Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Certuri ,sugestii , reclamatii si alte aberatii

din 27 mar 2004 07:06 de Infector

Va rog sa nu mai postati chestii ce nu au legatura cu viata sexuala. Nu ne intereseaza sa stim toate tampeniile debitate de toti incompetentii. Daca aveti de spus ceva legat de topic va rog sa o faceti , daca nu va rog sa va abtineti iar pentru ...

Re: Complexe

din 27 mar 2004 02:43 de danuta2409

hmmm... chiar aseara vorbeam cu cineva pe tema asta... si am sa repet... eu, una, nu dau o ceapa degerata pe exterior... daca imi place interiorul... poa' sa fie oricum, ORICUM la exterior... la fel cum, daca e gaunos in interior, poate sa fie ...

Complexe din cauza inaltimii!

din 27 mar 2004 02:36 de piticu'

Toata lumea este complexata de marimea penisului, sau de marimea sanilor. :( Eu sunt complexat datorita marimii (inaltimii) mele. Am 22 de ani si inaltimea de 1,60 m. Este foarte putin. Toate fetele viseaza la baieti inalti si bine facuti. Pana ...

Re: Re: Re:

din 27 mar 2004 02:36 de danuta2409

:x:x:x pai asta e... ca intrebarea nu e ... simpla deloc... e chiar... infantila... si da, chiar intrebarea imi arata ca tu privesti lucrurile cu... limita... are cineva o semnatura care ti se portiveste: ceva de genul 'n-ai cum sa intelegi'... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2004 00:27 de 1 4 all

I wanna play to. We play, I win. What a fuck do you say about that Alex? U and your pussy:Lavinia, cock:Nemesis

Re: Re: Sex intre prieteni?

din 26 mar 2004 23:38 de bebe

Dar daca nu-ti intelege toate "apucaturile" nu iti e prieten cu adevarat.

Re: Re: nedumerire

din 26 mar 2004 23:17 de bebe

Mai moderatorilor, mai! Ce rapizi sunteti in a sterge ce nu va convine, dar despre faptul ca mi se schimba postarile nu aveti nimic de zis?

Re: nedumerire

din 26 mar 2004 22:57 de Madalina

Daca erai in a sasea zi dupa ce s-a oprit sangerarea si nu ai luat cele doua pastile de Postinor pe care trebuia in mod normal sa le iei atunci ai sanse destul de mari chiar. Daca ,in schimb,erai in sasea zi numarata din prima zi in care a inceput ...

Re: sfat

din 26 mar 2004 22:38 de Madalina

Eu zic ca daca o iubesti si esti sigur de asta poti astepta.In schimb trebuie sa te gandesti ca esti destul de tanar si esti la varsta la care trebuie sa acumulezi experienta sexuala,iar ea are dreptate ...e mult prea tanara pentru a-si incepe ...

Re: Dilema

din 26 mar 2004 22:33 de Madalina

Parerea mea e ca ce nu stii nu te doare ,in schimb mai cred de asemenea ca sunt putine femei care nu si-ar da seama...Un barbat poate ascunde asa ceva de femeia cu care are o relatie doar in momentul in care nu o iubeste...Orice persoana cu care ai ...

Re: sfat

din 26 mar 2004 22:31 de zoOm

Daca o iubesti raspunsul ti-l poti da singur.

Re: logest

din 26 mar 2004 22:27 de Madalina

Daca ar fi fost o farmacista buna ti-ar fi spus fara indoiala ca ea nu are calitatea de a-ti recomanda asa ceva.Pentru anticonceptionale e bine sa mergi la medic sa ti le prescrie...Eu iau Logest dar am inceput sa iau la recomandarea medicului...

Re: Re: Re: Re: sexul la suftele pereche

din 26 mar 2004 22:19 de bebe

Eu nu-l consider asa, dintr-un punct de vedere: studiu daca este mai aproape de perfectiune la aceste persoane.

Re: Re: Re: sexul la suftele pereche

din 26 mar 2004 22:15 de lavinia

Mie insasi topicul imi da cu rest! Daca vorbim de suflete pereche, vorbim de ceva deosebit de strans, de legat sufleteste! Insa exprimarea asta: Sexul la suflete pereche.....mi se pare o tampenie!

Re: Re: sexul la suftele pereche

din 26 mar 2004 22:09 de bebe

Dar ce parere aveti de faptul ca unii sustin teoria ca sunt o pereche potrivita din toate punctele de vedere atunci cand unul are ce nu are celalalt?

Re: Re: Re: Dilema

din 26 mar 2004 22:09 de princess

Depinde de situatie cred..daca este virgina si nu vrea sa o faca inca cu tipul respectiv,iar acela se duce la prostitute ptr a-si satisface nevoile fiziologice,si apoi a se intoarce la ea ptr ca tine la ea si ii respecta decizia atunci eu cred ca nu ...

din 26 mar 2004 22:01 de lavinia

Da, intr-adevar mie acest subiect imi produce scarba! Nu mini-scarba! Daca as cunoaste un tip care mi-ar spune, da am fost cu o prostituata, fara nici un dubiu nu ar mai exista o continuare! Daca mi-ar spune acelasi lucru, un barbat cu care am o ...

Re: sexul la suftele pereche

din 26 mar 2004 22:00 de zoOm

Pot fi facute pereche, daca intelegi ce vreau sa spun. Tu poti sa-ti faci sufletul lui pereche(viceversa). Nu gasi atatea defecte,nimeni nu e perfect.

din 26 mar 2004 21:59 de princess

Daca se intampla inainte sa fi fost cu mine,nu am nimic impotriva..chiar nu ma afecteaza cu nimic..dar daca o face cat timp suntem impreuna..atunci poate sa-si ia adio de la mine.Si atat timp cat eu ii ofer ceea ce are nevoie si ne simtim bine ...

din 26 mar 2004 21:28 de Infector

Eu am observat ca fetele au o "mini-scarba" fata de lucrul acesta.Daca te iubeste poate trece peste dar majoritatea gandesc cam asa : Si-a bagat-o in "aia" a ei unde au mai bagat-o inca n'spe barbati si acum vrea sa mi-o dea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3410 din 3731
«   1 ... 3407   3408   3409   3410   3411   3412   3413 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare