Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mar 2004 23:37 de bebe

Zi multumesc. Daca nu te bombardam, nu ajungeai la 50 de mesaje. Referitor la sabba, eu zic ca ea este in masura sa-mi raspunda.

Re: Re: Re: Re: Pentru cei ce vorbesc aiurea

din 28 mar 2004 23:37 de Planorista

Daca imi permiti bebe ... se scrie "l-a citit" desi se citeste "la citit". Vad ca esti foarte super antiautoritar, si ca vezi in moderatori un fel de tatic ce asupreste sau sef de batalion ce pedepseste... lasa ca stiu eu ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mar 2004 23:33 de bebe

Daca te uiti la ora cand am postat noi ultima data aici - 0,46 - si ora cand a postat ea, 5,26, ne putam da seama cat de tare am deranjat-o. Dar pas, parol.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 23:22 de sabba

Imi cer scuze ca te-am jignit! Ma declar prietena ta si de partea ta! Vrei sa fii prieten cu mine?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 23:22 de sabba

Imi cer scuze ca te-am jignit! Ma declar prietena ta si de partea ta! Vrei sa fii prieten cu mine?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 23:11 de bebe

Detii adevarul absolut? Incepi si tu sa jignesti? As putea sa spun si eu acelasi lucru despre tine, dar nu-l spun, pentru ca nu te cunosc. Pun afirmatia pe seama necunoasterii. Sunt extrem de putini cei care se casatoresc fara sa se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i p

din 28 mar 2004 22:34 de bebe

Ti-am ascultat sfatul cand mi-ai cerut sa renunt la a mai cere plecarea laviniei. Dar, de ce ma jignesti inca odata?

din 28 mar 2004 22:32 de sabba

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

din 28 mar 2004 22:30 de bebe

Daca esti homosexual, cauta-ti in alta parte partenerul.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i probl

din 28 mar 2004 22:26 de Aluka

Am o sugestie pentru tine!Daca iesi maine dimineata la 7.45 pe DN2A la kilometrul 87,te iau eu cu portiera..!Asa la misto...,nu prea tare..!;):p:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i probl

din 28 mar 2004 22:24 de Infector

Bai bebe ... ia ia-ti tu catrafusele si da o tura. Ca deja ti s-au fumat momelile. Nu pe bune , chiar iti place situatia asta? Cel mai inteligent intotdeauna cedeaza ... Iti urez succes in continuare la sustinerea monologului ... daca-ntelegi ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 22:20 de bebe

Asta o aflu inainte de a ma casatori, nu dupa.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema?

din 28 mar 2004 22:18 de bebe

Pentru o asemenea "calitate" a forumului determinata si de unii moderatori ma oftic asa de tare incat ma arunc in urma trenului si ma ridic repede sa nu vina altul sa ma calce. Da, terorismul s-a dezvoltat ca raspuns la forta marilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 22:09 de sabba

Deci tie ti-e perfect egal daca partenera ta a vut 3 inaintea ta sau 30? Preferi sa nu stii? Iar daca ai stii nu ti-ar afecta sentimentele si parerea?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 22:09 de sabba

Deci tie ti-e perfect egal daca partenera ta a vut 3 inaintea ta sau 30? Preferi sa nu stii? Iar daca ai stii nu ti-ar afecta sentimentele si parerea?

Re: Re: Re: Re: Re: Ceva ce ar trb. sa retineti

din 28 mar 2004 22:07 de Aluka

Nu se blocheaza forumul,spre stiinta dumneavoastra!Se blocheaza aplicatia dupa server,dar care este protejata pe mai multe nivele de securitate!De care o sa inveti sa treci...,in vreo 2000 de ani? Dupa care te apuci sa scormonesti! Sa-ti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ceva ce ar trb. sa retineti

din 28 mar 2004 22:02 de sabba

Bebe-ule lasa-l pe Aluka, ca te face Knock-out in doi timp si trei miscari ( de-ale lui, ca tu s-ar putea sa nu apuci sa faci vre-una).........asa ca ia-ma pe mine!:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Ceva ce ar trb. sa retineti

din 28 mar 2004 21:56 de bebe

Nu poti sa te abtii. Vrei sa ma jignesti in continuare? Doar atat de bogat ti-e vocabularul? Eu zic ca n-ar strica sa te mai cauti. Nu se stie niciodata daca medicii nu au descoperit medicamentul pentru boala ta.

Re: Re: Re: Re: Ceva ce ar trb. sa retineti

din 28 mar 2004 21:52 de Infector

Nu sterg mah , oricum lasa-l ca acum isi termina ora la i-cafe si pleaca acasa , se duce sa vorbeasca cu prietenii lui Neo si Morfeus sa blocheze "forumul".Pe 4 aprilie ezac la ora 8:00':00" . Oricum sa va luati si ceva casti de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 21:46 de bebe

Explic: Daca unul dintre parteneri ii povesteste celuilalt despre aventurile sale anterioare, acestea sa nu fie aduse in discutii ca "argumente" negative in discutii contradictorii sau daca ajung la cearta. Sau atunci cand partenerul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3403 din 3731
«   1 ... 3400   3401   3402   3403   3404   3405   3406 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare