix pe gustul meu!:love:
Pacat, insa, ca eu nu sunt pe gustul lui!:D:D:D
Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 9 sep 2004 21:03 de dualis
Dolph Lundgren ?! :) In Rocky IV ? :)
Re: Re: Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie...mit s din 9 sep 2004 20:41 de dualis
Desi imi place mult melodia "Wicked game", nu sunt de acord cu versul din incheiere : "Nobody loves no-one".
In loc sa ne gandim/intrebam ce ar face el/ea pt. noi mai bine ne gandim ce am face noi pt. el/ea. (J. F. Kennedy :) ...
Re: Re: Re: Ce va aduce fericirea? din 9 sep 2004 20:15 de CEL CE ESTE
FERICIREA ESTE PACEA SUFLETULUI,PACEA ESTE LINISTEA,IAR LINISTEA ABSOLUTA ESTE INEXISTENTA.
DECI CE DORIM CU TOTI CAND SUNTEM PE ACEST PAMANT,ESTE SA NE MAI ODIHNIM SUFLETELE.
DA CONCLUZIA AR FI CAM SUMBRA.DAR DACA NE GANDIM SA NE ODIHNIM IN ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 9 sep 2004 18:08 de YLoveCamelia
Petre Tutea .. ce om..:heart:
Re: Ce barbati va plac?:)) din 9 sep 2004 17:52 de leoaica
Nu am crezut ca imi vor place blonzii vreodata, si cu ochii albastri, dar asta e viata inimile noastre tocmai bat in acelasi ritm...
si e un tip tare mishto...inteligent...ma ameteste...
Re: Ce va aduce fericirea? din 9 sep 2004 17:37 de CEL CE ESTE
FERICIRE,AM PUTEA AVEA FERICIREA DACA NU AM CONDITIONAO,DAR NE PLACE SA FACEM TOTUL MAI GREU DECAT ESTE SI NE PLACE "CHINUL" IUBIRI SUFLETULUI PERECHE PE CARE IL TOT CAUTAM.
IAR DESPRE PERFECTIUNE,
PERFECTIUNEA ESTE ...
Pagina 3195 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||