Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 21:40 de Aluka
Si daca nu incetezi cu guerilla asta,iti promit ca il invat pe Sexpert ce sa faca impotriva ta(fiindca am vazut ca nu stie)!Multumeste-te cu ce ai in prezent!Si daca Sexpertul nu are nimic de spus,in mod sigur www.as.ro are ceva de spus(doar e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 21:39 de FireSoul
Shi inca ceva , bebe:
Tu nu poti "bloca forumul", dar conturile tale pot fi sterse...Sa nu te oftici?;)
Cand te enerveaza o persoana te duci la ea shi ii zici: "Daca nu incetezi a mai exista in jurul meu, voi trimite toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 28 mar 2004 21:36 de sabba
Da, bebe! Intr-o in care singura legatura este sexul consider relativ normal ca partenerul sa nu se intereseze de relatiile anterioare! Dar in cazul in care o relatie are toate ingredientele unei relatii atunci este anormal sa nu se intereseze! ...
Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 21:23 de Aluka
Sa-ti spun un mic secret!Forumul nu se blocheaza!Se blocheaza altceva!Oare ce?:p:p
Etaleaza-ti cunostintele de hacker domnule bebe!Ai ocazia acum!;):p:p
Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 21:23 de FireSoul
Tu nu o suporti pe Lavinia. Mie nu-mi place prestatia ei de moderator, dar de aici pana la a lua subiectul o asa amploare... Peste tot in lume dai de oameni care te dispera. Lor ce le faci? Ce le mai blochezi?
Atitudinea ta e exagerata shi ...
Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 21:21 de Aluka
Cam scurta perioada sa inveti asa ceva!;)
Daca vrei imi poti trimite un mail!Ai adresa in profilul meu!
Daca platesti bine,ti-as da o mana de ajutor!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 21:18 de Infector
Bai Bebe bai ... ce draq bah , o dam in copilarii d'astea gen : Ba vezi ca tata e politist si frate-miu e la karate.O sa iti blochez forumul :lol: Hai bah dati-o draq de treaba ca pe bune o dam in barci aiurea rau de tot. Mai bine ziceai pe 1 ...
Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 21:13 de 193.123.0.22
Ha hahahah hahahaha hahaahahaaaa hahaa ahahahaaaha hahaahahahaa . Aahaha haha hhaaaaaa! Forumul va fi blocat , wahhaaahahahahaaahah, haahaaahaaa haahhhahaaa . Bebe vine de la "Bill" .. "Bil Gates" :D Hahhahaahhaahahaah , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 21:13 de sabba
Nu este o atitudine lasa!
Vreau sa vad daca nu-i place de mine pentru ca sunt in lista de moderatori sau nu-i place de mine pur si simplu!
Are sentimentul ca atitudinea mea se datoreaza faptului ca sunt moderator!
Ei bine uite ca acum nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inchis din 28 mar 2004 21:11 de bebe
Am facut armistitiu pana pe data de 04 aprilie 2004.
Re: Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 21:08 de bebe
Bine, armistitiu, nu pace, pana in data de 04 aprilie 2004, ora 20, cand nu mai vreau sa o vad pe forum in calitate de moderator. Daca nu, forumul va fi blocat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inchisul o din 28 mar 2004 21:07 de sabba
Bebe incearca sa raspunzi subiectelor ......asta daca poti evident!:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 21:02 de FireSoul
de ce nu intri cu nickul "Lavinia" ?
E o atitudine cam lasa... Exagereaza astia ca se tot iau de tine, da' cu atitudinea asta lasa nici tu nu rezolvi nik;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 20:56 de sabba
Este adevarat ca prin revolutia de care vorbesti am capatat libertatea de a spune ce gandim; asta presupune si libertatea de a-i spune unuia ca tine ca are o problema psihica!
Amenintarile pe care le faci ca treci la injuraturi dovedeste un ...
Re: Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 20:53 de Infector
Bai taticu ... pe mine nu ma intereseaza ce treaba ai tu cu Lavinia sau cu cine vrei tu ... faza e ca nu mai vreau sa vad peste tot mesaje de genul " Lasa-ne lasa-ne" . Da-i mesaje private cate vrei , scrie-i o scrisoare, scrie aici ...
Re: Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 20:47 de bebe
Domnule infector, daca imi permite-ti sa va raportez, va pot spune ca nu m-a suparat prea mult stergerea, ci faptul ca am fost jignit.
Atentie, ca si maria-ta ai facut-o in ceea ce ai postat mai sus, dar te iert de asta data, ca suntem in postul ...
Da si ... care-i problema? din 28 mar 2004 20:39 de Infector
Fratilor profitati de topicul asta si aberati aici , nu-i nevoie sa deschideti un alt subiect. Si "bebe" dragule ... cum ti-e numele asa ti-e si comportamentul. Esti hilar , ai cazut in bufonerie deja cu zecile de postari anti Lavinia. Cred ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 20:31 de bebe
Nu am stiut ca esti si prost, dar am aflat. Prostul nu-i prost destul, daca nu e si fudul.(Ti-am spus sa nu te legi de mine ca trec la jigniri)
Mai omule, eu am fost pe baricade la revolutie, pentru a avea libertatea de a spune ce gandim. Si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 20:00 de rul3r
Hai nu te mai da asa mare! AI fi uimit cati stiu sa citeasca un manual de Win2003Server or whatever...si nu la 37 de ani..:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 19:59 de bebe
Am inteles mai mult decat crezi, dar am vrut sa vada si altii "libertatea" de care se bucura userii.
Deci atentie, useri, daca nu sunteti cuminti, intervine securitatea, care e in toate si va urmareste pas cu pas!
Pagina 3404 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |