Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am peni

din 16 sep 2004 14:31 de Mutulica

Daca nu imi dadeai BAN...,ca sa shtie toata lumea ce s-a intamplat, puteai sa-mi spui in continuare Alucka!Deshi mai mult mi-ar fi placut Aluka!;) Shi poate o sa le povesteshti shi de ce am primit acel BAN!Dar pe bune...,nu gogoshi pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul

din 16 sep 2004 14:20 de Mutulica

Ok,doctore..!Daca tu crezi ca nu sunt dorit plec!Uite itzi fac pe plac!Deshi ash putea sa ma joc asha cu tine la nesfarshit!:):) Multzumeshte-te cu mesajele serioase care sunt postate o data pe saptamana,poftim....am plecat!Multzumit?:)

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul stramb ce sa

din 16 sep 2004 13:42 de Mutulica

Te-ash uimi..,crede-ma!Dar nu meritzi tu asha efort!Oricum nu cred ca ai pricepe chiar daca ti-ash explica! Logica de administrator interesat...,cu alte cuvinte:ce draq itzi pierzi vremea pe forumul meu?Altceva mai bun de facut nu ...

Re: Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie... mit sau

din 16 sep 2004 13:39 de dualis

Daca nu e de acord poa' sa plece. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul stramb ce sa

din 16 sep 2004 13:32 de dualis

"Nu incercati sa transformati forumul in canal de discutii (nu sunt bine primite monologurile [DE FAPT "MONOLOAGE" :) PE BUNE :) ] sau discutiile in doi), pentru aceasta puteti folosi MESAGERIA PERSONALA - click pe ...

Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul stramb ce sa fac

din 16 sep 2004 12:33 de DrSexpert

Si eu sunt curios daca mai faci si altceva in viata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de

din 16 sep 2004 11:10 de ExoticDream

Aici era vorba despre atitudinea baiatului neaos, nu despre inclinatia materialista a multor fete. Ideea era ca fata NU era una cu ochii scosi dupa averi (daca ar fi fost asa, ar fi ales baiatul strain, cu toate ca ai fi catalogat-o drept T...A ...

Re: anal=sarcina???

din 16 sep 2004 07:46 de xxxxx

Daca totusi ramai insarcinata (recunosc, sansele sunt mici) ar fi bine sa pastrezi copilul; il va invinge cu siguranta pe australianul Ian Thorpe la 200m liber. In plus va fi si norocos; a mancat kkt inca de pe cand era mic...roscopic :-)

Re: Ce este sexul anal?Si cum se practica?

din 16 sep 2004 02:43 de dualis

Intai invata... altceva.. dupa aia o sa-ti dai seama cum e cu sexul anal, si daca esti asa cuurioasa, poti incerca... Ai avut mai mult de 10 lumanari pe ultimul tort ?

Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada?

din 15 sep 2004 18:50 de YLoveCamelia

ai dreptate. cred ca este un subiect despre mentalitate.. de aia exista atat de multa varietate in opinii. personal vad aproape penibila o combinatie "pe net" comparata cu un agatat , oriunde ar fi ..chiar si la strand:D

Re: Re: iubire

din 15 sep 2004 18:49 de somebody

ai pus punctul pe I! ai dreptate"toate vin din interior" atunci cand iubesti-gesturi tandre,vorbe frumoase..etc.nu sunt de acord cu cei care spun ca poate este timid.si cei timizi pot fi ghiciti,chiar daca nu prea au tendinta sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada?

din 15 sep 2004 18:31 de una

depinde de cine vrea sa te agate....daca este unul de ti-e si frica sa te uiti la el...fug cat colo....daca pare finut,ii dau o sansa insa daca sare calul(vorbe cu substrat sau alte porcarii) ii dau unda verde imediat.....:D:D:x

Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie... mit sau real

din 15 sep 2004 17:49 de karina

O vreme am crezut ca da. Dar dupa unele tentative nereusite am ajuns la concluzia ca dorinta de a pastra o oarecare prietenie a ajuns sa dea nastere la un coportament fals, ceea ce consider ca nu este un lucru foarte sanatos. Cine stie, cum ...

Re: nepotrivit

din 15 sep 2004 16:36 de vera

sfatul meu e sa-ti vezi de drum.ce faci stai sa-l cresti pe unu' de 16 ani? ce daca se poarta frum,el tot nu e maturizat.si-l apreciezi pentru chestia asta ca are multe prietene? obisnuit sa sara din floare in floare ce te face sa crezi ca se ...

Re:

din 15 sep 2004 16:09 de vera

normal ca .......DA! Atunci pt ce-ar fi doctor?(?)(?):D:D:p:x

Re:

din 15 sep 2004 16:08 de Hellboy

Mai mult ca sigur...

Re:

din 15 sep 2004 13:12 de Taqua

:blink:...:unsure:...:huh: :lol::lol::lol: Poate ca da, poate ca nu...

Re:

din 15 sep 2004 13:09 de Taqua

:blink:...:unsure:...:huh: :lol::lol::lol: Poate ca da, poate ca nu...

Re: Re: ajutor s-a spart prezervativul

din 15 sep 2004 00:59 de blueyes

rigevidon sunt contraceptive normale! nu prea au efect luate in regim de urgenta si....stres!asta e !tot ce poti sa faci e sa iei un test de la marmacie sau sa astepti! bafta multa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

din 15 sep 2004 00:33 de dualis

Eu cred ca-i liber. :lol: N-ar avea el atatea pauze la spital. :) Sau te pomenesti ca si-a ascuns calmantele sub limba si acum le arata colegilor cum e viata pe seXpert ? :lol::lol::lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3188 din 3732
«   1 ... 3185   3186   3187   3188   3189   3190   3191 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare