Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
testele din 13 sep 2004 19:19 de kream
v-as ruga frumos fetelor sa-mi spuneti si mie daca ati avut vreuna probleme cu testul de sarcina...adica: vi s-a intamplat vreodata sa faceti testul de sarcina si sa va iasa negativ si de fapt el sa se insele?sunt ele sigure?
situatia ...
Re: SEX NEPROTEJAT. din 13 sep 2004 18:21 de ana
da .poti ramine insarcinata .e simplu,ca doar nu te-ai spalat imediat dupa act,oricum daca spermatozoizii lui sunt viabili,rapizi,si mai ales esti si in perioada de ovulatie sansele de a ramine :grea:sunt egale.spalaturile intravaginale nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 18:17 de sabba
Cred ca ai vrut sa zici :rar barbati care umbla cu capul gol.....iarna!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie-iubire-priet din 13 sep 2004 17:51 de sabba
Ai sa razi, dar iar am vazut "Triple X":wacko::wacko::wacko:
Daca il mai vad de multe ori o sa stiu si eu actiunea!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 17:02 de Afrodita
Mda.... :unsure: esti mai mare si stii mai multe....
Prietenie-iubire-prietenie...mit sau realitate din 13 sep 2004 16:07 de Serendipity
I guess... Case Closed!
:heart:
Prietenie-iubire-prietenie...mit s din 13 sep 2004 15:47 de Serendipity
Pana acum nu am facut nimic altceva decat sa iti dau dreptate ExoticDream in tot ce ai zis... dar acum chiar cred ca nu intelegi. Nu are cum sa existe o relatie de prietenie intre doi de sex opus la modul cum iti doresti tu. Poate exista ...
Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie...mit sau reali din 13 sep 2004 15:20 de dualis
Asa, ce ai trait tu pana acum a fost o minciuna, Adevarul e doar aici, pe forum, citeste-l cu atentie. :lol:
Re: Re: Vreau pareri din 13 sep 2004 15:11 de dualis
De unde vine ? Sau, in timpul sexului oral, unde e "sexul propriu-zis" ? :lol::lol:
Va fi ca dupa. :)
Intrebarile le pune el, DA ?? :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 15:01 de dualis
Evident. La femei nu prea conteaza, dar barbatii TREBUIE sa fie simpatici. :) De fapt "tip simpatic" este un pleonasm. :lol:
E mai bine daca n-are nimic in cap (desi mai rar barbati cu capul gol :lol::lol: ) astfel toata ...
Re: Vreau pareri din 13 sep 2004 14:41 de Afrodita
Dupa sexul oral, vine si sexul propriu-zis. Daca o sa faci asta, sigur se va schimba ceva intre voi, nimic nu va mai fi ca inaite! Asa ca mai bine e sa ramaneti prieteni, ca pana acum. Sunt multe fete cu care ai putea sa faci sex oral; de ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2004 14:32 de Afrodita
Un tip trebuie sa fie simpatic, nu prea paros...sa aibe un fund marfa ...Dar degeaba arata bine daca nu are nimic in cap !!! Asa ca daca are cate putin din toate, totul e perfect!!!!:D
Re: Re: Re: Re: Ce va aduce fericirea? din 13 sep 2004 14:11 de Afrodita
Iubirea, chiar daca e greu de gasit, aduce fericire in viata tuturor!!! :love:
Re: ajutor s-a spart prezervativul din 13 sep 2004 13:32 de Bubulina
:(
sa intamplat de vre 3 zile.
si am luat Rigevidon chiar la o ora dupa ce sa intamplat.
Intrebarea e ma va ajuta sa evit sarcina ?
exista alta cale ??
:( ras ajunge cam tarziu..... dar... pt alat data nu stiu ce este Rigevidon ( daca ...
Re: SEX NEPROTEJAT. din 13 sep 2004 10:49 de Afrodita
Nimeni nu stie pe ce planeta traieste????????????????????? :blink:
Re: Prietenie-iubire-prietenie...mit sau realitate din 13 sep 2004 10:10 de Afrodita
Dupa ce am citit atatea raspunsuri, am ajuns la concluzia ca nu exista asa ceva. Sau daca exista...sunt foarte, foarte putine astfel de cazuri!!!
Chiar daca spun asta, eu am un amic de cateva luni de zile; ne intelegem destul de ...
Re: Re: Re: iubire din 13 sep 2004 09:15 de dude
daca simti ca relatia nu iti satisface pe deplin asteptarile sufletesti, foloseste acest lucru si cearta-te cu el, chiar daca tu simti ca il iubesti nespus e posibil ca el sa nu simta mare lucru pentru tine si spune-i ca nu mai vrei sa continui in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar exi din 13 sep 2004 04:23 de blueyes
stai putin ca nu prea e asa...eu nu am zis ca o tipa sa inceapa viata sexuala de la 14 ani !mi se pare absurd si imatur indiferent de ce sentimente exista!ideea de a avea 10 prieteni nu implica 10 relatii sexuale e logi!si ce zici tu ca din ...
Re: Demult... din 13 sep 2004 04:16 de blueyes
sau poveste cu...nebunia dragostei:heart::heart::heart::heart:
Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie...mit sau reali din 13 sep 2004 04:15 de blueyes
2) da este posibil si nu ,nu cred ca este bine.in situatia asta am fost pusa eu si investisem sentimente multe in ea.a mers o perioada bine dar dupa aceea mi s-au aprins iar calcaiele si din pacate pt mine nu se putea sa fac decat sex....o ...
Pagina 3191 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
79 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||