Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: NIMICUL....

din 28 sep 2004 16:39 de Hellboy

Am spus doar ca se poate interpreta ca un santaj emotional, nu ca este unul. Daca ai ajuns sa accepti acest lucru ai facut un pas inainte. Din pacate majoritatea oamenilor (mai mult fetele) se confrunta cu un asemenea caz in viata. Cu cat ...

NIMICUL....

din 28 sep 2004 16:07 de MissM

Acum am inteles: NU ESTI PRIETENUL MEU si nici NU AI FOST VREODATA! Nu m-ai iubit NICIODATA cu adevarat.....mi-ai oferit maximum o iluzie de relatie de cateva luni....cu un minimum de sentimente din partea ta, o aventura ca atatea altele pe care ...

Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 28 sep 2004 15:58 de Mikii

O scena: din camera iese o fata plangand si intra in alta camera sub privirile nedumerite ale mamei sale. Dupa ea iese baiatul venit (chemat) in vizita. Mama fetei il intreaba: Ce i-ai facut fetei de plange? Nimic, spune baiatul, n-am atins-o nici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 28 sep 2004 15:46 de Justitiarul

Mai Infector, lasa oamenii in pace. Chiar atata nesimtire se ascunde in tine, incat ne-ai mintit ca te retragi definitiv, dar tu revii - ca si altadata - sub un al nume? Caracterul unui om nu se poate schimba, doar unele trasaturi se pot ...

Re: pt Baieti

din 28 sep 2004 15:25 de Misu

De ce sa se uite sau de ce sa nu se uite? Penisul este parte componenta a corpului uman. La baia publica este imposibil sa nu te uiti la corpul celui care face baie cu tine, deci si la p... Daca tratezi aceste lucruri ca pe oricare altul (si doara ...

Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 28 sep 2004 15:08 de MissM

Pt mine relatia intre 2 persoane care au 19-20 de ani a fost doar o iluzie imposibil de amara.... probabil ca exista si cazuri fericite, dar in general un baiat la varsta asta nu-si doreste ceva stabil...Nu stiu ce e mai bine...sa incercam sa-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 sep 2004 15:01 de GoodAdvice

Stii ce? De ce nu-ti iei tu vreo 2 amici de cartier (unul e aici, posteaza numai trivialitati) si trageti o tura pana acolo, cred ca un menage a trois va vine ca o manusa, sunteti toti o apa si-un pamant! Daca se intampla sa fiti una si aceeasi ...

Re: Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 28 sep 2004 14:58 de alinaoxford

mai incearca atunci.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi sa intampla

din 28 sep 2004 14:39 de Misu

Lasa-l, bre, ca-i jurnalist.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi sa intamplat ?

din 28 sep 2004 14:35 de alinaoxford

ba Flashlights am noroc ca nu toti baietii sunt ca tine si ca se mai gasesc pe ici pe colo cativa buni care nu merita sa-i bag in acei-as oala cu tine,si inca ceva aici cand scrii ceva intamplari nu e neaparat sa fie recent poate ca ceea ce am ...

Raspuns pt dualis

din 28 sep 2004 13:35 de MissM

Nu pot explica exhaustiv pt ca doresc ca majoritatea sentimentelor si gandurilor mele legate de ceea ce am trait in ultimii 2 ani sa ramana adanc ingropate in sufletul meu (si eventual al lui, daca isi mai aminteste de mine). Intotdeauna a existat ...

din 28 sep 2004 11:58 de ExoticDream

Doamne, mare e gradina ta si incapatoare....! N-as fi crezut vreodata ca poti fi atat de..... Nu-ti este rusine ca existi? Cateodata imi pare rau ca s-a abolit pedeapsa cu moartea....ar trebui sa existe macar un fel de retrogradare din ...

din 28 sep 2004 11:40 de ExoticDream

Nu e neaparat necesar....oricum nu-ti pasa!!! Vezi ca s-au adunat niscai femei sexoase in fata blocului....ce daca trag la seminte de zor, sunt buuuuuuune la altceva.....nu ca visatoarele alea care nu stiu pe ce lume traiesc.....mai lasa-l naibii ...

din 28 sep 2004 11:32 de Flashlights

Cum zicea Aluka ... odata si odata tot imi fac timp sa citesc :D

din 28 sep 2004 11:30 de ExoticDream

Esti cel mai nesimtitor baiat din cati mi-a fost dat sa cunosc in viata mea, nu meriti ca cineva de calitate sa te iubeasca si nu vei avea niciodata parte de iubire sincera pt ca nu esti in stare sa raspunzi nici pe sfert unui sentiment frumos, ...

Re: Re: What a wonderful world

din 28 sep 2004 10:40 de ExoticDream

N-ai inteles absolut nimic din ce a scris dualis!!! Nici nu ma mir....in mintea ta lumea se compune din persoana ta, unica, uriasa, aflata pe un soclu imens, si restul oamenilor, niste gandacei care misuna la baza statuii, incercand sa-ti faca pe ...

Re: What a wonderful world

din 28 sep 2004 10:34 de ExoticDream

Cam asa am simtit si eu ieri, dupa cutremur....doar ca pe mine nu m-a parasit nimeni pt ca nu am lasat inca pe nimeni in viata mea...., mi-e teama de noi dezamagiri....E adevarat, pastram in noi credinta, iubirea si mai ales SPERANTA intr-un ...

Re: Re: inceperea vietii sexuale!?

din 28 sep 2004 10:15 de ExoticDream

Corect, concentratia de imaturi psihic de pe forumul nostru este extrem de mare in ultima vreme!!! Nu cred ca vrea cineva sa faca sex de tip animalic cu ei, de aceea nu conteaza daca sunt macar maturi fizic! In ultima vreme se constata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima mea dragoste

din 27 sep 2004 23:55 de Misu

Mai omule, daca tu asa vrei, nu te condamn, dar fara mine ca nu sunt homosexual. (Nu condamn homosexualii, dar eu nu sunt.)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mi

din 27 sep 2004 23:47 de Flashlights

1)se scrie "du-te" 2)se scrie "smecher" nu "jmecher" se pare ca tu esti papagalul aici C Class, E Class ...poate si un ML care e mai destept :p PS: Foloseste cratima la : "sa ti" Ti-am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3172 din 3732
«   1 ... 3169   3170   3171   3172   3173   3174   3175 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare