Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: am un penis mic(13) din 2 oct 2004 15:03 de squaw
Erata:Plai cu boi...cu multi ...subalterni ai lui Mircea...E un nebun frumos;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 oct 2004 14:59 de squaw
Pentru ca Subiectul avea 13 cm:lol:Jurnalistii au mult peste...(credem noi) si poti deschide subiect separat daca vrei :lol:Ex:"O fi mare Infectia la Infector?":D
Re: :( din 2 oct 2004 14:43 de Maya
Ca sa-ti raspund pe tonul tau: Mai boule, tu crezi ca cineva te poate iubi cu forta? Daca ea a ales sa mearga cu el, a ales ce-i mai bun pentru ea. Si dupa cum gandesti si vorbesti sunt sigur ca a facut o alegere buna.
Re: Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 2 oct 2004 14:38 de Maya
Nu fi impacientat. Daca esti sanatos, chiar daca greutatea nu este proportionala cu inaltimea, iar acestea nu sunt in concordanta cu varsta, e bine. Se vor regla singure; de pus pe tine vei pune cand inceteaza cresterea.
Re: Am si eu o problema! din 2 oct 2004 14:33 de squaw
Eu nu m-as speria:)As privi:ninja:As analiza:unsure:N-as ramane paf:lol:N-as taia):(As lungi-o pe cealalta daca iti place simetria:DStiu ca se poate pentru ca am citit undeva asta.Mie oricum nu-mi plac pasaricile desenate,care nu lasa sa se vada ...
Re: Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 2 oct 2004 14:25 de turdoc
Nu stiu de ce nu pot sa pun pe mine. De mancat am ce sa mananc. Da-ti si mie o idee de ceva ce m-ar putea ingrasa.
Re: :( din 2 oct 2004 14:20 de YLoveCamelia
bun si problema totusi care i ?:wacko:
ai o exprimare exchivalenta cu numarul cartii pe care ai citit o in viata ... , ce sa fie , " Aventurile lui Miaunel si Balanel " ?:(
Re: am un penis mic(13) din 2 oct 2004 14:20 de squaw
Cred ca nici nu banuiai ca marimea penisului poate depinde de Maia Morgenstern:lol:Ai vazut pictorialul ei in Playboy,calare pe statuia lui Lenin?:love:Cred ca daca o femeie ca ea ti-ar da o data ocazia sa te simti barbat n-ai mai avea complexe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 oct 2004 13:53 de YLoveCamelia
am vizionat productia. punctele ei bune si notabile sunt pentru mine cele legate de montaj si efecte si cele legate de dramatismul povestii chiar daca este exacerbat.
in rest absolut nimic de evidentiat , nici macar jocul Mariei care ar fi ...
Re: Ce inaltime si greutate trebuie sa am? din 2 oct 2004 13:29 de lnfector
Esti slab dar...mai bine slab decat gras.
Mai pune pe tine ceva daca poti, daca nu ...asta e.
Re: Re: Re: hmmm din 2 oct 2004 12:51 de lnfector
Am raspuns deja .... so ... eject!
Re: Re: hmmm din 2 oct 2004 11:14 de mymy
:D Daca vrei sa rupa fata poarta...raspunde si tu la subiectul ei...nu? :love:
Re: hmmm din 1 oct 2004 20:49 de Flashlights
Ho cu tata , ca rupi poarta, si n-am bani sa cumpar alta!
Re: Pt EL din 1 oct 2004 20:37 de Flashlights
Mai fato lasa-ma dracu in pace!Ce naiba nu intelegi? NU MAI INSEMNI NIMIK!Te rog frumos pleaca de aici si nu ma mai urmari cu celeasi texte, nimic nu o sa ma faca sa ma uit inapoi, nimic..nici mila nici iubirea , nimic!Ai avut sansa ta, ai ales ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 oct 2004 20:34 de Flashlights
Ai vorbit ca un prost
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stimularea sfarcur din 1 oct 2004 19:40 de YLoveCamelia
daca e direct e foarte ok, depinde de direct cum ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 oct 2004 18:53 de YLoveCamelia
din pacate recunosc fara placere ca acei barbati fara multi neuroni si fara multe circumvolutinuni , chiar daca nici pe departe atat de numerosi ca echivalentul lor feminin ( astea conteaza in principal ) dau ceata fiind putini chiar si celor ...
Pt EL din 1 oct 2004 17:40 de MissM
Ai intrat in viata sufletul meu de Ziua Indragostitilor...cu un SMS romantic in care imi daruiai inima ta si un TE IUBESC, 2 cuvinte care fac mai mult decat 1000 de vorbe...ti-am daruit inima mea si am trait impreuna un vis de iubire din care credeam ...
hmmm din 1 oct 2004 16:08 de leoaica
Eu am initiat topicul cu scopul de a prinde niste idei de la voi, dar din pacate ati luat-o pe alte cai...daca aveti chef "cearta" deschideti voi un topic cu subiectul "Hai sa vdedem care e mai tare !!!"
Ce-mi place cand ...
hmmm din 1 oct 2004 16:08 de leoaica
Eu am initiat topicul cu scopul de a prinde niste idei de la voi, dar din pacate ati luat-o pe alte cai...daca aveti chef "cearta" deschideti voi un topic cu subiectul "Hai sa vdedem care e mare tare !!!"
Ce-mi place ...
Pagina 3167 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||