Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13 din 27 sep 2004 23:41 de YLoveCamelia
depravat de cartier ce esti, dute ba la jmekerasii tai si fi papagalu lor ca sa ti mai spuna si tie una , doua replici de astea de cacat "brevetate" de baietasi cu cateva clase. adica prin ele ti se citeste prostia ( daca mai era ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mi din 27 sep 2004 23:38 de Flashlights
Hopa...v-ati combinat. Eiii eiii ...atunci eu ma retrag ... va las singurei ca poate vreti sa faceti nebunii si va jenati de mine. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13 din 27 sep 2004 23:35 de Misu
Daca iesi din noroi si te speli, nu o sa mai vezi pic de praf.
Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13) din 27 sep 2004 23:30 de YLoveCamelia
stiu ce ai incercat sa spui chiar daca nu prea le ai " cu cuvintele astea " si repet ca sa nu mai las loc de dubii , ia si mergi la somn.
Re: Re: Prima mea dragoste adevarata din 27 sep 2004 23:23 de Misu
Cine o fi in spatele postarii? Am o banuiala. Prea multe cuvinte identice.
Re: Re: Am 14 ani, ma masturbez din 27 sep 2004 22:23 de Quetzalcoatl
:D mai scrie o data, corecteaza si "influienta" ala :D:D desi sfatul/parerea e gresit :D tu cati ani ai ? 13 :D:lol::D masturbarea excesiva poate duce ori la ejaculare precoce, ori la ejaculare intarziata !
Re: Am 14 ani, ma masturbez din 27 sep 2004 22:19 de Motanul
Nu-i nimic rau. Prea multa iti da un sentiment de disconfort.
Pe net sunt mai multe site-uri despre masturbare de unde poti afla mai multe decat pe forum, unde nu o sa afli prea multe (intra pe www.google.ro si la cautare avansata ...
Re: Am 14 ani, ma masturbez din 27 sep 2004 22:17 de Motanul
Nu-i nimic rau. Prea multa iti da un sentiment de discomfort.
Pe net sunt mai multe site-uri despre masturbare de unde poti afla mai multe decat pe forum (intra pe www.google.ro si la cautare avansata scrie"masturbare baieti" - fare ...
Re: Am 14 ani, ma masturbez din 27 sep 2004 22:16 de Motanul
Nu-i nimic rau. Prea multa iti da un sentiment de dizcomfort.
Pe net sunt mai multe site-uri despre masturbare de unde poti afla mai multe decat pe forum (intra pe www.google.ro si la cautare avansata scrie"masturbare baieti" - fare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: am un penis mic(13) din 27 sep 2004 22:02 de shikin
"Daca te certi cu prostii lumea s-ar putea sa nu vada diferenta dintre tine si ei."B)
no comment
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 sep 2004 21:49 de Mr.M
menage a trois in utah.duca-se!:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 sep 2004 21:44 de Flashlights
... la produs atunci!
Acolo-s lovelele. Ati auzit fetelor?Si daca tot sunteti asa bune prietene poate o puneti de mamaliga impreuna, ca se cam dau in vant strainii dupa romance...dapi sa fie si 2 in acelasi timp :D
Succes in afaceri!
Re: What a wonderful world din 27 sep 2004 21:10 de Flashlights
Te-ai prins si tu in sfrarsit :)
Dezbina si cucereste in continuare!Pana cand capeti tot ce ti-ai dorit vreodata
Re: Re: Re: Re: hel me din 27 sep 2004 20:44 de ad;gh[etg
no comment
What a wonderful world din 27 sep 2004 20:35 de dualis
Azi a fost cutremur, a si plouat (desi mi-a placut sa alerg in ploaie), de cateva zile m-a "lasat" "prietena" cand a auzit ca nu mai vreau sa facem dragoste fara prezervativ deoarece n-am chef sa las nici un dualis junior in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare din 27 sep 2004 19:55 de dualis
Bine.
Pana atunci, voi scrie parerea mea.
Exact ! Asa zic si eu, si din acest motiv nu cred in ideea scrisorii.
Bineinteles ca sunt mii de posibilitati si se poate discuta ore intregi, insa pe scurt : nu cred.
Nu cred in renuntarea ei ...
Re: Re: Re: hel me din 27 sep 2004 19:32 de Motanul
Domnilor, sunteti in urma cu stiinta! N-ati auzit ca o fata poate ramane gravida de la distanta? Printr-o privire intensa a sexului fetei de catre baiat (de aceea pe vremea cand era bunica fata, baiatului nu i se permitea sa vada sexul fetei), prin ...
Re: Re: Re: Re: vi sa intamplat ? din 27 sep 2004 19:08 de Justitiarul
Nici al tau nu este cu mult superior.
"pronuntia si scrierea corecta a cuvintelor respectiv propozitiilor si frazelor" sunt "notiunile de baza ale gramaticii" nu "si notiunile de baza ale gramaticii". Daca nu, care ...
Re: Re: Stimularea sfarcurilor din 27 sep 2004 17:57 de Hellboy
Dra studenta la Oxidford, si mie imi creste adrenalina cand citesc ce aberezi dar din pacate nu am observat efectele descrise mai devreme.
Re: inceperea vietii sexuale!? din 27 sep 2004 17:32 de Hellboy
Daca fizicul ti-o permite nu este nici o problema. Data fiind varsta ta, cred ca ar fi bine sa incepi sa citesti cate ceva despre contraceptie.
Pagina 3173 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||