Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 sep 2004 11:46 de ExoticDream

Uraaaa.....ce bine ca a salvat-o baiatul de cartier!!!! Acum e in culmea fericirii in bratele lui primitoare, rade, canta si danseaza de fericire pt ca a facut alegerea vietii ei salvandu-se de la....moarte!!! Ce conteaza ca sufletul ii este ...

din 27 sep 2004 11:42 de ExoticDream

Tu chiar vrei sa asasinezi nick-ul asta??? Daca n-as sti cine se ascunde in spatele lui (aici), m-as supara un pic vazand cum imi pocesti nick-ul, dar asa.....te iert, ca-mi esti ff simpatic!!! Si nu ma omor cu literatura, orientarea mea este ...

Re: Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 11:34 de Flashlights

.... Buna gluma! Esentialul: Lasa-te de romane ca ne plictisesti.Esti dusa!

Re: Re: Re: Re: scrisoare

din 27 sep 2004 11:27 de ExoticDream

Poze n-ai sa vezi oricate giumbuslucuri ai face (ca tot ziceai ca esti un fel de clovn) , de vorbit aiurea sunt altii mai in forma decat mine care oripileaza prin "idei" ce denota o profunda cunoastere a vietii, eu obisnuiesc sa si ...

Re: :(

din 27 sep 2004 11:14 de Flashlights

Ba, eu ti-am zis mai sus ce sa faci. Da vad ca esti papagal rau si te scuzi sau te faci ca nu inteleti ce ti-au spus toti de aici. Hai ca esti mamaliga rau .... ori te duci la ea si ii zici ca vrei sa alea alea ori taci draq si da'i drumu ...

Re: inceperea vietii sexuale!?

din 27 sep 2004 11:13 de ExoticDream

Ce mai conteaza acum care e varsta optima din moment ce tu te-ai apucat deja voiniceste de treaba? Eu zic ca e prea devreme la 14 ani, dar.....daca tie ti-a placut, ce rost mai are sa-ti fac morala? :.:.:.

:(

din 27 sep 2004 10:40 de manalico

Voi sunteti chiar bulangii. Eu am crezut ca daca pun o intrebare aici o intelege cineva, dar nimeni nu a inteles-o. Problema e nu ca stau eu si mi-e frica sa am duc la ea. Problema e ca ARE DEJA PRIETEN. Si am mai spus odata NU MIE FRICA DE ALA (nu ...

:(

din 27 sep 2004 10:39 de manalico

Voi sunteti chiar bulangii. Eu am crezut ca daca pun o intrebare aici o intelege cineva, dar nimeni nu a inteles-o. Problema e nu ca stau eu si mi-e frica sa am duc la ea. Problema e ca ARE DEJA PRIETEN. Si am mai spus odata NU MIE FRICA DE ALA (nu ...

inceperea vietii sexuale!?

din 27 sep 2004 10:37 de cristina ..

am 14 ani .....si nu stiu daca e varsta potrivta ptr inceperea vietii sexuale....va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca am facut un lucru rau daca mi'am inceput viatza sexuala la o varsta destul de frageda ....va pup!

din 27 sep 2004 06:35 de xxxxx

Daca consideri ca viata e o lectie in care inveti sa distingi binele de rau, bla bla bla... atunci poti sa consideri ca "tot raul e spre bine" nu e un cliseu .:.

Re: Re: Re: vi sa intamplat ?

din 27 sep 2004 02:35 de Busy

Asa si?

Re: Re: Re: vi sa intamplat ?

din 27 sep 2004 01:01 de YLoveCamelia

fara sa incerc sa te "ranesc" daca faci trotuarul din fata garii sau din fata aeroportului inseamna fara dubiu ca ai atins nivelul profesional maxim de care esti apta cu astfel de intelect nu o lua personal:)

Re: Re: Prima mea dragoste adevarata

din 27 sep 2004 00:35 de YLoveCamelia

sunt deacord cu ideile pe care le ai exprimat, nu si cu felul foarte conventional de cartier in care te ai exprimat. asa ca colegule asta indragostit ia si fati niste personalitate ( in timp ) altfel nici no sa te vada toti tovarasii tai un ...

Re: Re: Re: hel me

din 26 sep 2004 22:49 de shikin

:x:lol::x:lol::x:lol::x:lol::x:lol::x:lol:

Re: hel me

din 26 sep 2004 22:47 de shikin

Unde te-a atins?:D A ejaculat, n-a ejaculat? Chiar daca nu a ejaculat exista sanse.

Re: Prima mea dragoste adevarata

din 26 sep 2004 22:38 de shikin

Actioneaza! Da- de inteles. Daca incerci sa o uiti ce ai rezolvat? P.S: data viitoare sa scrii un rezumat a ceea ce vrei sa scrii.....

Re: Prima mea dragoste adevarata

din 26 sep 2004 22:31 de Flashlights

Ba esti papagal? Ce-nseamna asta .... "nu mai pot face temele" , "vreau o poza sa o tin in brate" ... pana mea mah frate ... ne faci rasa de ras Daca iti place o tipa te duci la ea si ii zici pe fatza nu te comporti asa ca ...

Re: Re: am un penis mic(13)

din 26 sep 2004 22:26 de shikin

Nu dispera ia sticla si bea B) .Tu nu ai specificat ce varsta ai, oricum nu cred ca ai mai mult de 15, corpul tau se va dezvolta pana la 21 ( deci ai ghicit si PENISUL se va mai dezvolta ). P.S.: nu ai specificat daca ai 13 in erectie ...

Re: Re: Re: scrisoare

din 26 sep 2004 22:22 de Flashlights

Daca tot iti place sa vb atat aiurea .... adu maine doua poze si iti fac legitimatie la Radio Erevan :p Sa zapacesti FM-u ca pe noi ne-ai terorizat cu vorbaria asta ... :D

Prima mea dragoste adevarata

din 26 sep 2004 21:02 de manalico

Intr-o zi eram de servici pe scoala. Plictiseala mare, stateam si ma uitam pe pereti. Pana cand aud ca se deschide si doua fete intra. Ma duc la ele sa vb, sa vad ce vor. Cautau un baiat care invata in liceu din clasa a X-a. M-am prins ca este vorba ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3175 din 3732
«   1 ... 3172   3173   3174   3175   3176   3177   3178 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare