Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Are rost?

din 14 sep 2004 11:30 de nemesis

Dupa moddul in care gandesti nu cred ca ai prea multe in cap... Asemenea intrebari dupa o relatie de 2 ani sunt un pic deplasate! Daca mai papi niste cereale la micul de jun poate o sa te faci mare in curand. Lavinia(sabba) are dreptate! ...

din 14 sep 2004 11:18 de Infector

Daca e martalog nu te insala dar daca arata cat de cat bine si mai e si simpatic si prietenos .. o sa se frece ca nesu pana face spume. Parerea mea. Dar.... nu toti sunt ca mine asa ca ....

din 14 sep 2004 11:02 de Alucka

Hehehe....,hormonii shi la 30(poate mai tare ca la 19)!Depinde cat este de cerebral prietenul tau si depinde cat este de solida relatzia voastra! Deshi daca ai venit sa ne intrebi pe noi aici pe forum...,lucrurile nu sunt prea roze ori tu ...

din 14 sep 2004 01:23 de dualis

Daca-ti pui intrebarea asta, mi se pare ca nu prea iti pasa, esti, intr-un fel, indiferenta. Daca vrei sa vezi probleme, le vezi si-n Paradis. O sa va intalniti "doar" in week-end-uri, si va fi minunat, nu vad nici un motiv de ...

din 14 sep 2004 00:18 de Afrodita

Da, are rost!!! Daca aveti incredere unul in celalalt, atunci e bine! :)

din 13 sep 2004 23:46 de sabba

Are rost! Multe in afara de hormoni ne fac sa pastram sau nu o relatie! Pana la urma un an trece foarte usor si poate la finele anului veti fi din nou amandoi!;):)

Re: Re: Re:

din 13 sep 2004 23:36 de sabba

Te-as iubi... Daca vrea mai draga... Sa-mi cosesti iarba din ograda.. Sa-mii prasesti doua trei hectare... ( Fara Zahar):D:D:D

Are rost?

din 13 sep 2004 23:20 de bluebaby

Sunt o tipa de 18 ani si trec in a XII-a.Am prieten de 2 ani si problema e ca el anul acesta va merge la facultate.O sa ne desparta vreo 50 de km si o sa ne mai intalnim doar in week-end.Intrebarea care ma framanta e daca mai are rost sa ramanem ...

Re: Re: Re: Re:

din 13 sep 2004 23:06 de Alucka

Mai bine culca-te !:)

Re: Re: Re:

din 13 sep 2004 23:04 de sabba

Cred ca-ti fac neuronii scurt in seara asta!;):D:D Daca m-ar tenta probabil m-as apuca si la fel de probabil as si reusi! :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 sep 2004 22:29 de sabba

Nu te abtine! Ca-ti face rau! Ca dovada ai inceput sa vorbesti aiurea.....nu de alta....da' nu-ti sta bine!;):D:D

din 13 sep 2004 22:17 de Alucka

Sa ma abtzin,sa nu ma abtzin?Hai sa ma abtzin!Avand in vedere ca eshti singura floare prezenta in gradina noastra acum...,chiar daca eshti vejtejita!:D:D:D

din 13 sep 2004 22:13 de dualis

Nu stiu daca va avea curaj sa-mi spuna adevarul, vrei sa-si piarda postul ? :) Sau poate are curaj, asa s-ar explica culoarea albastra. :lol::lol:

Re: Re:

din 13 sep 2004 21:53 de Infector

Da.... si ce mai e clar ca femeile nu te plac pe tine. Na! :p

Re:

din 13 sep 2004 21:50 de sabba

Bai, eu stiu ca femeile il plac pe Aluka..... Da' acuma, na.....daca nu mai ma mira c-o sa facem plaja la pol...de ce m-ar mira ca femeile te plac pe tine?:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 sep 2004 21:17 de dualis

:) Sa analizeze :) nu ma deranjeaza, toti o facem, intr-un fel sau altul. Eu spuneam despre cliseul mucegait :) "fund (sau orice altceva) marfa". :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 sep 2004 20:57 de sabba

Ti-o place, nu ti-o place asta e! Am o colega care in primul rand asta analizeaza la barbati.....fundul!:D:D:D Daca se incadreaza in tipar se uita si mai departe, nu....la revedere!:D:D:D

Re: testele

din 13 sep 2004 20:35 de sabba

Cred ca poti sta linistita! Mai dau gres, da' nici chiar asa! Cred ca este o dereglare: de la pastile, de la o raceala, etc!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie-iubire-p

din 13 sep 2004 20:09 de dualis

Banuiam ca nu o sa pierzi ocazia. :)

Re: testele

din 13 sep 2004 19:21 de Infector

Te stresezi prea mult... Oricum .... din asta se invata cat de simplu si de usor ar fi fost daca te-ai fi protejat mai bine.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3190 din 3732
«   1 ... 3187   3188   3189   3190   3191   3192   3193 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare