Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 sep 2004 13:59 de ExoticDream

A propos de lanterne rosii, semnificatia era aia legata de casele de....placeri, dar ar mai fi si cea fotbalistica, asa ca daca porti lanterna rosie inseamna cumva ca esti ultimul...om? PS. Nu fi trist, cine te-a iubit te va ignora, anul ...

din 29 sep 2004 13:50 de ExoticDream

Cand vine vorba de insulte a la capu' lu' 14, gandul ma duce la tine, ce sa-i faci, deformatie de...forum! Te-am rugat sa nu mai folosesti pluralul, nu toata lumea sufera de personalitate multipla ca tine. Stai bland ca te voi ignora, acum pana ...

din 29 sep 2004 13:41 de ExoticDream

Cam fortata legatura cu prefectura....dar daca atat ai inteles....asta e, oricum viteza de indepartare de tine ar trebui sa fie mult mai mare.... PS. Lasie ala sarmanul e cu de fapt Lassie, dar ce mai conteaza?

din 29 sep 2004 13:36 de Flashlights

Run Lasie!Run girl!

din 29 sep 2004 13:31 de Flashlights

Nu am scris eu. Crede-ma ca daca doream sa te injur ca un birjar o faceam deja. Tu si mona sunteti un stres si prefer sa va ignor. Nu meritati nici sa va vorbesc urat caci v-as da apa la moara care si asa e stricata si macina intr-una ...

din 29 sep 2004 13:11 de ExoticDream

De ce ne minti, de ce ne minti???:x:x:x Chiar nu ti-e jena??? M-ai enervat! Pe langa faptul ca "bucuria" ta de a nu mai fi "deranjat" din savantele-ti preocupari (de gigolo local si politician in devenire) este dovada ...

din 29 sep 2004 12:56 de ExoticDream

Poate n-ai scris corect cuvantul ala englezesc, ce parere ai??? Daca recunosti, te cred si eu!!! ;):D:lol:

din 29 sep 2004 12:55 de ExoticDream

Ce te face sa crezi ca am fi lesinate sa-l vedem impreuna cu noi??? Poate doar pt o bataie pe cinste, dar....oricum n-ar fi de ajuns ca sa-i spele pacatele!!! Si te rog....il jignesti....la valoarea lui cum sa stea domnul vreodata la coada??? ...

Re: NIMICUL....

din 29 sep 2004 12:33 de ExoticDream

Eu te-am avertizat demult ca vei ajunge la concluzia asta si incapatanarea ta de a te amagi cu iluzia ca in adancul sufletului lui se ascund comori nepretuite si o dragoste de vis nu te-a lasat sa vezi adevarul, care era atat de simplu (si dur): ...

Re: Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani

din 29 sep 2004 12:11 de ExoticDream

Da, ai dreptate 100%. Iubirea ideala exista, depinde doar de noi insine sa o facem sa infloreasca si sa reziste. Cand am iubit, niciodata nu m-au tentat alti baieti, i-am privit la fel ca pe fete, fara conotatii sexuale, n-a fost nevoie sa-mi ...

Re: lichid

din 29 sep 2004 12:03 de YLoveCamelia

=)) asta e tare , ii e greata pesemne de pasarica ei:) ori nu vrea sa o guste pur si simplu.. ea iti face tie botic..? ( probabil nu ) daca da si va sarutati ulterior inseamna ca am dreptate;)

Re: from jamaica

din 29 sep 2004 11:57 de ExoticDream

Nu le corectam chiar pe toate..., ci doar pe cele strigatoare la cer (pt modificari exista butonul "editeaza", in general e bine sa recitesti ce-ai scris, s-ar putea sa descoperi ca trebuie corectate nu doar eventualele greseli de ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 sep 2004 11:51 de ExoticDream

Problema nu e ca nu toti "e poeti", ci ca nu toti "e oameni", inteles-ai??? Daca da, poate te fac sef de ginta, ce zici??? Ti-l acord fara atestat de poet, doar cu cel de bune maniere, te prinzi? ;):p

din 29 sep 2004 11:06 de Flashlights

Bai dar incetezi odata?Lasa-ma in durerea mea si vezi-ti de treaba ta. Esti chiar stupida fata, scuze dar asta e adevarul.Esti stupida,frustrata si cu apucaturi de psihopata sau maniaca. Lasati-ma mah nene in pace si gasiti-va un hobby in afara ...

din 29 sep 2004 11:02 de ExoticDream

Stiam eu ca ai sa te regasesti....nu, nu te gandi la regasirea aceea spirituala...a eului tau...., nu stii tu ce-i aia (n-ai timp si chef de filosofie, viata e scurta si trebuie traita la maximum, nu? )....ma intrebam daca te regasesti doar ca ...

din 29 sep 2004 10:51 de ExoticDream

Probabil ai absolvit magna cum laudae Academia bunelor maniere din Pantelimon, al carei decan este mentorul tau "spiritual" , esti apt sa iesi la produs, ti-ai format in stilul inconfundabil al periferiei calitati care te recomanda pt ...

Re: Re: pt Baieti

din 29 sep 2004 02:15 de inuendo

faza e ca mi se rupe daca se uita..atat timp cat nu incepe sa si rada :))

Re: pt Baieti

din 29 sep 2004 02:02 de pt.baieti

Nu e chiar normal, dar probabil ca tu il ai destul de mare daca stau toti si se uita la el. ai cu ce, sau nu ai:)

din 29 sep 2004 01:02 de AND2FURIOUS

Si daca ar fi sa iti iei si tu acum cate suturi in dos mi-as dori eu sa-ti dau,ti-ai cara tot restul vietii chilotii intr-o basculanta.:p

din 29 sep 2004 00:53 de 2FAST

Si daca nu vrea la suc tot il prinzi pe la vreo coada cand veti fi la pensie!:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3170 din 3732
«   1 ... 3167   3168   3169   3170   3171   3172   3173 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare