Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: de ce ..

din 21 sep 2004 12:43 de ExoticDream

Sexul nu are nici o legatura, a fost doar un santaj sentimental menit sa-i dovedeasca ei ca ea il iubeste!!! Ce conta daca si el simtea ceva sau nu si ce conta ca ea oricum il iubea!!! ):():():():():():():():():():(

Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 21 sep 2004 11:54 de ExoticDream

Probabil ca daca ai avea o prietena ea ar avea varsta ta sau ar fi ceva mai mica. Tu chiar ai impresia ca toate fetele de 17 ani au facut deja sex??? E foarte posibil ca prietena ta sa fie si ea nepriceputa, asa ca sigur nu va rade de tine! Vad ...

Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 21 sep 2004 11:49 de ExoticDream

De ce nu-l inveti tu cum sa scape de povara asta rusinoasa agatand o femeie pe strada sau intrand intr-unul din asezamintele cu beculet rosu? Poate asta i se va parea mult mai palpitant decat sa faca dragoste plictisitor cu prietena lui! Ma ...

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 21 sep 2004 11:38 de ExoticDream

La un asemenea limbaj....aproape nici ca nu ti-as raspunde! O fac totusi pt ca vad ca intrepretezi aiurea, prilej de amuzament pt cei care "gandesc" in acelasi stil ca tine. Ce legatura are (ne)cazul meu cu subiectul dezbatut aici??? ...

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 21 sep 2004 11:17 de ExoticDream

Din nefericire trebuie sa te contrazic (desi sunt o persoana modesta si nu-mi place sa ma laud, ma fortezi sa o fac) : soarta a fost darnica cu mine si am mai ajutat-o si eu facand oarece sport in tinerete, asa ca arat bine si asta nu o spun eu, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

din 21 sep 2004 11:07 de ExoticDream

Ma intreb daca ai inteles despre ce se discuta aici! Daca singurul motiv pt care postezi pe topicul deschis de mine este ca sa ma iei in ras, te-as ruga sa renunti (iti dau eu si o batista) , eu chiar vreau sa cunosc pareri serioase pe tema in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor s-a spart

din 21 sep 2004 10:55 de ExoticDream

Eu am cam inteles unde bati cand vine vorba de un anume "gentleman" de pe acest forum, nu e clipa in care sa nu-i iei apararea de parca ar fi insusi Dumnezeu pogorat din cer, iar noi niste amarati care habar n-au pe ce lume traiesc (la ...

Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 21 sep 2004 01:39 de alex

da aici sunt de acord cu tine,e mai bine cu o prietena dar eu nu mi-am facut prietena inca ca daca rade de mine?ca sunt virgin?si vreau sa imi fac prietena dupa ce numai sunt virgin..nici nu ma pricep la femei asa bine:rolleyes::rolleyes:

Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi!

din 20 sep 2004 22:04 de anonim

Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 20 sep 2004 21:36 de xxxxx

Si mai esti si plictisitoare! :wacko:

Re: Re: de ce ..

din 20 sep 2004 21:33 de dualis

"O fata"... mda Daca a fost ignorata si insultata atatea luni de zile si inca-l iubeste "mai mult decat viata insasi" nu inteleg de ce nu l-ar iubi in continuare, chiar mai tare, avand in vedere ca "propunerea" se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor s-a spart prez

din 20 sep 2004 21:14 de xxxxx

ExoticDream, abstinenta prelungita te face sa vezi sex, matrimoniale, dorinte arzatoare :D chiar si acolo unde nu e vorba de asa ceva!:D

Re: de ce ..

din 20 sep 2004 19:22 de MissM

Nu este adevarat! Eu sunt o fata care a gresit uneori, dar care isi recunoaste greselile. Ma simt insa victima daca baiatul pe care il iubesc a gresit infinit mai mult, dar nu-si recunoaste greselile si da vina pe mine pt toate problemele ...

Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro

din 20 sep 2004 19:16 de MissM

Imi asum TOATA vina si TOATE greselile pe care le-am facut vreodata, toate gandurile rele daca au existat vreodata in mintea mea, dar mi-as dori ca si baiatul 2 (care este de fapt baiatul 1 in inima mea) sa faca exact acelasi lucru sincer. ...

Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro !!!

din 20 sep 2004 15:50 de Flashlights

Dupa cuvintele astea baiatul doi ar aprecia sa nu te mai puna dracu sa-l mai contactezi vreodata.Sa-ti fie rusine pentru ce ai spus, pentru faptul ca nu ai vazut realitatea si ca nu ai curajul sa-ti recunosti vina si greselile.Asadar a incheiat ...

Re: Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie... mit sau

din 20 sep 2004 14:04 de MissM

Il iubesti inca si e firesc sa-ti pese ce i se intampla, chiar daca tu nu mai faci parte din viata lui ca inainte. Simti ca el nu te mai iubeste (doar de asta v-ati despartit din postura de cuplu) si te doare ingrozitor, dar te prefaci ca ii poti ...

Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro !!!

din 20 sep 2004 13:46 de MissM

Degeaba ii certi, multi oameni s-au obisnuit sa ia in deradere sentimentele si sa-i considere slabi pe cei care nu si le inhiba aproape total, e un risc imens sa iti deschizi astazi sufletul in fata altcuiva. Fata ar fi oferit totul celui iubit. ...

Re: Re: Prietenie-iubire-prietenie... mit sau real

din 20 sep 2004 12:46 de ExoticDream

Vorbeste-i deschis, spune-i ce simti!!! Nu ai ce pierde, dimpotriva! Daca mai astepti mult, risti sa ratezi sansa unei iubiri frumoase pt ca ea s-ar putea sa nu-ti citeasca gandurile!!! :heart::heart::love::heart::love:

Re: ajutor

din 20 sep 2004 12:21 de ExoticDream

Un barbat care e capabil sa injure si sa ridice mana asupra unei femei nu merita iubire, este mai mult un animal! Daca te-ar iubi cu adevarat, s-ar fi schimbat pt tine in atata amar de vreme de cand sunteti impreuna. Tu i-ai oferit totul, el a ...

Re: Re: Re: Re: amanta - buna sau rea

din 20 sep 2004 11:55 de ExoticDream

Chiar nu ne spui care-s cei 2 superdotati pe care ii venerezi??? Eu am o banuiala ca respectivii sunt de genul feminin (cum altfel ar putea fi, doar e vb de tine, nu? ) . In rest...nu te mai da mare, sunt aici useri care pot da clasa oricui la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3184 din 3732
«   1 ... 3181   3182   3183   3184   3185   3186   3187 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare