Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13

din 27 sep 2004 23:41 de YLoveCamelia

depravat de cartier ce esti, dute ba la jmekerasii tai si fi papagalu lor ca sa ti mai spuna si tie una , doua replici de astea de cacat "brevetate" de baietasi cu cateva clase. adica prin ele ti se citeste prostia ( daca mai era ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mi

din 27 sep 2004 23:38 de Flashlights

Hopa...v-ati combinat. Eiii eiii ...atunci eu ma retrag ... va las singurei ca poate vreti sa faceti nebunii si va jenati de mine. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13

din 27 sep 2004 23:35 de Misu

Daca iesi din noroi si te speli, nu o sa mai vezi pic de praf.

Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13)

din 27 sep 2004 23:30 de YLoveCamelia

stiu ce ai incercat sa spui chiar daca nu prea le ai " cu cuvintele astea " si repet ca sa nu mai las loc de dubii , ia si mergi la somn.

Re: Re: Prima mea dragoste adevarata

din 27 sep 2004 23:23 de Misu

Cine o fi in spatele postarii? Am o banuiala. Prea multe cuvinte identice.

Re: Re: Am 14 ani, ma masturbez

din 27 sep 2004 22:23 de Quetzalcoatl

:D mai scrie o data, corecteaza si "influienta" ala :D:D desi sfatul/parerea e gresit :D tu cati ani ai ? 13 :D:lol::D masturbarea excesiva poate duce ori la ejaculare precoce, ori la ejaculare intarziata !

Re: Am 14 ani, ma masturbez

din 27 sep 2004 22:19 de Motanul

Nu-i nimic rau. Prea multa iti da un sentiment de disconfort. Pe net sunt mai multe site-uri despre masturbare de unde poti afla mai multe decat pe forum, unde nu o sa afli prea multe (intra pe www.google.ro si la cautare avansata ...

din 27 sep 2004 22:17 de Motanul

Nu-i nimic rau. Prea multa iti da un sentiment de discomfort. Pe net sunt mai multe site-uri despre masturbare de unde poti afla mai multe decat pe forum (intra pe www.google.ro si la cautare avansata scrie"masturbare baieti" - fare ...

din 27 sep 2004 22:16 de Motanul

Nu-i nimic rau. Prea multa iti da un sentiment de dizcomfort. Pe net sunt mai multe site-uri despre masturbare de unde poti afla mai multe decat pe forum (intra pe www.google.ro si la cautare avansata scrie"masturbare baieti" - fare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13)

din 27 sep 2004 22:02 de shikin

"Daca te certi cu prostii lumea s-ar putea sa nu vada diferenta dintre tine si ei."B) no comment

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2004 21:49 de Mr.M

menage a trois in utah.duca-se!:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2004 21:44 de Flashlights

... la produs atunci! Acolo-s lovelele. Ati auzit fetelor?Si daca tot sunteti asa bune prietene poate o puneti de mamaliga impreuna, ca se cam dau in vant strainii dupa romance...dapi sa fie si 2 in acelasi timp :D Succes in afaceri!

Re: What a wonderful world

din 27 sep 2004 21:10 de Flashlights

Te-ai prins si tu in sfrarsit :) Dezbina si cucereste in continuare!Pana cand capeti tot ce ti-ai dorit vreodata

Re: Re: Re: Re: hel me

din 27 sep 2004 20:44 de ad;gh[etg

no comment

What a wonderful world

din 27 sep 2004 20:35 de dualis

Azi a fost cutremur, a si plouat (desi mi-a placut sa alerg in ploaie), de cateva zile m-a "lasat" "prietena" cand a auzit ca nu mai vreau sa facem dragoste fara prezervativ deoarece n-am chef sa las nici un dualis junior in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 19:55 de dualis

Bine. Pana atunci, voi scrie parerea mea. Exact ! Asa zic si eu, si din acest motiv nu cred in ideea scrisorii. Bineinteles ca sunt mii de posibilitati si se poate discuta ore intregi, insa pe scurt : nu cred. Nu cred in renuntarea ei ...

Re: Re: Re: hel me

din 27 sep 2004 19:32 de Motanul

Domnilor, sunteti in urma cu stiinta! N-ati auzit ca o fata poate ramane gravida de la distanta? Printr-o privire intensa a sexului fetei de catre baiat (de aceea pe vremea cand era bunica fata, baiatului nu i se permitea sa vada sexul fetei), prin ...

Re: Re: Re: Re: vi sa intamplat ?

din 27 sep 2004 19:08 de Justitiarul

Nici al tau nu este cu mult superior. "pronuntia si scrierea corecta a cuvintelor respectiv propozitiilor si frazelor" sunt "notiunile de baza ale gramaticii" nu "si notiunile de baza ale gramaticii". Daca nu, care ...

Re: Re: Stimularea sfarcurilor

din 27 sep 2004 17:57 de Hellboy

Dra studenta la Oxidford, si mie imi creste adrenalina cand citesc ce aberezi dar din pacate nu am observat efectele descrise mai devreme.

Re: inceperea vietii sexuale!?

din 27 sep 2004 17:32 de Hellboy

Daca fizicul ti-o permite nu este nici o problema. Data fiind varsta ta, cred ca ar fi bine sa incepi sa citesti cate ceva despre contraceptie.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3173 din 3732
«   1 ... 3170   3171   3172   3173   3174   3175   3176 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare