Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: E. C. din 15 sep 2004 00:28 de Alucka
:D:D:D:D:D
Shtie careva daca s-au facut donatzii de calcula pe la vreun spital de nebuni?
Ce draq nu au impartzit shi nishte volume de Cioran,Tzutzea,Liiceanu,Freud(psihologia inconshtienului :D:D:D ),Jung,Hegel(prelegeri de ...
Re: Re: Re: Re: Re: E. C. din 15 sep 2004 00:15 de DUMNEZEU
OK,un gest frumos din partea mea.
(in concluzie totusi ne asemanam in idei ...doar ca tu folosesti mai multe citate ca mine si asta ma oftica ca te face sa pari mai citit..."
Asa-i?)
Mai care-i treaba,ca ma oftica aia care nu vor ...
Re: din 15 sep 2004 00:08 de Alucka
Cu ajutorul institutelor de cercetare de renume in domeniu shi ani de cercetari...,daca insishti shi doreshti din tot sufletul shi situatzia materiala itzi permite s-ar putea!:D:D:D
din 15 sep 2004 00:02 de cristina
am o intrebare medicul ginecolog isi poate da seama daca mai esti sau nu virgina , daca ai avut cintact sexual pana atunci
Re: Re: Re: Re: E. C. din 14 sep 2004 22:28 de Taqua
"Dar daca ideile tale nu sunt la fel ca si ideile mele, dar totusi o parte din ideile tale sunt citate care exprima aproape acelasi lucru ca si ideile mele rezultate din compilarea unor citate care totusi sunt de-a dreptul diferite ...
Re: Re: Re: Re: E. C. din 14 sep 2004 21:37 de dualis
:) Bine, mai, "evoluatule" (asa evoluat incat n-ai depasit inca complexul lui Oedip).
Recunosc, sunt cu mult in urma Lui Dumnezeu. Te simti mai bine acum ? :)
Cu placere. :)
Re: Re: Re: Re: E. C. din 14 sep 2004 21:34 de Infector
Omule esti dus!
Re: Re: Re: E. C. din 14 sep 2004 21:17 de DUMNEZEU
AM INTELES MESAJUL TAU CARE CITA MESAJUL MEU IN CARE ERA SI IDEEA CITATELOR DIN CIORAN,UNDE DADEAI CITATELE ACELEA IN CARE ERA "UITATUL".
IDEEA MEA DESPRE "UITAT" RAMANE VALABILA CHIAR DACA CITATELE(tot mesajul tau) ACELEA ...
Re: Prietenie-iubire-prietenie... mit sau realitat din 14 sep 2004 20:20 de levi82
O vreme am crezut ca da. Dar dupa unele tentative nereusite am ajuns la concluzia ca dorinta de a pastra o oarecare prietenie a ajuns sa dea nastere la un coportament fals, ceea ce consider ca nu este un lucru foarte sanatos. Cine stie, cum ...
Re: Demult... din 14 sep 2004 17:51 de Alinutzzza
Doamne, ce mult mi-a placut...o printez
Re: Are rost? din 14 sep 2004 17:47 de Alinutzzza
nu poti decat sa stai si sa vezi daca dragostea aceea care a simtit-o pentru tine 2 ani in capat se va lasa inghitita de vartejul vietii de student...
nu are rost sa te desparti de el daca pleca in alta parte. s-ar putea dovedi mai tarziu o ...
Re: Vreau pareri din 14 sep 2004 17:31 de Alinutzzza
povestea ta pare o un pasaj dintr-un roman erotico-fantezist-de-provincie:D:D:D
poti sa afli dandu-i fusta jos. daca n-are nici o reactie e de bine:D
Re: Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 14 sep 2004 16:06 de squaw
Mai ales ca eu cunosc fete care vazand un barbat frumos pe strada (sau in alt loc)exclama:'ma vad lovita de toti peretzii" Propun sa le criticam si pe ele ...dar sa nu le zicem 'jeguri umane':love:
Re: Re: Vreau pareri din 14 sep 2004 14:48 de dualis
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: agatatul pe strada? din 14 sep 2004 14:28 de Swann
Nu inteleg, fetelor, de ce ati fi oripilate sa faca un baiat cunostinta cu voi pe strada. Nu ma refer la agatatul penibil folosind tot felul de replici idioate....dar daca iti place de o fata, incerci sa intri in vorba cu ea...indiferent ca esti pe ...
Re: Re: E. C. din 14 sep 2004 14:18 de dualis
:x:x:lol::lol::lol: Las' ca te pupa tata si-ti trece :) unde-i buba ? :lol:
"O concluzie (in cazul tau, mai multe :) )marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti". :lol:
Ti-as explica cum e de fapt cu citatul acela cu ...
Re: Re: Re: Vreau pareri din 14 sep 2004 13:52 de YLoveCamelia
nu, da animalul asta scrie permanent cu caps lock .macar daca ar scrie ceva ca si continut ... are impresia poate ca e Dumnezeu.
Re: Re: Vreau pareri din 14 sep 2004 13:19 de Infector
Ba animalule ma ustura ochii!!!!!Deblocheaza si tu CapsLock-ul ala!
Re: Vreau pareri din 14 sep 2004 13:15 de DUMNEZEU
OH MAN,ITI PLACE VERISOARATA,CE SA ZIC CAM IN MAJORITATE VERISOARELE ASTEA SUNT O PROBLEMA.:D:D:D
PAI CHESTIA ESTE CA DACA O FACI SI O FACI BINE O SA II PLACA SI O SA ITI PLACA SI TIE,IAR DACA NU O FACI BINE ESTE NASOALA RAU.
DA EU ZIC CA ESTE ...
Re: E. C. din 14 sep 2004 12:41 de DUMNEZEU
CAT TIMP INCEPE CU LITERA MARE SI SE TERMINA CU PUNCT INSEAMNA CA SI-A TERMINAT PROPOZITIA AUTORUL SI FIECARE PROPOZITIE ARE IDEEA SA.
EU AM ALES PROPOZITIILE CU IDEILE CARE MAU INTERESAT PENTRU A LE FOLOSI CA CITAT,ASA CA NU ESTE NICI O ...
Pagina 3189 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||