Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Recviem pt iubire....

din 24 sep 2004 20:14 de xxxxx

Ma impresioneaza tristetea ta... Daca sunteti facuti unul pentru altul, mai devreme sau mai tarziu veti fi impreuna. Daca nu, o sa gasesti pe cineva mult mai potrivit tie...

scrisoare

din 24 sep 2004 18:50 de Iris

In inima mea ai venit fara ca macar sa realizez...o soapta...un fior de-al tau mascurma incet inca in suflet...de fiecare data cand ma atingeai simteam cum iau foc.....Doamne! cat te doream!fiecare centimetru din fiinta ta il vroiam ca pe nimic ...

din 24 sep 2004 18:22 de Alinutzzza

.....daca mai citesc multe "povesti de dragoste" ca a lui MissM o sa mor....CATA DURERE!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: contraceptia prima oara

din 24 sep 2004 18:01 de anduril

pentru conceptionale musai fa-tzi un test pentru ca daca ai ceva probleme cu o dereglare hormonala potzi sa cresti cu citeva kg bune rapid. e mai placut fara prezervativ dar e mai sanatos. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt

din 24 sep 2004 15:28 de Huggy

Cine se aseamana se aduna , asa ca mi se pare normal ca cercul tau de prietene sa gandeasca la fel de frumos ca tine . Asa as putea sa zic si despre mine . Ca din cati baieti am prieteni toti gandesc mai mult sau mai putin ca mine . Cu exceptia ...

Recviem pt iubire....

din 24 sep 2004 15:25 de MissM

La inceput am fost doua inimi ratacite, insetate de iubire...o prietenie nascuta din compasiune s-a transformat pe nesimtite intr-un vis de dragoste superb...si am devenit o singura inima batand in 2 trupuri inca pure, arzand de dorinta de a radia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virg

din 24 sep 2004 12:44 de ExoticDream

Am fost stupefiata sa aflu ce isi doresc fetele de la un baiat astazi! E atat de ciudat si diferit de ceea ce imi doresc eu si multe din fetele pe care le cunosc incat....aproape mi se pare ca am "ales" gresit secolul in care sa vin pe ...

Re: Re: Re: Poveste!

din 24 sep 2004 12:29 de ExoticDream

La multi ani, Bogdan!!! E alegerea ta sa parasesti acest forum, insa regret ca tocmai cei care au un cuvant de spus se simt marginalizati si scarbiti de comportamentul nedemn al unor useri ce confunda acet loc cu maidanul din spatele ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 24 sep 2004 12:22 de ExoticDream

Iti multumesc pt gandurile frumoase, esti un baiat deosebit si orice fata care apreciaza calitatea ar fi fericita sa-ti fie alaturi. Nu eu am fost parasita, ci prietena mea, eu am pus capat unei relatii in care el m-a dezamagit cu cateva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 24 sep 2004 12:10 de ExoticDream

Iti multumesc si sunt de acord cu aproape tot ce ai scris, cu cateva observatii: - poti invata cate ceva si din experienta celor apropiati - poti schimba pe cineva, nu mult, dar cu conditia sa existe o motivatie puternica si evident sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitati

din 24 sep 2004 12:01 de ExoticDream

Stiu ca exista si baieti buni in jurul nostru...si e trist ca ii intalnim tocmai atunci cand sufletul ne este macinat de iubiri nefericite...cu baieti mai putini buni, cu care ne dam seama ca nu am fost compatibile, dar care au reusit sa ne fure ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitati

din 24 sep 2004 11:49 de ExoticDream

Nu, masinile decapotabile si vilele cu piscina nu faceau parte din visul ei (ca veni vorba, in materie de masini nici cel de aici nu statea rau, dar nu asta e problema), le-ar fi putut avea daca asta si-ar fi dorit cu adevarat. Singurul lucru ...

Re: Re: Re: Re: contraceptia prima oara

din 24 sep 2004 11:07 de ExoticDream

Prima data = momentul dezvirginarii!!! In viziunea mea, prima data pt mine ar fi frumos sa fie cu baiatul pe care il iubesc si care ma iubeste (stiu ca sunt criticata pt opinia asta, dar e viata mea si fac ce vreau cu ea), mi-ar placea sa fie si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 24 sep 2004 08:50 de Huggy

Baiatul de 17 ani are dreptate . Sunt multe fete care stramba din nas cand vad un baiat de la 20 de ani in sus fara un numar impresionant de numere la activ . Partea buna e ca mai exista si fete ce pun pe primul plan iubirea . Am observat ca ...

Re: Re: Re: Poveste!

din 24 sep 2004 08:37 de Huggy

In viata de zi cu zi depinde in ce mediu te invarti . Forumul asta e unul mai special se pare . Am intrat pe un forum de emigrare si am gasit 3-4 oameni ce sunt peste hotare , un agent de emigrari ce isi fac timp si ajuta intiatii cu sfaturi . PE ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 24 sep 2004 08:31 de Huggy

Urmaresc de cateva zile foruml asta si din cate am inteles Exotic a fost parasita , asa ca mi se pare normal sa deschida mai bine a doua oara ochii . Daca asta o face mai inaccesibila nu trebuie sa dati in ea . Mie unu nu imi plac fetele care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr

din 24 sep 2004 08:22 de xxxxx

:) Iti apreciez umorul. ExoticDream pare ca vrea sa inceteze razboiul :D Aruncam armele?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?..

din 24 sep 2004 08:15 de Huggy

Exista si baieti sensibili si romantici , dar sunt greu de detectat. Exista chiar aici , in Bucuresti . Nu o sa ii vezi in fata scarii blocului in nici un caz . Sunt pe la cursuri , pe la munte , pe la biblioteca , etc . Rar prin cluburi si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 24 sep 2004 08:06 de xxxxx

Uite iti impartasesc experienta mea de viata: Dupa indelungi studii atat teoretice cat si practice, am tras cateva concluzii importante despre viata: - ca fiecare om are propriul lui destin si ca nu poate invata decat din propriile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?..

din 24 sep 2004 07:43 de xxxxx

Eu cred ca si fata a gresit; poate a avut un vis un pic prea lung despre masini decapotabile in zone rurale gen Utah? Poate iubitul ei a renuntat pentru ca a simtit ca nu o poate face fericita; ea visand la ceea ce el nu-i putea oferi... Sau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3180 din 3732
«   1 ... 3177   3178   3179   3180   3181   3182   3183 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare