Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 03:20 de blueyes
ia lasa draga oamenii de pe forum in pace! care e problema? ai auzit de libertatea de opinie????daca nu o sa-ti explic cum sta treaba sau si mai simplu ar fii sa te informezi:D:D
Let there be light ! din 26 sep 2004 03:17 de dualis
JURAMANT VIETII : Niciodata nu te voi trada de tot ; desi te-am tradat si te voi trada la fiecare pas ;
Cand te-am urat, nu te-am putut uita ;
Te-am blestemat, ca sa te suport ;
Te-am refuzat, ca sa te schimbi ;
Te-am chemat si n-ai venit ; ...
Re: ??? din 26 sep 2004 03:15 de nelu
De sarbatorile de Craciun, Anul Nou si Boboteaza, de regula beneficiaza de permisie toti militarii (cate o 1/3 la fiecare sarbatoare. Sunt si exceptii: unde sunt servicii operative sau paza, de unde nu pot pleca 1/3 din efectiv.
Prietenul tau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 03:13 de blueyes
o sa vorbesc chiar foarte incet...ca sa fiu sigura ca intelegi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 03:11 de alex
daca vorbesti repede.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 127.0.0.1 din 26 sep 2004 03:11 de blueyes
da da da cum sa nu! si modestia e principala ta calitate...nasolule:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 127.0.0.1 din 26 sep 2004 03:10 de alex
ma,nu fi rushinoasa.spune daca itzi plac.:p
Re: wow.... din 26 sep 2004 02:29 de alex
nervi in nervi de te apuca dracii.:p
Re: Re: Re: Re: Poveste! din 26 sep 2004 02:05 de alex
nici daca naste soacra-mea?:p
Re: Re: Re: Poveste! din 26 sep 2004 02:02 de Ionel
Nu plec din cauza ta. Am plecat deoarece am semnalizat administratorului limbajul vulgar si jignitor folosit de o persoana si am fost jignit in continuare. Am vazut pe alte forum-uri ca doar s-a abatut de la topic si a fost avertizat, iar postarile ...
Re: Re: Am 14 ani, ma masturbez din 26 sep 2004 01:49 de alex
:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 01:37 de alex
bai,dar ori te-ai pus calare pe noi ori nu.parca nu ajungea bezmetica aia de exotic-screm.:p
v-ati propus sa ne asasinati literar?:D
Re: Re: scrisoare din 26 sep 2004 01:33 de alex
doar daca e imbecila o sa te caute:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 01:15 de MissM
Mi-au trecut multe idei "negre" prin cap in ceasurile mele de tristete insuportabila, in noptile nedormite chinuite de intrebari fara raspuns, dar am gasit puterea sa trec peste ele, ni s-a dat o viata si nu avem dreptul sa ne batem joc ...
Re: scrisoare din 26 sep 2004 01:05 de MissM
As da orice sa stiu cine esti....cuvintele tale imi par cunoscute....exista intelesuri pe care mi-e teama sa le patrund...si totusi e atata sens in ele....cauta-ma, te rog din suflet!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:59 de alinaoxford
adica ce vrei sa spui prinasta ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:57 de alinaoxford
nu ai de ce sa-ti ceri iertare pt. ceea ce ai scris sau pt. ceea ce sa spus aici asa cum ai spus suntem toti straini si incercam sa ne ajutam cum putem ,cu sfaturi sau orice nu? chiar daca nu ma cunosti iti apreciez faptul ca totusi incerci sa te ...
Re: Re: din 26 sep 2004 00:54 de MissM
Fiecare da atat cat poate....nervi sau iubire...., dar de murit nu mor cei care se enerveaza, ci...ceilalti...
Re: Re: din 26 sep 2004 00:52 de alinaoxford
ei incearca sa te relaxezi!! daca nu-ti place ceea ce discutam propune tu altceva mai amuzant sa te simti mai bine .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 sep 2004 00:51 de MissM
Iti multumesc din suflet si apreciez cuvintele tale, stiu ca ai vrut sa ma ajuti. Poate am gresit scrrindu-mi povestea, dar stii....uneori se aduna atata durere in suflet incat simti nevoia sa faci ceva, altfel explodezi si risti sa faci o ...
Pagina 3177 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||