Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 1

din 27 sep 2004 17:28 de YLoveCamelia

ai dreptate. is tari cazurile in care femeia care vrea sa vada cam ce gandeste subiectul ochit se cam complexeaza ascultandu l. reactiile sunt foarte hilare de la fizionomie :huh: pana la punctul in care nu mai scoate sunete:lol:

Re: Re: Re: vi sa intamplat ?

din 27 sep 2004 17:17 de Hellboy

Eu nu prea inteleg!? Prietenul tau e in armata si va scapa de acolo in 5 luni dupa cum zici tu. Atunci cu cine ai ras? Cu poza lui? Gata te-am filat. Are fata dreptate, nu e la cules de capsuni, ea face ceva util: e studenta la fabrica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2004 17:17 de MissM

Baiatul acela nu locuia in Utah, ci intr-un stat din vecinatate, referinta la Utah a fost facuta in gluma in ideea ca as fi ales sa traiesc cu amandoi baietii intr-un menage-a-trois cum se practica in Utah! Nu as fi facut nicicand asa ceva! In ...

Re: Let there be light !

din 27 sep 2004 17:04 de MissM

Superbe cuvinte....iti multumesc pt ele....mi-au mers la suflet! Credeam ca da...in timpul cat am fost impreuna....credeam ca ma iubeste din tot sufletul, din toata fiinta pe mine, asa cum faceam si eu...., dar mai tarziu mi-a spus ca ar ...

Re: Re: Prima mea dragoste adevarata

din 27 sep 2004 15:13 de alinaoxford

ai o singura optiune sa o inviti la o plimbare si sa stai de vorba cu ea ,sa-i spui ceea ce ai pe suflet si daca va merge va fi norocul tau daca nu inseamna ca ea nu-i pentru tine si ca o sa-ti gasesti si perechia potrivita,ai tot timpul inainte nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 27 sep 2004 15:03 de dualis

Eh, si totusi, Casanova nu a fost doar ce crede "juniorul" asta. :):lol:

Re: Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 27 sep 2004 14:59 de ExoticDream

Cireada ca tot era vorba despre vite, nu? Pai a scris omul ca sa invete si altii cate ceva din tainele vietii de seducator profesionist!!! Daca as avea de ales.....parca as prefera alta lectura totusi.....!!!:p

Re: Re: inceperea vietii sexuale!?

din 27 sep 2004 14:43 de ExoticDream

Pana acum Casanova umbla in disguise pe aici, acum iata unul in carne si oase, super expert in teorie!!!!! Ce faci, mai, ai sedus sarmanele fete/femei si acum le lasi in suferinta??? La practica te lasam corijent! De-aia cred ca ai venit pe la ...

Re: inceperea vietii sexuale!?

din 27 sep 2004 14:39 de seducator

Sa stii ca-s expert in teorie:/. Daca apare o problema imi trimiti un mail si eu iti trimit cel mai bun sfat posibil.:. your best Seducator Casanova(adica EU)

Re: inceperea vietii sexuale!?

din 27 sep 2004 14:36 de seducator

Nu cred ca ai facut cea mai buna alegere dar ai grija cum o faci. Fii prudenta. Se pot intampla multeB):ninja:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 14:28 de dualis

Bine, bine.. m-ai rugat ceva.. insa trebuie editat si la tine :):)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 14:25 de ExoticDream

Imi pare rau, cred ca e vb de o neintelegere, nu am jignit pe nimeni si cu atat mai putin as fi avut un comportament salbatic fata de tine, o persoana fata de care am o deosebita stima! Poate nu am stiut cu cine vorbesc pe YM, poate era in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 14:12 de dualis

Da, am spus odata ca nu cred ca esti chiar asa cum spunea cineva in urma denigrarilor tale repetate asupra barbatilor, spuneam ca nu cred ca la o intalnire te-ai uita chioras la el fara nici un motiv, bazandu-te doar pe parerile tale despre ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 27 sep 2004 14:07 de ExoticDream

Pana acum puneam lumea din jur inaintea lumii mele si rezultatul a fost dezastruos, asa ca am sa-ti ascult sfatul si am sa devin un pic mai egoista...Stiu ca nu merita sa pun la suflet false rautati, nici nu o fac decat partial, dar mult timp am ...

Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 13:59 de ExoticDream

Am avut senzatia ca iei in gluma cuvintele ei...Daca vrei sa stii ce a inteles ea din acea scrisoare, am sa o rog sa-ti explice. Si pe mine ma intereseaza la fel de mult.

Re: Re: Re: Re:

din 27 sep 2004 13:58 de dualis

Asa, mai pune cateva fete posomorate si lasa-te schimbata de lume, caci tot n-ai inteles ca tu esti lumea de care trebuie sa ai grija. Am observat ca una zici si alta faci, degeaba apreciezi bunatatea daca nu asculti de ea si in schimb pui la ...

Re: Prima mea dragoste adevarata

din 27 sep 2004 13:51 de ExoticDream

Ai doar 15 ani si ceea ce ne-ai povestit nu e de ajuns ca sa cataloghezi ceea ce simti ca fiind "prima ta dragoste adevarata"! Iti place fata, te gandesti la ea, ai vrea sa fie prietena ta, dar nu stii cum s-o desparti de iubitul ei! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20

din 27 sep 2004 13:38 de ExoticDream

De acord cu inspectia olfactiva (cine ar sta langa un nespalat?!? ) , dar la inspectia vizuala ce standarde trebuie sa indeplineasca impricinatul? N-ar fi suficient sa aiba un aspect general placut (adica sa nu fie super obez sau ultra slabanog, ...

Re: Re: Am 14 ani, ma masturbez

din 27 sep 2004 13:19 de ExoticDream

Chestia aia stiam eu ca e alba, dar ca sa ne lumineze zilele intunecate n-ar trebui sa fie si usor fosforescenta??? :D:D:D

Re: Re: Pretul virginitatii?...500 de euro !!!

din 27 sep 2004 12:11 de ExoticDream

La fel ca si tine, cel din afara a renuntat la ea numai sa o stie fericita, e greu sa faci asa ceva, dar cred ca daca atingi un anumit nivel al iubirii esti capabil sa sacrifici totul, inclusiv pe tine insuti si fericirea ta, pt ca celalalt sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3174 din 3732
«   1 ... 3171   3172   3173   3174   3175   3176   3177 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare