Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mar 2004 21:40 de Aluka

Si daca nu incetezi cu guerilla asta,iti promit ca il invat pe Sexpert ce sa faca impotriva ta(fiindca am vazut ca nu stie)!Multumeste-te cu ce ai in prezent!Si daca Sexpertul nu are nimic de spus,in mod sigur www.as.ro are ceva de spus(doar e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema?

din 28 mar 2004 21:39 de FireSoul

Shi inca ceva , bebe: Tu nu poti "bloca forumul", dar conturile tale pot fi sterse...Sa nu te oftici?;) Cand te enerveaza o persoana te duci la ea shi ii zici: "Daca nu incetezi a mai exista in jurul meu, voi trimite toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dilema

din 28 mar 2004 21:36 de sabba

Da, bebe! Intr-o in care singura legatura este sexul consider relativ normal ca partenerul sa nu se intereseze de relatiile anterioare! Dar in cazul in care o relatie are toate ingredientele unei relatii atunci este anormal sa nu se intereseze! ...

Re: Re: Re: Re: Da si ... care-i problema?

din 28 mar 2004 21:23 de Aluka

Sa-ti spun un mic secret!Forumul nu se blocheaza!Se blocheaza altceva!Oare ce?:p:p Etaleaza-ti cunostintele de hacker domnule bebe!Ai ocazia acum!;):p:p

din 28 mar 2004 21:23 de FireSoul

Tu nu o suporti pe Lavinia. Mie nu-mi place prestatia ei de moderator, dar de aici pana la a lua subiectul o asa amploare... Peste tot in lume dai de oameni care te dispera. Lor ce le faci? Ce le mai blochezi? Atitudinea ta e exagerata shi ...

din 28 mar 2004 21:21 de Aluka

Cam scurta perioada sa inveti asa ceva!;) Daca vrei imi poti trimite un mail!Ai adresa in profilul meu! Daca platesti bine,ti-as da o mana de ajutor!:D:D:D

din 28 mar 2004 21:18 de Infector

Bai Bebe bai ... ce draq bah , o dam in copilarii d'astea gen : Ba vezi ca tata e politist si frate-miu e la karate.O sa iti blochez forumul :lol: Hai bah dati-o draq de treaba ca pe bune o dam in barci aiurea rau de tot. Mai bine ziceai pe 1 ...

din 28 mar 2004 21:13 de 193.123.0.22

Ha hahahah hahahaha hahaahahaaaa hahaa ahahahaaaha hahaahahahaa . Aahaha haha hhaaaaaa! Forumul va fi blocat , wahhaaahahahahaaahah, haahaaahaaa haahhhahaaa . Bebe vine de la "Bill" .. "Bil Gates" :D Hahhahaahhaahahaah , ...

din 28 mar 2004 21:13 de sabba

Nu este o atitudine lasa! Vreau sa vad daca nu-i place de mine pentru ca sunt in lista de moderatori sau nu-i place de mine pur si simplu! Are sentimentul ca atitudinea mea se datoreaza faptului ca sunt moderator! Ei bine uite ca acum nu mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inchis

din 28 mar 2004 21:11 de bebe

Am facut armistitiu pana pe data de 04 aprilie 2004.

Re: Re: Re: Da si ... care-i problema?

din 28 mar 2004 21:08 de bebe

Bine, armistitiu, nu pace, pana in data de 04 aprilie 2004, ora 20, cand nu mai vreau sa o vad pe forum in calitate de moderator. Daca nu, forumul va fi blocat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inchisul o

din 28 mar 2004 21:07 de sabba

Bebe incearca sa raspunzi subiectelor ......asta daca poti evident!:D:D:D:D

din 28 mar 2004 21:02 de FireSoul

de ce nu intri cu nickul "Lavinia" ? E o atitudine cam lasa... Exagereaza astia ca se tot iau de tine, da' cu atitudinea asta lasa nici tu nu rezolvi nik;)

din 28 mar 2004 20:56 de sabba

Este adevarat ca prin revolutia de care vorbesti am capatat libertatea de a spune ce gandim; asta presupune si libertatea de a-i spune unuia ca tine ca are o problema psihica! Amenintarile pe care le faci ca treci la injuraturi dovedeste un ...

Re: Re: Da si ... care-i problema?

din 28 mar 2004 20:53 de Infector

Bai taticu ... pe mine nu ma intereseaza ce treaba ai tu cu Lavinia sau cu cine vrei tu ... faza e ca nu mai vreau sa vad peste tot mesaje de genul " Lasa-ne lasa-ne" . Da-i mesaje private cate vrei , scrie-i o scrisoare, scrie aici ...

Re: Da si ... care-i problema?

din 28 mar 2004 20:47 de bebe

Domnule infector, daca imi permite-ti sa va raportez, va pot spune ca nu m-a suparat prea mult stergerea, ci faptul ca am fost jignit. Atentie, ca si maria-ta ai facut-o in ceea ce ai postat mai sus, dar te iert de asta data, ca suntem in postul ...

Da si ... care-i problema?

din 28 mar 2004 20:39 de Infector

Fratilor profitati de topicul asta si aberati aici , nu-i nevoie sa deschideti un alt subiect. Si "bebe" dragule ... cum ti-e numele asa ti-e si comportamentul. Esti hilar , ai cazut in bufonerie deja cu zecile de postari anti Lavinia. Cred ...

din 28 mar 2004 20:31 de bebe

Nu am stiut ca esti si prost, dar am aflat. Prostul nu-i prost destul, daca nu e si fudul.(Ti-am spus sa nu te legi de mine ca trec la jigniri) Mai omule, eu am fost pe baricade la revolutie, pentru a avea libertatea de a spune ce gandim. Si nu ...

din 28 mar 2004 20:00 de rul3r

Hai nu te mai da asa mare! AI fi uimit cati stiu sa citeasca un manual de Win2003Server or whatever...si nu la 37 de ani..:D:D

din 28 mar 2004 19:59 de bebe

Am inteles mai mult decat crezi, dar am vrut sa vada si altii "libertatea" de care se bucura userii. Deci atentie, useri, daca nu sunteti cuminti, intervine securitatea, care e in toate si va urmareste pas cu pas!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3404 din 3731
«   1 ... 3401   3402   3403   3404   3405   3406   3407 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare