Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 23 sep 2004 11:11 de Flashlights
Daca nu plangi tot degeaba ... :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 23 sep 2004 11:00 de ExoticDream
Very funny!!! Semeni din ce in ce mai mult cu mentorul tau spiritual! Ghinion! Remarcile malitioase, nebazate pe argumente, intrebarile retorice puse in bascalie n-au nici o valoare. Daca ai intr-adevar cu 10 ani mai mult decat mine si daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul vir din 23 sep 2004 10:49 de ExoticDream
Mai bine da tu, ca ai 7 masini, (eu cu RATB-ul mai greu....), abia iti mai limpezesti gandurile, sentimentele (daca.... ai! ) ....sau poate...mai pamantesc....agati ceva nou? Stii tu...."Sa dam o tura/Urca in masina si taci/O ...
Re: Re: contraceptia prima oara din 23 sep 2004 10:34 de ExoticDream
Mie (si nu numai) mi s-ar parea mai frumos daca fata ar lua anticonceptionale, prezervativul parca strica un pic (mai mult? ) din farmecul acelor clipe....asa ca, daca relatia este una serioasa in care exista atat dragoste, cat si comunicare, ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 23 sep 2004 07:17 de xxxxx
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ce-as putea sa mai adaug?
Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de din 23 sep 2004 06:46 de xxxxx
Si mai inteleg ca, de fapt, ciobul era un diamant.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 din 23 sep 2004 06:41 de xxxxx
Inteleg ca fata s-a indragostit de un ciob crezand ca e un diamant.
Re: Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin din 23 sep 2004 06:36 de xxxxx
Tu reusesti sa omori dragostea vorbind despre dragoste...
Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de din 23 sep 2004 03:39 de xxxxx
Un raspuns foarte corect!!!
Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro din 23 sep 2004 03:36 de xxxxx
Universitatile costa mult, la graduare ramai cu datorii mari pe carduri, motiv sa nu mai faci vizite in Hawaii. In plus, concediul de odihna in America este de 2 saptamani pe an (incepand din al doilea an de angajare).
Sa nu crezi ca exista cineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v- din 23 sep 2004 01:32 de eu
sal.eu unu a probleme cu preputul asta.n-am avut rabdare sa citesc toate posturile... dar in citeva cuvinte: e stramt...si fara un prezervativ lubrifiat este destul de dificil un contact sexual.totusi nu asi face circumcizie.nici sa fortez ...
Re: Re: de ce .. din 23 sep 2004 01:11 de una
chiar daca il iubeste nespus,sa incerce sa renunte la el.stiu ca este greu dar trebuie.daca pana acum ai fost insultata,de ce crezi ca dupa ce vei face pasul vei fi apreciata? nu-i adevarat.se va folosi de tine.iti spun din exp.si eu am facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va sfatuiesc sa v-o faceti din 22 sep 2004 22:48 de anonim
In raspuns la Valentin care neaga ca preptul este tesut erogen:
cititi despre studiile Dr John R. Taylor din Canada care au fost publicate si in British Medical Journal - "preputul este tesut bogat invervat cu rol senzual si ...
Re: Re: Infuenta factorului biologic asupra sexual din 22 sep 2004 19:57 de YLoveCamelia
lipsa simtului umorului si timiditatea indeparteaza adesea pe om de ceea ce vrea sa aiba. ( cred ca ar fi tare grav sa coexiste intr un individ , brr ).
Re: Re: ajutor din 22 sep 2004 19:46 de asdaa
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virgini din 22 sep 2004 19:04 de Flashlights
Hai , hai! Da o tura si lasa-ma!
Re: Re: Re: contraceptia prima oara din 22 sep 2004 19:04 de blueyes
asta e! ghinion de nesansa:D:D:D
sau..... poate nu mint! iti asumi riscul?
Re: Re: contraceptia prima oara din 22 sep 2004 19:01 de Flashlights
Si daca ne minti ...
Re: Re: Re: am 17 ani si sunt virgin din 22 sep 2004 17:31 de fakeru
:blink:un alt caz de lama care habar nu are pe ce lume traieste:blink:
Re: Infuenta factorului biologic asupra sexualitat din 22 sep 2004 15:14 de ExoticDream
Cred ca dupa o asemenea faza "criminala" , nu prea as mai avea chef sa fac dragoste cu partenerul in clipele urmatoare!!! Dar....daca si el are simtul umorului....nu se stie niciodata!!!
Pagina 3182 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||