Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce este sexul anal?Si cum se practica?

din 23 sep 2004 23:49 de Cristi

daca vrei te invat eu. trimite-mi un msg la cristi_bergkamp@yahoo.com

Re: Re: Re: contraceptia prima oara

din 23 sep 2004 23:29 de blueyes

prima oara= pana atunci nu ai mai avut relatii sexuale cu respectiva persoana ! corect? ok atunci in momentul in care tu nu ai o viata sexuala activa nu este indicat sa folosesti pastilele! si de aceea mi se pare mult mai rezonabil folosirea ...

Re: Re: Re: Re:

din 23 sep 2004 18:23 de anonim

Ai grija fereste-te de doctori de felul celui pe care l-ai intalnit. Prin recomandarea care ti-a dat-o a incalcat etica medicala si s-ar putea chiar sa fie resposnabil sub incidenta Codului Penal pentru tentativa de vatamare corporala. Ar trebui ...

Re: Re:

din 23 sep 2004 15:56 de anonim

Nu ai reusit sa ejaculezi probabil din cauza fimozei. Partea cea mai sensibila (preputul interior si glandul) nu au reusit sa fie stimulate corespunzator. Odata ce reusesti sa retractezi complet preputul ar trebui sa nu mai ai nici o problema de ...

Re: suntem toti la fel?

din 23 sep 2004 13:56 de YLoveCamelia

este cert ca exista multi astfel de barbati , iti inteleg trauma si imi pare rau. eu nu pot sa nu omit sa aduc in discutie corespondentul feminin al barbatilor despre care am amintit anterior.. ele se remarca prin parsivitate subtila / ...

Re: Re: Re: ajutor

din 23 sep 2004 13:56 de ExoticDream

Numai un barbat care iubeste din tot sufletul constientizeaza necesitatea unor schimbari in propria persoana si este capabil sa le faca! Daca nu intelege asta, e prea fraier, paraseste-l! Daca intelege, dar nu vrea, inseamna ca nu te iubeste ...

Re: Re: ajutor

din 23 sep 2004 13:47 de alinaoxford

cred ca ar trebui sa -ti vezi de treaba ta si sa-l lasi caci astfel de om nu poti schimba spun asta ca si eu am incercat sa-l schimb pe cel care l-am iubit si nu am reusit si in final l-am parasit !

suntem toti la fel?

din 23 sep 2004 13:35 de alinaoxford

acum 3 ani cand incepusem sa ies si eu in lume a dat ghinionul peste mine si am cunoscut un nenorocit care nu vro-ia decat sa ma aiba ,eu nu l-am crezut instare de asa ceva am crezut ca e un baiat finut dar sa dovedit mai rau, intr-o zi ma invitat ...

Re: Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 23 sep 2004 13:22 de ExoticDream

Ti se pare! Consider dragostea un lucru sfant, cel mai frumos dar pe care Dumnezeu ni l-a facut noua, oamenilor, si de aceea ma doare sufletul cand vad cu cata rautate si indiferenta calcam in picioare ceva atat de delicat, de pur.... L-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 23 sep 2004 13:15 de ExoticDream

Nu stiu la care realitate te referi...pe una o cunosc destul de bine si nu-mi place ce vad! In rest...ar trebui sa zici merci ca-ti fac reclama de Fizz! Cel mai bine te caracterizeaza un anume "slagar" intonat de respectivul dupa 12 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500

din 23 sep 2004 13:01 de ExoticDream

Daca tu crezi ca un numar de cateva fufe oarecare care dau tarcoale unui baiat momentan liber (pt ca nu are sentimente suficient de puternice pt a fi "ocupat" intr-o relatie mai mult de cateva luni acolo!) inseamna ca respectivul este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500

din 23 sep 2004 12:55 de ExoticDream

Nu tocmai. Nu te lasa pacalita de majusculele alea cand e vorba de "TOATE greselile" ei, risti sa-ti imaginezi ca cine stie ce prostii enorme a facut ea, nu e insa deloc asa! Daca e sa fie un diamant in povestea asta, te asigur ca acela ...

Re: Re: Re: contraceptia prima oara

din 23 sep 2004 12:51 de YLoveCamelia

cred la fel.

Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de

din 23 sep 2004 12:50 de ExoticDream

Problema era cam asa: fata nu-si dorea sa studieze intr-una din universitatile americane, dimpotriva, are incredere in scolile romanesti bune (mai sunt cateva), asa ca ar fi preferat sa studieze aici, chiar daca ar fi avut prieten in SUA (si ...

Re: Re: Re: de ce ..

din 23 sep 2004 12:34 de ExoticDream

Si eu am sfatuit-o sa renunte la el de cand am auzit de prima insulta pt ca un om care te iubeste chiar si fff putin te respecta si nu te-ar putea umili atat de mult. Nu a fost o intamplare...insultele si alte lucruri urate s-au repetat. Din ...

Re: Re: de ce ..

din 23 sep 2004 12:20 de ExoticDream

Ai dreptate, dar teoria asta nu se aplica in cazul de care discutam mai sus. Sa nu confundam atasamentul profund, nevoia de a fi alaturi, dorinta de a impartasi totul si alte sentimente pe care le simti fata de partener atunci cand il iubesti din ...

Re: Re: Re: de ce ..

din 23 sep 2004 12:04 de ExoticDream

Vad ca tu esti cel care se leaga de mine mereu, poate lumea ta este "mai moarta" decat vrei sa vedem, poate sub dinamismul ala teribil nu se ascunde decat o jalnica incercare de a face ceva cumva ca sa acopere lipsa sensului vietii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 23 sep 2004 11:36 de ExoticDream

Esti patetic....!!! Replica asta face probabil parte din agenda ta de vrajeli menite sa imbarlige/dezbarlige mintile fetelor naive, te repeti!!! Din pacate pt tine, lumea s-a mai desteptat si singurele tale potentiale victime sunt fiinte sarace ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul

din 23 sep 2004 11:21 de Flashlights

Te rog frumos nu te mai baga aiurea in vorba daca nu cunosti realitatea. Vrei sa creada lumea ca sunt un mic Fizz :D Nu sunt 7 ... sunt 3 si crede-ma ca merg f des cu RATB, ba chiar pe soseaua ta p'acolo cu 34 (k merge la Pta Victoriei)poate ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 23 sep 2004 11:14 de Flashlights

Las-o balta Infector! Nu reusheshti decat sa ramai acelashi clown!:p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3181 din 3732
«   1 ... 3178   3179   3180   3181   3182   3183   3184 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele