Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 1 oct 2004 14:17 de ExoticDream

Ca esti dracul gol, sunt de acord, dar ca ai activitati....cu tenta intelectuala nu as paria!!! Nu de alta, dar daca ai fi capabil sa faci categoriile alea, ar insemna ca ai mai mult de un neuron/cm3, daca ai avea neuroni, ai gandi, daca ai gandi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 oct 2004 13:58 de ExoticDream

La asta ai uitat sa raspunzi sau nu-ti permite statutul/angajamentul? Ce ti-e si cu politica asta..... Fie vb intre noi, ala marcantu' cu arsul in activitati sociale e mortal....(are initialele numelui si prenumelui identice)...si aia este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 1 oct 2004 13:52 de ExoticDream

Ce scrisoare de intentie, suntem in epoca de piatra??? Azi problema se transeaza direct, de preferinta in argou, totul trebuie pastrat la nivelul cultural al partenerilor, iar daca acestia nu pot prea mult, atunci chiar ca nu mai conteaza cum ii ...

din 1 oct 2004 13:41 de Flashlights

Jur pe rosul de pe el (Porsche) ca e stupid subiectu, ca tu esti stupida, ca monica e stupida, ca al tau comitet de lingai e unul stupid, si ca faci poc :D:D:D

din 1 oct 2004 13:41 de ExoticDream

Uite si un banc pt tine, ca tot vorbeam de nebuni...... Psihiatrul întreaba. -Au mai existat în familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale? -Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american ...

din 1 oct 2004 13:38 de ExoticDream

Nu fac "poc" ca nu meriti atat atentie!!! Daca te juri pe Porsche-ul tau si pe fufele care au fost, sunt si vor fi ca subiectul asta e unul stupid, poate incerc sa te cred. Pana atunci....iti fac rezervare la sanatoriu, nu-ti strica ...

din 1 oct 2004 13:32 de ExoticDream

Care Leana? Aia de la ProTV sau vajnica precursoare a partidului pe care cu inaltator devotament il servesti in cele mai patriotice scopuri posibile? Hai sa-ti citez 2 mostre de eruditie a unor lideri din respectivul organ (partidul, draga! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recvie

din 1 oct 2004 13:30 de Flashlights

Sa faci poc daca nu-l ocolesc? :D PS:Un subiect stupid postat de o obsedata si frustrata .... cum am mai spus .... "Da-le Doamne sanatorii la nebuni"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Recviem pt

din 1 oct 2004 13:26 de ExoticDream

Pana acum nu-mi dadeam seama de ce convergi catre.....(alege tu un termen potrivit), acum stiu: esti monoton si marginit!!! (hint: poanta asta n-ai s-o prinzi daca erai corijent la mate!) ;):p:lol: P.S.Asta e un topic pe care, din ratiuni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 30 sep 2004 21:54 de lnfector

Da ce vrei mah?Sa-ti inmaneze o scrisoare de intentie cum ca ar vrea sa se imperecheze cu tine? Sigur nu esti gay?????

Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 30 sep 2004 21:24 de dualis

:) Eu daca as auzi-o vorbind asa, mi-ar pieri cheful. :) Imi amintesc o replica a unei stripteuse la propunerea unuia de a se f*** cu el : "Da', ce ? Suntem muste, sa ne f**** ?!" :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 30 sep 2004 15:53 de HotNipple

sfarconiadei!Serios!

Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 30 sep 2004 15:52 de HotNipple

Te rog pune textul aici (daca nu e prea lung) ca sa se aiba si altii parte de deliciile

din 30 sep 2004 13:07 de ExoticDream

Nu, spun "pas" pt ca imperecherile intre specii diferite conduc la aberatii genetice si nu-mi asum riscul...eu sunt un om de treaba, tu...nu prea stiu!!! ;):D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 30 sep 2004 13:02 de ExoticDream

Mai asteapta, visul asta de-abia a inceput, cand ma trezesc, daca am chef sa-ti mai ascult aberatiile, poate iti povestesc....!!! Dar mai bine du-te si fa ceva practica, sunt convinsa ca nu te omori cu romantismul!!! Bafta!!!;):p:D:lol:

din 30 sep 2004 13:01 de Mr.M

de ce ma intrebi?vrei sa vezi daca ai sanse?:D

Re: Re: lichid

din 30 sep 2004 12:37 de Mr.M

te-ai tampit de tot.iti face mai rau forumul de sex decat lui infector. ceva BDSM?:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un

din 30 sep 2004 12:35 de Mr.M

Googletalker!:D:D

Re: Omul cavernelor

din 30 sep 2004 12:19 de ExoticDream

Da' vad ca-mi citesti toate postarile, mmmmm!!! Nu ma imbrac din "Cora" (e la capatul lumii si nu-mi place atmosfera de cartier), iar in "Europa" n-am intrat decat o singura data si m-am lecuit, insa nici nu-s snoaba sa dau de ...

Re: lichid

din 30 sep 2004 11:56 de ExoticDream

Daca te-ar iubi (si s-ar iubi) suficient de mult, ar trebui nu sa te lase, ci sa-si doreasca sa o saruti peste tot!!! Mie mi s-ar parea extrem de excitant un sarut dupa....sex oral!!! Mi-e teama ca dupa asta ne-am infierbanta si mai rau!!! ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3168 din 3732
«   1 ... 3165   3166   3167   3168   3169   3170   3171 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare