Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: O intrebare intrebatoare ;) din 13 sep 2004 04:04 de blueyes
loooool topicul asta a fost pus de o fata:lol::lol::lol: readapteaza-l te rugam ca asa nu e de actualitate :P
Re: Re: Re: Re: Re: E. C. din 12 sep 2004 22:56 de Alucka
Buna dimineatza!:D:D
Mi-a mers netul ca dracu'!De la ploaia aia...,o gramada de surse arse,trasee intrerupte shi toate nenorocirile la un loc...!Acum vad ca s-a stabilizat intr-un fel!:)
"Cartea era insa scumpa.Erau,spunea ...
Re: SEX NEPROTEJAT. din 12 sep 2004 22:07 de sabba
:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro din 12 sep 2004 19:19 de ursu
... si punct !
Morala e ca mai bine sa fii parasita de unu bogat decat de un sarantoc roman . Macar asa te distrezi intre timp .
Acuma serios , ce latura are ce alege fata cu psihologia masculina ?
Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro din 12 sep 2004 19:07 de dualis
N-are nici o legatura ce s-a intamplat intre "ea" si "el", cu "renuntarile" ei sau cu psihologia masculina. Si nici macar cu psihologia copilului. :)
Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro din 12 sep 2004 18:56 de Infector
Hai ca nici aici nu o duceai rau.
Si fetelor ..daca va plangeti atat ca renuntatri la averi ..asta inseamna ca sunteti niste cotofene cu ochii dupa bani. Si femeile care trag la bani stiti cum se numesc nu ? incepe cu T si se termina cu E
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare intrebatoare ; din 12 sep 2004 18:43 de dualis
Tocmai pt. ca te asteptai la un raspuns mai amplu, m-a determinat sa-ti trantesc un "Nu". :)
(Orele tarzii sunt preferatele mele.)
Adevarul e ca e o poveste mai lunga care nu-si are rostul aici.
Da, se poate spune si asa : il ...
Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro !!! din 12 sep 2004 17:54 de MissM
Si daca ea il alege pe cel de la noi pt ca il iubeste si renunta la averile de peste mari si tari, la casele de vis si masinile decapotabile, la excursiile in Hawaii si universitatile americane, iar el, alesul, o trateaza cu indiferenta desi ii ...
Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro !!! din 12 sep 2004 17:49 de MissM
Daca o fata virgina (nu reparata!) , sensibila, inteligenta si draguta ar trebui sa aleaga intre un american tanar dar matur, inteligent, frumos, bogat (care sa-si doreasca o fata serioasa si educata) si un baiat de la noi, inteligent, sensibil, ...
Re: Prietenie-iubire-prietenie...mit sau realitate din 12 sep 2004 17:42 de MissM
1. Da in cazul in care cei doi s-au despartit de comun acord, daca nu se mai iubesc si daca sunt suficient de maturi incat sa treaca peste amintirile neplacute care le-au marcat probabil sfarsitul relatiei de iubire.
2. In general nu, dar da ...
Re: Pretul virginitatii?...500 de euro !!! din 12 sep 2004 14:38 de ExoticDream
Am stat de vorba cu cativa straini care se plangeau ca la ei sexul a devenit o moda printre fete incepand cu varsta de 13-14 ani si cand ei isi doresc o fata cuminte pt o relatie serioasa nu prea au de unde alege, mai toate fetele sunt teribil ...
Re: Vreau pareri din 12 sep 2004 10:50 de FireSoul
Avand in vedere ca va intelegeti asa bine, ar fi pacat sa striacti prietenia doar pt o toana de-a ta.
Re: Pretul virginitatii?...500 de euro !!! din 12 sep 2004 10:47 de FireSoul
Pentru mine virginitatea reprezinta perioada dinaintea primului contact sexual ce are loc intre 2 persoane. Refacerea himenului nu are nici un rost, oricum nu are nici un rol in organism, iar virginitatea, o data pierduta, nu poate fi ...
Pretul virginitatii?...500 de euro !!! din 12 sep 2004 07:35 de MarkD
Am citit acum cateva saptamani intr-un magazin urmatoarea stire!
"Multe dre si dne din Romania isi fac operatia de .....nu am memorat termenul medical,pentru e redeveni virgine!Totul costa 500 de euro,ele au loc la clinicile particulare mai ...
Re: Re: Re: E. C. din 12 sep 2004 05:09 de Alucka
La ora asta?:D:D:D
Nu o mai cunosc nici pe mama dupa atatea ore de net shi YM!:D:D:D
Dar cand ma trezesc shi imi limpezesc creierii cu o cafea buna,calda shi cu lapte...,promit sa pun citatul respectiv aici!:)
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare intrebatoare ;) din 12 sep 2004 05:03 de Alucka
Aluka(originalul) este inspirat din Soul Reaver(un joc)!Are o fizionomie dragutza personajul in cauza(mai mult de-asta l-am ales),dar nu cred ca imi va mai fi aprobat ca avatar!Dar o sa incerc!Niciodata nu se shtie!;):D
In alta ordine de ...
Re: Vreau pareri din 12 sep 2004 04:04 de dualis
Aaaaa, stai ca acum am inteles :) sunteti in Bucuresti, ea e din provincie, sunteti la facultati diferite, ea e o persoana obisnuita, da, da, toate astea schimba situatia. :lol::lol:
Re: Re: E. C. din 12 sep 2004 03:49 de dualis
Ce-mi place cand fuge gandul asa... :)
"Delirul" a fost scrisa la aproape 40 de ani dupa "Lacrimi si sfinti". Probabil si Cioran a slefuit o idee mai veche..
Daca poti, as vrea sa vad citatul din "Delirul".
Mie-mi ...
Re: Vreau pareri din 12 sep 2004 03:34 de dualis
:lol::lol: Inseamna ca e tare apetisanta.
Da, MA, nu fi rusinos, fii direct, poate (sper) e si ea tot directa, cu un croseu. :)
Re: Vreau pareri din 12 sep 2004 00:10 de Alucka
Io zic sa-i spui ...,ce sa te mai chinui atata!Ca de o m--- iese pana la urma...,sigurrr..sigur!Dar o sa o iei tu..!:D:D:D
Pagina 3192 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
80 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||