Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 22 sep 2004 15:05 de ExoticDream

Te inseli!!! Suferinta mea a fost doar una si e pe cale de disparitie (asta pt ca ex-ul meu are o gramada de bunsimt si se comporta ca un adevarat gentleman) , de bine , de rau, eu mi-am pastrat principiile si nu ma voi schimba dupa cum bate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 22 sep 2004 14:54 de Flashlights

Dovada clara a ceea ce am spus mai sus. Suferi draga mea .... suferi rau de tot!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 22 sep 2004 14:52 de ExoticDream

Daca nu te-ai prins ...inca... in ziua de azi cam orice pusti bun sau nasol face pe nebunul cand se vede pt o clipa in centrul atentiei! Asa si tu! Cum te baga in seama 2-3 tipe (nu conteaza calitatea), gata iti cresc fumurile!!! Hai sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 22 sep 2004 14:11 de Flashlights

Daca nu te-ai prins ...inca... in ziua de azi cam orice pustoaica buna sau nasoala urmeaza cursurile unei scoli de manechine asa ca nu mai fa pe desteapta cu lectiile tale de "fotomodeala". Acea diploma nu inseamna ca esti si frumoasa. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitati

din 22 sep 2004 14:05 de ExoticDream

Sa-ti fie rusine sa spui asemenea cuvinte!!! Daca nu esti in stare sa iubesti, nu-i denigra pe cei care au o inima pe ca nu o poti intelege si la al carei nivel nu te poti ridica!!! :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 22 sep 2004 10:48 de ExoticDream

S-ar putea sa fie amuzant...de ambele parti...am facut un curs de modelling pe la 15 ani, sper sa-mi mai amintesc pasii...daca nu, ma iau dupa tine, nu? Sunt modesta in tot ceea ce ma priveste, cu exceptia cazurilor in care sunt provocata si ...

Re: Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 22 sep 2004 10:33 de ExoticDream

Nu stiu cu ce fel de fete umbli tu, dar nu scrie nicaieri ca baietii sunt obligati sa stie "meserie" la 17 ani! Chiar daca n-ai "facut-o" , pune si tu mana pe niscai carti despre sex, cauta pe Internet, vorbeste cu prieteni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si

din 22 sep 2004 09:49 de valentin

:p:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500

din 22 sep 2004 07:24 de xxxxx

De unde stii tu atat de bine ce fel de fata este MissM? ExoticDream, este vreo prietena de-a ta sau esti chiar tu? ;aveti acelasi stil. Cei care mint cred ca nimeni nu vede ce se ascunde in spatele mastilor lor... Tu nu vezi ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 22 sep 2004 06:35 de xxxxx

quote] Daca ai curaj, mergem impreuna la o selectie pt prezentare de moda si vedem pe care din noi o accepta, ce zici??? quote] Placerea este de partea mea; daca te exprimi si in mers asa cum te exprimi in scris :D ma astept sa am o experienta ...

wow....

din 22 sep 2004 02:12 de Clarisse

zambeste....hai , mai incerca odata,...asta-i to ce poti? si totusi e doar o mimica a fetei nu implica decat un impuls al creierului catre nervii ce strabat nervii faciali...De ce trebuie sa implucan si enotiile intr-un zambet? Lumea ar arata mult ...

Re: Poveste!

din 22 sep 2004 01:53 de dualis

Si tu vino la datorie, ce crezi, ca faci ce vrei ? :) Crezi ca e ultimul post, NOI NU CREDEM :) , crezi ca ai stat destul, DA, AI STAT DESTUL, e timpul sa vii aici :):) leneso, ce crezi, ca scapi fara sa-mi trimiti albumul ala ? :) Daca nu-l voi ...

Re: Re: Poveste!

din 22 sep 2004 01:41 de dualis

Nu erai nici un dezintegrator. :) Te-ai suparat insa, si pe mine, desi tu singur ai spus ca un prieten nu te lasa sa gresesti. Sunt sigur ca nu ai renuntat din cauza mea si vreau sa-ti spun doar atat : daca nu-ti vedeam si partea buna nu-ti mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor s-a spa

din 22 sep 2004 01:07 de dualis

Nu se prea discuta cand e vorba despre mancare sau alte fleacuri, insa cand vorbim despre ceva important e chiar indicat sa se discute (asa ca discuta, sunt destui care ar creste mai bine daca te-ar citi/asculta mai mult). Ca si cum un psihopat ar ...

Re: Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti si voi!

din 22 sep 2004 00:23 de dualis

A preferat circumcizia crezand ca ASA scapa de scame. :):lol: Si scalparea era un fel de Head & Shoulders. :)

Re: ajutor

din 21 sep 2004 19:55 de xxxxx

Poti sa te temi ca ai ramas insarcinata daca a existat ejaculare la intrarea in vagin, ceea ce n-ai precizat. Dar e putin probabil sa ramai insarcinata datorita perioadei; zici ca erai in a 3-a zi de la venirea ciclului...

ajutor

din 21 sep 2004 19:37 de asdaa

este posibil sa fiu insarcinata daca mi`a venit mentruatia cu 2 zile inainte de a fi cu prietenul meu. deshi nu am facut nimik doar o atingere (fara penetrare fara nimik. Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?:(

Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin

din 21 sep 2004 18:47 de alex

???stiu ca nu toate de 17 au facuto dar ele zic ca eu trebuie sa ma pricep ca sunt baiat....si ca ar trebui sa o fac pana acum...:blink:

Re: Re: Re: de ce ..

din 21 sep 2004 13:33 de ExoticDream

Este cel mai bun raspuns pe care mi l-as fi putut imagina. Ai dreptate 100%...ea s-a umilit prea mult si poate ar fi facut-o si in continuare in numele aceleiasi iubiri devoratoare care a impiedicat-o sa vada adevarata lui fata, dar poate ingerul ...

Re: Re: Re: de ce ..

din 21 sep 2004 12:51 de ExoticDream

Lucrurile sunt ceva mai complicate...nu e vb de "a o pune"....Iubire exista, dar din pacate numai din partea ei (si nu este obsesie morbida, greseala ii apartine lui pt ca, daca el ar fi recunoscut de mult ca nu o mai iubeste, ea ar fi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3183 din 3732
«   1 ... 3180   3181   3182   3183   3184   3185   3186 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare