Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:46 de Flashlights
Eu sunt "el" "inteligenta" mica ce esti .... chiar asa de greu era?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:44 de alinaoxford
dar nu inteleg de ce sa-i fie jena ? pana la urma urmei e un site de discuiii si fiecare are drepul sa zica ceea ce vrea nu crezi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:44 de MissM
Respect tot ce a fost chiar daca nu inteleg unele lucruri. Nu am scris nimic legat de trecut, ci de prezentul...meu, nu al meu si al lui. In rest, am raspuns la cateva intrebari nevinovate ale unor fete care voiau sa ma ajute cu un sfat. Am sa ma ...
Re: din 26 sep 2004 00:43 de Flashlights
.....daca mai intalnesc multe precum MissM o sa mor .... de nervi!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:42 de alinaoxford
da tu cine mai esti ? daca nu-ti place conversatia noastra esti liberi sa-ti cauti altceva nimeni nu te pune sa citesti ceea ce nu iti place . iar faptul caci ea vorbeste despre ceea ce sa intamplat pe tine nu te priveste .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:35 de MissM
Nu-l cunosti si nu ai de unde sa stii tot ce s-a intamplat intre noi. Nu este o obsesie, pur si simplu nu pot trece deocamdata peste ceea ce simt, dar ma straduiesc! Crede-ma ca fac progrese....marunte, dar fac....! N-as fi crezut candva ca voi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recvie din 26 sep 2004 00:33 de alinaoxford
nu te supara pe mine dar tu esti aceea care nu dai voie nimanui in viata ta tu nu vrei sa uiti , de ce nu faci un efort? nu ai prieteni cu care sa iesi la o plimbare cu care sa vorbesti mai des? a vorbi despre ceea ce te doare iti face bine si te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recvie din 26 sep 2004 00:30 de alinaoxford
cat despre el chiar este si a fost un nesimtit ,un nemernic care nu i-a pasat de iubirea ta ,si eu nu rad doar incercam sa te ajut sa-ti mai vindeci ranile dar se pare ca tu esti cea care nu vrea sa fie vindecata ,tu vrei sa suferi incontinuare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recvie din 26 sep 2004 00:30 de MissM
Acum nu sunt pregatita pt nici o alta relatie si nu vreau sa ranesc pe nimeni dandu-i sperante desarte. Am nevoie de timp...mult...sa ajung pe linia de plutire. Nu stiu ce va mai fi dupa, macar de m-as vedea eu acolo...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt din 26 sep 2004 00:26 de alinaoxford
ai zis 20 aceeasi varsta ca si mine si prietenul meu, si ai sis ca s-ar putea sa fi intalnit pe cineva deja? nu e nevoie sa incerci sa-l iubesti dar daca esi la o plimbare cu el il asculti si te asculta sau va intelegeti binisor totul o sa vina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt iub din 26 sep 2004 00:21 de MissM
Avem aceeasi varsta.... 20 de ani...., iar impreuna nu mai suntem de....cateva luni...nici eu nu stiu cand exact s-a produs despartirea...suna ciudat, dar am aflat mai tarziu ca noi de fapt nu mai eram "NOI"....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt iubire. din 26 sep 2004 00:16 de alinaoxford
cat timp aveti de cand nu mai sunteti in preuna? daca nu sunt indiscreta si mai ales ce varsta are el ? caci acum nici eu nu inteleg astfel de relatii care se termina asa dintr-o data fara sa stii de ce.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt iubire.... din 26 sep 2004 00:12 de MissM
Daca il voi vedea, stiu ca nu va fi singur si atunci il voi ocoli pt ca nu-mi pot stapani inca sentimentele, dezamagirea, tristetea... Singurul lucru pt care nu-l voi putea ierta niciodata este faptul ca a plecat fara explicatii....aveam dreptul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt iubire.... din 26 sep 2004 00:11 de alinaoxford
nu zice nu ,nu stii ce iti rezerva destinul ,poate ca acum totul e inghetat pt.tine dar acel cineva va aparea si poate o sa apara atunci cand te astepti mai putin,nici nu e nevoie sa cauti el va aparea singur !!!:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt iubire.... din 26 sep 2004 00:05 de MissM
Ma cunosc bine si stiu ca, indiferent la cate petreceri as merge (crede-ma ca am fost si nu s-a intamplat nimic) si indiferent ce tipi extraordinari as cunoaste, nimeni nu ar putea ajunge la sufletul meu...nu acum... Stiu ca nu e bine s ama ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt iubire.... din 26 sep 2004 00:04 de alinaoxford
vezi nu sunt singura care zice asta ,iesi in oras in discoteci ,timpul va trece mai usor si mai suportabil iar cand il vezi nu-i da prilejul de a te vedea nefericita zambeste cand se uita la tine chiar daca sufletul iti plange , nu te inchide din ...
Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13) din 25 sep 2004 23:56 de blueyes
eu sa nu ma plang???? scuza-ma dar eu nu am unul mic:D:D:D si nu era ironic mesajul era doar glumet asa ca nu mai sari:P
Re: Re: Ce este sexul anal?Si cum se practica? din 25 sep 2004 23:55 de blueyes
ce vrei mey daca fata-i curioasa:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: am un penis mic(13) din 25 sep 2004 23:54 de alinaoxford
si daca e mic ce? daca stii sa-l folosesti ala mic asa cum ii spui tu face minuni, nu te plange dejeaba incearca si alte solutii ,dar nu te plange ca nu ai de ce.
Re: Re: Re: Re: Recviem pt iubire.... din 25 sep 2004 23:54 de MissM
Nu pot sa caut pe altcineva, sufletul meu e pustiu...., nu vreau pe nimeni aproape de mine, nu numai pt ca increderea in dragoste, in oameni si in mine insami a disparut, ci pt ca nu mai am sentimente....inima imi este un vid dureros... Poate e ...
Pagina 3178 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||