Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am peni din 16 sep 2004 14:31 de Mutulica
Daca nu imi dadeai BAN...,ca sa shtie toata lumea ce s-a intamplat, puteai sa-mi spui in continuare Alucka!Deshi mai mult mi-ar fi placut Aluka!;)
Shi poate o sa le povesteshti shi de ce am primit acel BAN!Dar pe bune...,nu gogoshi pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul din 16 sep 2004 14:20 de Mutulica
Ok,doctore..!Daca tu crezi ca nu sunt dorit plec!Uite itzi fac pe plac!Deshi ash putea sa ma joc asha cu tine la nesfarshit!:):)
Multzumeshte-te cu mesajele serioase care sunt postate o data pe saptamana,poftim....am plecat!Multzumit?:)
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul stramb ce sa din 16 sep 2004 13:42 de Mutulica
Te-ash uimi..,crede-ma!Dar nu meritzi tu asha efort!Oricum nu cred ca ai pricepe chiar daca ti-ash explica!
Logica de administrator interesat...,cu alte cuvinte:ce draq itzi pierzi vremea pe forumul meu?Altceva mai bun de facut nu ...
Re: Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie... mit sau din 16 sep 2004 13:39 de dualis
Daca nu e de acord poa' sa plece. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul stramb ce sa din 16 sep 2004 13:32 de dualis
"Nu incercati sa transformati forumul in canal de discutii (nu sunt bine primite monologurile [DE FAPT "MONOLOAGE" :) PE BUNE :) ] sau discutiile in doi), pentru aceasta puteti folosi MESAGERIA PERSONALA - click pe ...
Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul stramb ce sa fac din 16 sep 2004 12:33 de DrSexpert
Si eu sunt curios daca mai faci si altceva in viata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de din 16 sep 2004 11:10 de ExoticDream
Aici era vorba despre atitudinea baiatului neaos, nu despre inclinatia materialista a multor fete. Ideea era ca fata NU era una cu ochii scosi dupa averi (daca ar fi fost asa, ar fi ales baiatul strain, cu toate ca ai fi catalogat-o drept T...A ...
Re: anal=sarcina??? din 16 sep 2004 07:46 de xxxxx
Daca totusi ramai insarcinata (recunosc, sansele sunt mici) ar fi bine sa pastrezi copilul; il va invinge cu siguranta pe australianul Ian Thorpe la 200m liber.
In plus va fi si norocos; a mancat kkt inca de pe cand era mic...roscopic :-)
Re: Ce este sexul anal?Si cum se practica? din 16 sep 2004 02:43 de dualis
Intai invata... altceva.. dupa aia o sa-ti dai seama cum e cu sexul anal, si daca esti asa cuurioasa, poti incerca...
Ai avut mai mult de 10 lumanari pe ultimul tort ?
Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 15 sep 2004 18:50 de YLoveCamelia
ai dreptate. cred ca este un subiect despre mentalitate.. de aia exista atat de multa varietate in opinii.
personal vad aproape penibila o combinatie "pe net" comparata cu un agatat , oriunde ar fi ..chiar si la strand:D
Re: Re: iubire din 15 sep 2004 18:49 de somebody
ai pus punctul pe I!
ai dreptate"toate vin din interior" atunci cand iubesti-gesturi tandre,vorbe frumoase..etc.nu sunt de acord cu cei care spun ca poate este timid.si cei timizi pot fi ghiciti,chiar daca nu prea au tendinta sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 15 sep 2004 18:31 de una
depinde de cine vrea sa te agate....daca este unul de ti-e si frica sa te uiti la el...fug cat colo....daca pare finut,ii dau o sansa insa daca sare calul(vorbe cu substrat sau alte porcarii) ii dau unda verde imediat.....:D:D:x
Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie... mit sau real din 15 sep 2004 17:49 de karina
O vreme am crezut ca da. Dar dupa unele tentative nereusite am ajuns la concluzia ca dorinta de a pastra o oarecare prietenie a ajuns sa dea nastere la un coportament fals, ceea ce consider ca nu este un lucru foarte sanatos. Cine stie, cum ...
Re: nepotrivit din 15 sep 2004 16:36 de vera
sfatul meu e sa-ti vezi de drum.ce faci stai sa-l cresti pe unu' de 16 ani? ce daca se poarta frum,el tot nu e maturizat.si-l apreciezi pentru chestia asta ca are multe prietene? obisnuit sa sara din floare in floare ce te face sa crezi ca se ...
Re: din 15 sep 2004 16:09 de vera
normal ca .......DA! Atunci pt ce-ar fi doctor?(?)(?):D:D:p:x
Re: din 15 sep 2004 16:08 de Hellboy
Mai mult ca sigur...
Re: din 15 sep 2004 13:12 de Taqua
:blink:...:unsure:...:huh:
:lol::lol::lol:
Poate ca da, poate ca nu...
Re: din 15 sep 2004 13:09 de Taqua
:blink:...:unsure:...:huh:
:lol::lol::lol:
Poate ca da, poate ca nu...
Re: Re: ajutor s-a spart prezervativul din 15 sep 2004 00:59 de blueyes
rigevidon sunt contraceptive normale! nu prea au efect luate in regim de urgenta si....stres!asta e !tot ce poti sa faci e sa iei un test de la marmacie sau sa astepti! bafta multa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C. din 15 sep 2004 00:33 de dualis
Eu cred ca-i liber. :lol: N-ar avea el atatea pauze la spital. :) Sau te pomenesti ca si-a ascuns calmantele sub limba si acum le arata colegilor cum e viata pe seXpert ? :lol::lol::lol:
Pagina 3188 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||