Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Rigevidon

din 17 sep 2004 23:51 de dana

as vrea sa stiu daca este vreo diferenta intre Rigevidon 21 tablete si Rigevidon 21+7. intreb asta pentru ca pe piata nu se mai fabrica cele cu 21 de tablete.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor

din 17 sep 2004 22:09 de Infector

Bah fratilor , luati-va fratilor cate un job ceva si mai da-l in pana mea de forum ca va pierdeti zeci de ore aberand aici fel de fel de alea cand puteti face ceva constructiv draq, mai luati si un ban, mai iesiti la aer. Eu daca nu ati ...

Re: Re: Re: amanta - buna sau rea

din 17 sep 2004 21:38 de Infector

Bah, eu sunt cel mai inteligent om de pe acest forum (si mai cunosc 2 pers aici fffff smart, le apreciez ffff mult)... mai sunt unii inteligenti , cativa, si unii isteti... dar degeaba ... branza buna in burduf de caine cum se spune. Si ce daca as ...

Re: am 17 ani si sunt virgin

din 17 sep 2004 20:19 de YLoveCamelia

daca gandesti astfel nu ma mir de ce spui...

Re: Re: Re: Re: de ce?

din 17 sep 2004 20:15 de YLoveCamelia

mai mult decat adevarat. exista o zicala si anume " o femeie care e frumoasa arata bine si demacheata ( dimineata probabil ). gandeste te daca nu ar avea sutiene sa le ridice sanii sa para astfel mai apetisanti si tot felul de smecherii ...

Re: amanta - buna sau rea

din 17 sep 2004 20:08 de YLoveCamelia

sunt foarte bune amantele daca ai nevoie de ele...

Re: nepotrivit

din 17 sep 2004 18:14 de nemesis

Ei Laura draga, te-ai gandit ca poate pentru el tu esti doar un trofeu ? La 16 ani nu are maturitatea necesara pentru o relatie serioasa. In plus fetele se maturizeaza mai repede cu alte cuvinte el nu este mai mic "dar" cu 4 ani ci cu ...

Re: Re: Re: de ce?

din 17 sep 2004 17:24 de alexul17

asa e ma si eu cand am vazuto pe o prietena dea lu sormea arata bine rau si intr-o zi a dormit la la mine acasa o invitase sormea,si a doua zi cand am vazuto dimineatza fara machiaj m-am si speriat de ea :x

Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 17 sep 2004 16:12 de squaw

Subscriu.Vad ca se practica destul de des pe site-ul asta:x Draga Felicia, am vrut doar sa-ti aduc subiectul pe prima pagina.N-am acum timp sa parcurg 10 pagini.Am sa revin:love:Bogdan

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 17 sep 2004 15:55 de Lucy

Stiu k e vechi de o luna subiectul dar m-am gandit k poate gasesc un rasp pe aici... acum cateva zile am primit si eu "vestea", printr-un test... kiar daca momentan eu vad acelasi lucru chiar dak va fi chirurgical sau... chimical.. stie ...

Re: Re: Are rost?

din 17 sep 2004 15:29 de Marginita

Nenea sefu', zi si mie ce e ala "martalog" ca la noi in cartier io n-am invatat cuvantul asta la scoala! Martalog e un nene d-ala urat, prost si fraier de moare fiindca sta cu o singura tanti si nu se uita si el, ca baietii, in curtea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C.

din 17 sep 2004 15:12 de dualis

Dar cum tu intri in categorie cu brio, poti vorbi cat mai mult, daca-ai stii cat imi placeee. :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de

din 17 sep 2004 14:16 de ExoticDream

NU, NU, NU!!! Ea NU pune in balanta averile celor doi, ideea este exact pe dos: respectiva NU este o fata care umbla dupa avantaje de nici un fel, ci una care isi urmeaza DOAR glasul inimii ca sa ma exprim poetic! Aici este vorba despre o fata si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor Am peni

din 17 sep 2004 08:44 de DrSexpert

Pe mine ma deranjeaza exagerarile ... cand vezi ca altceva nu scrie incepi sa intri la ganduri. Pai DUH ... este un forum de sex la urma urmei. Nu scrie nicaieri ca este un forum de facut misto - ma gandeam ca e subinteles - adica nu ma ...

din 17 sep 2004 08:31 de Alinutzzza

a, SI DOARE< DOARE TARE DE TOT!!!!! este o durere atat de insuportabila incat nu se mai merita sa faci sex. mai bine ramai cu virginitatea ta ca durerea aia......E GROAZNICA!!!E ORIBILA!E INSUPORTABILA!!!:lol::lol:

din 17 sep 2004 08:28 de Alinutzzza

FUCKKK!!!!!!!AI 17 ANI SI ESTI VIRGIN!!!!!!!! CUM POTI SA TRAIESTI??? du-te repede, repede, repede la o prostituata si fute-o fute-o pana nu mai poti!!!alta scapare nu ai!!!:D

din 17 sep 2004 07:49 de L O V E R

Ba, omule ce naiba esti asa de speriat? Crezi ca esti femeie? NU te doare nimic!!! Cand o sa gasesti o fata pe gustul tau o sa iti satisfaci placerea!!! BAFTA !!! si sa zici cum a fost ca nu mai tin minte...

Re: Virgin la 25 de ani!

din 17 sep 2004 02:58 de alexul17

sigur nu esti tu ala? :D

Re: Re: de ce?

din 17 sep 2004 02:17 de dualis

:lol::lol: Si partea a doua ? :) Chiar ma gandeam si eu azi.. amintindu-mi ca Exotic a spus odata ca procentul fetelor frumoase e mai mare decat cel al baietilor frumosi.. pe naiba.. procentul ala mare al fetelor se imbraca cat mai pestrit, cat ...

Re: Re: Ce sa faca...

din 17 sep 2004 02:03 de dualis

:) "Aoleu" :) mai, "tralala" :) daca te omori te strang de gat :) ce, esti nebun ? :) Zici ca ai 17 ani si nu stii daca ai probleme cu fimoza ? E imposibil in atatia ani sa nu te fi uitat si tu la o erectie proprie :) de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3186 din 3732
«   1 ... 3183   3184   3185   3186   3187   3188   3189 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare