Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 mar 2004 00:17 de bebe
Nu! In vorbirea curenta. Stiu ca 99,98% din populatia tarii nu este de acord cu mine, dar...
Exista un dar:
1. Cca 30-40 la suta folosesc in vorbire (in public) aceste cuvinte pentru a "intarii" ce spun, gen "I-am spus-o in fata, ...
Re: Dilema din 28 mar 2004 00:11 de lili
nu minti dar nici nu il zici.o minciuna nespusa e mai putin dureroasa decit nu adevar nespus
Re: Dilema din 28 mar 2004 00:07 de lili
nu ar trebui sa conteze ce ai facut inainte dar ai grija daca ii spui sa nu ii dai amanunte,iar daca ai sau o sa ai o prietena si o sa se intimple sa calci pe alaturi ai grija sa nu afle si chiar de te prinde neaga.nu i-ti cladi fericirea pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex oral din 27 mar 2004 23:56 de princess
:o:D
Re: Re: Re: Re: sex oral din 27 mar 2004 23:46 de bebe
Mi-a spus unul ca sunt complexat:D:D:D pentru ca nu-si poate da seama cand vorbesc serios sau cand glumesc. Eu i-am spus ca m-as simti complexat doar daca mi-ar cere sa fac sex cu el, pentru ca nu as stii de unde sa incep a-l f... De atunci nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2004 23:36 de princess
Stii ce te rog,explica-mi si mie inainte te rog ce inseamna cuvinte neaose rom...:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2004 23:32 de bebe
Cum sa fie, daca ei intra in dispute sterile, expun niste idei despre sex de pe timpul lui Pazvante Chiorul sau niste aberatii de sta pisica-n coada.
Si acum am sa-ti spun o chestie care o sa te socheze. Stii ca sunt adeptul folosirii in orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata og din 27 mar 2004 22:30 de princess
Cu limba cum stai?(sper sa nu te superi..)Ii poti cumpara un vibrator..:D:D
Re: Re: Re: prostitutie... din 27 mar 2004 22:22 de Taqua
Hmm, se pare ca ai citit in salturi si ai inteles ce ai vrut...Nu am incercat sa aduc vreun argument contra prostitutiei, ci doar am comentat o parte din argumentele pro aduse de voi. Si ca sa iti zic sincer, argumente contra nu prea am...Nu sunt ...
Re: Re: Re: prostitutie... din 27 mar 2004 22:21 de Taqua
Hmm, se pare ca ai citit in salturi si ai inteles ce ai vrut...Nu am incercat sa aduc vreun argument contra prostitutiei, ci doar am comentat o parte din argumentele pro aduse de voi. Si ca sa iti zic sincer, argumente contra nu prea am...Nu sunt ...
Re: Re: Re: prostitutie... din 27 mar 2004 22:18 de Taqua
Re: Re: Re: prostitutie... din 27 mar 2004 22:15 de Taqua
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinz din 27 mar 2004 22:11 de bebe
Si mie imi place. Ma tot gandesc: ce am sa fac daca la batranete nu o sa mai pot satisface pe partenera, iar ea va fi doritoare?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2004 21:45 de Enter
Lavinia,tai-o!Lasa-ne!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii... din 27 mar 2004 21:32 de princess
Nu toti barbatii sunt ca tine,adica sa puna placerea partenerei pe primul loc(ma bucur insa ca eu l-am gasit pe cel ca tine)..Oricum bravo la ine...
Re: Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii... din 27 mar 2004 21:27 de bebe
O iubesc foarte mult. In sex am pus intotdeauna pe primul plan satisfacerea partenerei. Atunci ma simt si eu foarte bine. Chiar daca trebuie sa renunt la placerea mea in unele cazuri. Un barbat se satisface mult mai usor decat o femeie.
Re: Re: Re: Re: In fata oglinzii... din 27 mar 2004 21:24 de princess
Daca ea se simtea stanjenita de prezenta acelui poster,atunci bine ca l-ai scos..:p
Re: Re: Re: In fata oglinzii... din 27 mar 2004 21:20 de bebe
Am vrut eu, dar nu a vrut nevasta-mea.
Mai aveam in dormitor un poster cu o femeie (bust) cu un ochi acoperit de palarie, dar care cu ochiul liber te privea, indiferent in ce parte a incaperii erai. Pentru mine era excitant sa ma priveasca, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 mar 2004 21:15 de bebe
Eu nu ma dau in barci. Daca esti pe asemenea post nu ai decat.
Da sa trecem la fapte: sa plece lavinia.
Dar moderatorii trebuie sa fie seriosi, in primul rand.
Spunei laviniei sa ne lase.
Re: Re: In fata oglinzii... din 27 mar 2004 21:14 de princess
Daca imi spui ca este si in tavan,deasupra patului,atunci chiar ca e excitant..:love:
Pagina 3407 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |