Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Romania, fuck it

din 30 mar 2004 01:36 de danuta2409

... sper pentru tine sa ajungi sa afli... sa descoperi... ca fericirea n-are ... tara... :):):)

Romania, fuck it

din 30 mar 2004 01:33 de odin

Cred ca daca ne-am fi nascut in alta tara am fi fost mult mai fericiti. E altfel, in primul rand mentalitatea. Voi ce credeti?

Re: Cand e prima data ?

din 29 mar 2004 23:48 de LAURENTIU

Prima oara a fost la 18 ani si totul a venit de la sine,pur si simplu eram in locul potrivit si in momentul potrivit,am facut-o cu ea fara sa o intreb daca vrea sa o faca cu mine sau ea sa ma intrebe daca vreau sa o fac cu ea.Din cateva atingeri am ...

Re: Re: ?

din 29 mar 2004 23:33 de !

Expeditor: Infector xcvsdfvgasdba sa moara familia mea ca deja ma enervezi. daca mai apare ceva subiect naspa iti jur ca zbori de pe forum. vezi ca tu ameninti cu blocari si nush ce pula mea dar habar nu ai .. asta nu inseamna ca nu au si altii ...

Re: Ce barbati va atrag?

din 29 mar 2004 22:33 de copilita

trebuie sa aiba "ceva"... poate sa mi se para interesant shi daca e timid, shi daca e indraznet, oricum ar fi..insa, totushi, trebuie sa aiba o calitate: sa fie deshtept... altfel, degeaba... un om, oricat de interesant mi s-ar parea ...

Re: ?

din 29 mar 2004 21:11 de YLoveCamelia

sunt literalmente CONSTERNAT, nu de dovada intelectualitatii "moderatorului" infect ci de politica acestui forum. nu am nimic cu user ul infector ! insa intrebarea mea e urmatoarea : CUM ESTE POSIBIL CA UN USER PRECUM INFECTOR SA ...

din 29 mar 2004 21:09 de YLoveCamelia

Re: Re: Re: Re: o intrebare interesanta

din 29 mar 2004 19:43 de Aluka

De curiozitate te intreb...,ai chiar 19 ani cum scrie in profil?

Re: o intrebare interesanta

din 29 mar 2004 19:36 de nemesis

Cred ca daca ai apela la un psiholog ai reusi sa capeti un pic de incredere in tine... astfel ai vedea ca norocul ti-l faci singur...

Re: Re: o intrebare interesanta

din 29 mar 2004 19:34 de Aluka

Este teoria ta?Percep o oarecare nota de cultura orientala...,amestecata!;)

din 29 mar 2004 19:25 de Aluka

Hm..,tipic pentru tine bebe! Ai dreptate,totusi...!Eu ti-as fi taiat accesul pe site demult!Fara drept de apel!Chiar si cu riscul de a ajunge ca tine!Adica:ULTIMUL POSTATOR!:D:D:D

Re: Re: Re: o intrebare interesanta

din 29 mar 2004 18:56 de FireSoul

Nu la asta m-am referit. Vroiam sa spun ca poti alece ce chestii tre' sa inveti dintr-o viata. de ex, daca tu consideri ca pt a invata sa nu ii mai dispretuiesti pe cei inferiori tie tre' sa fii prost, atunci te vei naste prost, putand astfel sa ...

din 29 mar 2004 17:07 de sabba

Si eu pot pune niste ghilimele si sa spun uite ce mesaj am primit de la bebe; e usor!;) Oricum subiectul bebe pentru mine este inchis! Insa.....bebe.....stay away!:D

din 29 mar 2004 16:10 de Planorista

Adio si nu te cred.

Re: Re: Re: Re: Re: am uitat parola, ce fac?

din 29 mar 2004 16:08 de Planorista

Draga nenea Alzheimer. La unul din primele mele posturi ai raspuns cu cuvinte nu tocmai frumoase (mai tii mine? era ceva text in lb engleza care te-a speriat c-ai crezut ca e chineza veche). Citeodata chiar ma distreaza sa taxez cretinitatile ... ...

din 29 mar 2004 16:00 de nemesis

Intr-adevar dragut! Tocmai ma pregateam sa-i urez "Bun venit" lui Infector, in randul moderatorilor... dar pentru moment ma abtin...

?

din 29 mar 2004 15:25 de bebe

Nu am mai vrut sa mai intervin, dar doresc sa va arat ce mesaj am primit de la un moderator - cu nick-ul "Infector" " xcvsdfvgasd ba sa moara familia mea ca deja ma enervezi. daca mai apare ceva subiect naspa iti jur ca zbori ...

Re: hair..down there:))

din 29 mar 2004 14:40 de jumperu

e bine si la barbati sa fie cheala, dar sa nu te razi prea des ca te iriti...si procedura in sine e foarte ..au..:(..; ps: ai dreptate la femei e super fara padurice :p

hair..down there:))

din 29 mar 2004 10:09 de anonim

Ba oameni buni ! Daca la femei e super fara parutz, la baieti merge? Nu e prea cheala ??:):D Ma gandisem la ceva creme de epilare sau la masina de tuns :D:D Ceva idei?

Re: H.E.L.P! I need your opinion....

din 29 mar 2004 09:37 de The chosen

Mey, exista, da' tre sa stii sa-l descoperi. E posibil sa nu-l intalnesti in viata asta, da' nu-ti pierde speranta. :heart::heart::heart:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3400 din 3731
«   1 ... 3397   3398   3399   3400   3401   3402   3403 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare