Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va atrag?

din 30 mar 2004 12:15 de ExoticDream

Mah...dar esti tare suparat pe sexul frumos daca ii preferi politica! Glumesc! (Si oricum ma gandeam la o iubita, nu la o tipa oarecare, din astea care se uita pe sub sprancene e plin targul!) Spune-ne si noua ce partid din Romania are la ora asta ...

Re: Consultatia premaritala

din 30 mar 2004 11:54 de ExoticDream

Chiar daca pare o chestie indepartata pt mine (avand in vedere varsta), consider ca a-ti face analizele impreuna cu cel cu care iti unesti destinul e o chestie de bun simt si de prevedere care nu strica nimanui. Totusi, nu cred ca as ajunge sa aflu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "teleno

din 30 mar 2004 11:46 de ExoticDream

Tu trebuia sa dai la facultatea de matematica sau la logica,esti expert in procente,raportul rationament/sentiment! Te contrazic, daca ai sentimente profunde pt cineva nu le poti pur si simplu arunca afara din sufletul tau doar daca mintea ti-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovele

din 30 mar 2004 11:39 de Infector

"Tu" esti singurul ce decide ce procent detine rationamentul si cat la suta este sentiment si emotie.Tu decizi daca esti slab sau puternic in fata unei situatii date.

Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovelei&qu

din 30 mar 2004 11:31 de ExoticDream

Este valabil doar daca esti o persoana 100% cerebrala. Daca ai insa si sentimente,partea rationala din tine scade (macar putin, in functie de sensibilitatea ta) si lucrurile nu se mai pot rezolva matematic. Nu-mi spune ca poti iubi pe cineva din ...

Re: Re: Re: Fantezii

din 30 mar 2004 10:18 de ExoticDream

De ce? E incitant sa visezi la o fantezie, daca ai noroc si ti se indeplineste poti sa treci la o noua fantezie, mintea omului e inepuizabila mai ales cand e vorba de mici nebunii sexy! Mie mi-ar placea sa-mi indeplinesc cat mai multe si mai ...

Re: Deznodamantul "telenovelei" mele

din 30 mar 2004 10:12 de ExoticDream

Si eu am patit exact acelasi lucru,baiatul pe care il iubeam si cu care eram impreuna de 1 an de zile s-a sarutat cu o prietena de-a mea cu care se distrase in cateva randuri pe chat (o data experimentand si cyber-sexul).Nu-l pot ierta,desi ma ...

Re: Re: Re: Re: Care sunt tipurile de femei care v

din 30 mar 2004 09:45 de Aluka

Infector..,deja ai crescut,te-ai facut baiat mare... Inceteaza sa mai visezi..;):p

Re: Re: Re: Care sunt tipurile de femei care va at

din 30 mar 2004 09:42 de Infector

Aham,hai ca m-am prins :) Daca ajung cu campania asta electorala prin Timisoara iti spun :p (decat iti spun) (glumesc)

Re: Re: Re: chiar nu mai cred

din 30 mar 2004 09:37 de ExoticDream

Adevarat proverbul,dar sunt atat de putini cei care sunt capabili sa astepte, sa faca fatza tentatiilor din imediata apropiere....E nevoie de o dragoste adevarata....si am cam uitat sa iubim astfel...

Re: Re: chiar nu mai cred

din 30 mar 2004 09:28 de tina

La fel cred si eu.Poate inca nu e dragostea adevarata insa daca o vei intalni, distanta va face dragostea voastra mai puternica."Distanta pentru o relatie este ca vantul pentru foc: pe cel mic il stinge, pe cel mare il face mai ...

Re: Re: Care sunt tipurile de femei care va atrag?

din 30 mar 2004 09:27 de ExoticDream

A propos de "femeile mai coapte decat tine"... In general femeile prefera barbati "cu cateva anotimpuri" mai in varsta decat ele,e acea diferenta de maturitate care se simte puternic in adolescenta, de aceea o relatie serioasa ...

Re: STRIGATOR LA CER !

din 30 mar 2004 09:05 de Aluka

Forumul asta este un domeniu privat si unicul proprietar este DrSexpert!Asa a considerat el la un moment dat! Sa lasam intrebarile astea "existentialiste" deoparte si sa ne vedem de posturile noastre!;):D:D Originalitatea ...

Re: Re: Re: Fantezii

din 30 mar 2004 08:48 de Aluka

Am facut-o in masina pe plaja!Si in acel moment primarul orasului inspecta litoralul dintr-un elicopter la cativa metri de sol!Seara au dat secvente filmate despre actiunea primarului la PROTV!Secvente filmate din acel elicopter,cu plaja ...

Re: Deznodamantul "telenovelei" mele

din 30 mar 2004 05:43 de Swann

Metode de a te vindeca: 1. Sex cu alte fete (cat mai multe :,) 2. Gandeste-te ca ea a pierdut la faza asta; daca s-a folosit de tine inseamna ca nu te merita; orgoliul trebuie sa-ti vina in ajutor. 3 Iesi cu prietenii, cauta-ti de lucru si nu te ...

STRIGATOR LA CER !

din 30 mar 2004 04:38 de inuendo

Daca isi face treaba bine nu ma deranjeaza..dar chiar..sunt curios...pe ce principiu ajungi moderator aici?

Deznodamantul "telenovelei" mele

din 30 mar 2004 04:15 de inuendo

Si de mine se zicea ca sunt paranoic cand ziceam ca nu miroase bine... man ce sa zic imi pare rau, stiu cum tre sa suferi, doare ca dracu , ce sa zic, e ca in matrix, toti cad prima data...data viitoare o sa fii mai atent..crede-ma....dar sa nu cazi ...

Deznodamantul "telenovelei"

din 30 mar 2004 02:54 de levi82

Pentru inceput imi cer scuze moderatorilor pentru ca postez aceeasi priblema pe 2 subiecte, dar ambele au fost postate de mine in legatura cu aceeasi problema si consider ca e mai bine. Mii de scuze daca incalc vre-o regula, daca cititi problema sper ...

Re: sfat

din 30 mar 2004 02:00 de LAURENTIU

quote]Daca o iubesti e mai bine sa ramai cu ea si sa ai rabdare,poate ea nu e pregatita si daca nu e pregatita nu mai insista pe capul ei in privintza sexului. Poate nu are incredere totala in tine si are frica ca o vei face cu ea si mai tarziu o vei ...

Re: Re: Re: Romania, fuck it

din 30 mar 2004 01:50 de danuta2409

..tocmai... nu-ti scriam daca nu stiam... eu am fost si la bloc... acolo... si acum... nu mai sunt acolo... diferentele exista, fara indoiala... in defavoarea ro; dar, daca vorbesti de fericire... asa cum o percep eu... n-are treaba cu tara, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3399 din 3731
«   1 ... 3396   3397   3398   3399   3400   3401   3402 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare