Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Are rost?

din 16 sep 2004 22:26 de bluebaby

Mersi mult pt raspuns.Imi doresc sa treaca anul acesta cat mai repede sa fim cat mai mult timp impreuna la fel ca pana acum. {}{}{}

din 16 sep 2004 22:23 de bluebaby

Am pus o simpla intrebare deoarece ma gandeam ca nu sunt singura care a trecut sau trece prin chestii de-astea.Un sfat in plus nu strica,parerea mea si asta nu poate arata ce am eu in cap sau vorba ta ,ce nu prea am.Vroiam sa stiu si ce cred altii ...

din 16 sep 2004 22:14 de bluebaby

Am intrat pe forum fiindca vroiam niste sfaturi ,poate si altii au trecut sau trec prin chestii asemanatoare.Un sfat in plus nu cred ca strica si asta nu ma transforma neaparat intr-o naiva sau nu arata ca lucrurile nu sunt prea roze intre ...

din 16 sep 2004 22:10 de bluebaby

Nu sunt indiferenta,crede-ma.Il iubesc f mult si am pus intrebarea asta pt ca poate si altii au trecut prin asta si un sfat in plus nu strica niciodata.Adevarul e ca mi-e si frica de singuratate dupa atata timp cat am avut pe cineva tot timpul ...

din 16 sep 2004 22:06 de bluebaby

Da,ai dreptate.Poate ca totul se rezuma la a avea incredere in el pt ca il iubesc si nu vreau sa-l pierd.

Re: am 17 ani si sunt virgin

din 16 sep 2004 21:33 de dualis

:lol::lol: Mai bine te-ai interesa cum sa-ti faci capul folositor si la altceva in afara de oprirea apei sa-ti intre-n gat cand ploua. :lol:

am 17 ani si sunt virgin

din 16 sep 2004 21:10 de alexul17

am 17 ani si sunt virgin,la cine ma pot duce sa ma dezvirginez?si daca ma dezvirginez doare rau?

Re: Re: Ajutor Am peni

din 16 sep 2004 19:37 de sabba

Inca ceva! Crezi ca va fi extrem de amuzant daca un user neinregistrat va intra o data pe saptamana si va scrie ceva de genul: am facut sex, mai sunt virgina...si alte aberatii din astea.....si mai intra altul peste alta saptamana si zice...cine ...

Re: Re: Re: Re: Ajutor Am peni

din 16 sep 2004 19:30 de sabba

Chiar e anormal ce ai facut! Mishto ,daca n-ai observat facem cu totii, si nu mi se pare normal sa mi se impuna o linie de seriozitate, pentru ca aici nu sunt nici la gradinita , nici la scoala! Nu cred ca este scris undeva in forumul ala: Nu ...

din 16 sep 2004 19:15 de sabba

Mai exista variante: daca vrea s-o faca cu alta, te lasa pe tine balta si-o face!;):D:D

Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro

din 16 sep 2004 19:12 de sabba

] Am vazut ca au intrebat si altii inaintea mea: care e legatura cu psihologoa masculina??? Eu nu vad nici una! Dar stii ce vad? Atata timp cat ea pune in balanta faptul ca a pierdut "o partida" cu un tip cu bani si ca cel pentru ...

Re: Are rost?

din 16 sep 2004 19:10 de michelangelo

daca vrea sa o faca cu alta o va face si cu tine de mana, asa ca numai tu poti sa te hotatarasti daca vrei sa mai ramai cu el sau nu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am peni

din 16 sep 2004 19:05 de DrSexpert

Sincer sa fiu am dat la dexonline si aia ziceau monoloage ... asa ca ... De ce sa nu te mai suport? La Aluka au fost chestii care s-au adunat in timp ... oricum poate sa intre linistit pe dial-up ca n-am cum sa-l opresc, dar totusi n-am ...

din 16 sep 2004 18:24 de dualis

Dar nici nu e ingrijorata. :) Vrea doar sa auda pe cineva spunandu-i sa renunte... pt. ca mai tarziu, in cazul in care se va dovedi ca nu a facut bine ce a facut, sa fie cu constiinta curata : "Ahh, de ce m-am luat eu dupa ala..."

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am penisul

din 16 sep 2004 18:07 de dualis

Cu placere. :) Am observat ca ai "corectat", insa adevarul e ca glumeam, sunt corecte ambele versiuni :) si monologuri si monoloage :) E site-ul tau, faci ce vrei, insa Aluka e dorit aici. :) Cat despre mine... daca nu ma mai ...

Re:

din 16 sep 2004 17:52 de YLoveCamelia

nu , in nici un caz , cum sa aiba atat de multa competenta(?)(!):blink:

Re: nepotrivit

din 16 sep 2004 16:08 de ExoticDream

Eu zic sa renunti. Nu se potrivesc ei cei de 20 de ani unii cu altii, dar'mite voi doi! Baiatul de 16 e infinit mai imatur decat tine, iar daca e genul fluturash nu te asteapta zile prea roz in compania lui, crede-ma! Lasa-l sa zburataceasca si ...

Re: Re: iubire

din 16 sep 2004 15:53 de ExoticDream

Multa dreptate ai in tot ce spui....Si ar mai fi ceva: fata in cauza se teme ca el nu-i spune c-o iubeste, dar ii arata asta in mii de feluri, oare s-a gandit cum ar fi sa i se spuna "TE IUBESC" de mii de ori si sa nu i se arate asta ...

Re: Are rost?

din 16 sep 2004 15:42 de ExoticDream

Viata de student si nici chiar distanta aia amarata de 50 km n-au nici o legatura cu relatia voastra. Daca baiatul este suficient de matur incat sa-si domine hormonii pe care ii are toata lumea si daca te iubeste cu adevarat, te asigur ca n-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele cuminti : chiar

din 16 sep 2004 15:22 de ExoticDream

Nu ma refeream neaparat la relatii sexuale de la varsta ff frageda, ci la relatii in general. Dupa parerea mea, o relatie incepe nu in clipa in care te intalnesti prima data cu o persoana de sex opus, ci atunci cand incep sa se infiripe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3187 din 3732
«   1 ... 3184   3185   3186   3187   3188   3189   3190 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare