Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima mea drag din 28 sep 2004 20:54 de dualis
Ai spus de doua ori ca nu esti, de parca vrei sa te convingi, mai mult, pe tine. :):lol:
Re: pt Baieti din 28 sep 2004 20:34 de dualis
Ma, tie iti plac barbatii !
Asta te preocupa pe tine, daca ne tragem preputul la urinare. :lol::lol:
La toaletele publice fiecare (dintre cei heterosexuali) e cu nasul in pantalonii lui :) cei care se uita asa.. cu jind :lol: sunt gay. Mai sunt ...
Re: nebunatic?????? ce spuneti? din 28 sep 2004 20:31 de Alinutzzza
Yooo, man, esti tare!!!!!!!! tine-o tot asa ca esti beton rau, nu gluma! apai daca soacra e asa, nevasta unde-i? la o agentie de modele de prin Milano?
fute-o pe soacra pana nu iti pierzi locul in pat!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: nebunatic?????? ce spuneti? din 28 sep 2004 20:31 de shikin
Daca ai fi citit mai mult (adica toate postarile) ti-ai fi dat seama ca am avut dreptate.
Nu poti sa jignesti pe cineva atunci cand are dreptate( si el nu te-a jignit cu nimic) scriindu-i:
ia si mergi la somn
,decat daca esti prost.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13) din 28 sep 2004 20:23 de shikin
Atunci de ce pula mea ma mai contrazici. Imi scrii: " ia si mergi la somn" cand tu nu ai dreptate.
Eu te inteleg ca acolo la stana nu primesti o educatie corespunzatoare, dar dute-n mata-n cur, poate acolo e si camelia.
Re: Re: Re: Relatie virtuala din 28 sep 2004 20:05 de Flashlights
Bai "evazionistule", tu nu platesti impozit pe banii astia ...aaa... ia sa te dau in gat. Plus ca poate fi catalogat ca joc de noroc si tre sa dai taxa cam 3500 lei la fiecare 25.000 ... Garda!Unde e Garda Financiara? :D
Re: NIMICUL.... din 28 sep 2004 20:03 de dualis
Bravo, te-ai enervat putin, sau mai bine zis te-ai luminat, si cred ca in curand te vei simti mult mai bine, de fapt cred ca deja te simti mai bine :) Cred ca te-ai descarcat putin, ai pus cuvinte in locul lacrimilor si cred ca au avut un efect ...
Re: Re: Re: Re: NIMICUL.... din 28 sep 2004 19:57 de dualis
Se poate interpreta ca orice, si ce-i cu asta ? Ca si cum un trecator intrerupe 2 prieteni care vorbesc pt. ca el nu a inteles cum au ajuns ei la ultimele cuvinte pe care le-a auzit el. Si nici macar nu se potriveste exemplul, deoarece aici poti ...
Re: Re: Re: What a wonderful world din 28 sep 2004 19:35 de dualis
Mai bine sa nu inteleaga si sa zambeasca decat sa nu inteleaga si sa faca spume. :):)
Re: Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 28 sep 2004 19:31 de dualis
Eh, bine ar fi sa fie aia cea mai mare greseala. :) Sunt de acord cu tine daca vorbesti de "iubirile de o vara", insa nu sunt de acord daca vorbim de "iubirea ideala", de care multi se sperie ; numai cand aud cuvantul ...
Re: inceperea vietii sexuale!? din 28 sep 2004 19:13 de stelutza
Ce mai conteaza din moment ce fapta e consumata? Daca tu te-ai simtit pregatita atunci e ok, macar protejeaza-te..ciao;)
Re: SEX NEPROTEJAT. din 28 sep 2004 19:05 de stelutza
Poti ramane insarcinata si daca partenerul tau nu se termina in tine, pt ca exista sansa ca el sa elimine sperma fara sa isi da seama, cel mai bine ar fii sa mergi la doctor...vezi ce faci in caz ca nu ti-a venit ciclul, si ar fii mai indicat daca ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi din 28 sep 2004 18:43 de MissM
Daca ar fi sa iei un bobarnac pt fiecare minciuna pe care ai spus-o in ultimii 2 ani, ar trebui sa te doara capul o viata!!! Si daca ar fi sa-ti dau un Beck's pt fiecare gest frumos pe care l-ai facut in aceeasi perioada, o naveta ar fi mult prea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi sa din 28 sep 2004 18:40 de Flashlights
Daca ar avea viata cartea de lb romana pentru cateva minute cred ca te-ar cocosa in bataie la cat o schimonosesti :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi sa intampla din 28 sep 2004 18:35 de Flashlights
Stiu ca nu esti la prins muste ..esti cu maimuta la produs pe Oxford colt cu Ferentari :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare din 28 sep 2004 18:34 de MissM
Proverbul cu lupul e foarte nimerit.....Si cand te gandesti ca eu chiar credeam ca exceptia confirma regula! Mare greseala....!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare din 28 sep 2004 18:31 de Flashlights
Eeee...asta era ... pot sa scriu si cu "Infector" , care-i faza? Doar sa-mi pun avatar pe nick-ul asta si api poate revin :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 sep 2004 18:26 de Flashlights
Omule, daca tot te crezi asa de bun in relatii si ii iei apararea atat ia-o si consoleaz-o si scutiti-ma va rog frumos!
Mi-ai face o mare bucurie si o mare favoare daca ai proceda asa. Si daca nu iti cer prea mult ...take Felicia tooooo plssssss
Re: Re: Re: Re: NIMICUL.... din 28 sep 2004 17:42 de MissM
Poti sa fii sigur ca va mai curge multa apa pe Dambovita/Colentina/Olt/Dunare etc pana cand imi voi mai oferi sentimentele pe post de mic dejun cuiva! Deocamdata intru in reparatii capitale, corazon-ul meu e facut zob! E timpuriu pt planuri de ...
Re: Re: Sansa unei iubiri la 19-20 de ani din 28 sep 2004 16:57 de Motanul
Asta-i cea mai mare greseala pe care o fac fetele, dar si unii baieti. In primul rand cred ca pentru partener nu exista nimic mai bun decat ele (ei). Pana la un anumit punct asa ar trebui sa fie, daca sunt impreuna. Dar uita ca fructul oprit este ...
Pagina 3171 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||